Home - Články - Čínský horoskop na týden 3. - 9. května

Čínský horoskop na týden 3. - 9. května

vloženo 3. 5. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 3. - 9. května

Neváhejte se poradit s čínským horoskopem o tom, co vás v nejbližších dnech nevyhnutelně čeká! Dozajista budete mít dostatek energie na splnění vytyčených úkolů a náš horoskop vám řekne, kdy to bude a kdy byste si naopak měli odpočinout a do ničeho se nepouštět. Nečekejte již ani minutu a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Květnový start v sobě skrývá náladové proměny. Emoce s vámi cloumají po celý týden a stačí málo, aby se zářivý úsměv proměnil v zaťaté zuby. V milostném životě uklidňuje situaci Venuše. Dokážete… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v májovém startu je vaším úkolem dělat si radost a myslet pozitivně. Vnitřní rovnováha je důležitá pro všechny další životní sféry od lásky až po kariéru. Pokud budete mít rádi sami sebe, odrazí… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Na začátku měsíce jsou Tygři nezvykle opatrní a nedůvěřiví. Zejména v partnerství tušíte neupřímnost a chováte se jako soukromý detektiv. Pozor, ať nenarušíte miláčkovo soukromí. Nechcete přece… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
S novým měsícem přichází pro Zajíce nové starosti. Překvapivé je, že se netýkají vás samotných. Rádi si totiž všímáte života druhých a na své soukromí zapomínáte. Poslechněte přátele, kteří si všímají, že s vámi… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zadaní Draci nebudou ve vztahu pouze chrlit oheň. I když to mezi vámi v poslední době jiskřilo, za neshodami uděláte čáru a nabídnete vstřícné gesto k usmíření. Soustředit byste se měli na svou kondici, se kterou… ČTĚTE VÍCE!

Had
Objevíte odhodlání vzít život do vlastních rukou. Rázem víte, co je potřeba udělat a čeho chcete dosáhnout. Zbavíte se všeho starého a nefunkčního, abyste vytvořili prostor pro nové a lepší zážitky. Pokud vám… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Nezadaní zrozenci Koně by měli bojovat se samotou. Pokud jste nedávno prošli rozchodem, na začátku května je ideální doba otřepat se z něj a pokračovat dál. Budoucnost je otevřená a hvězdy poskytují… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, aktuální konstelaci ovlivňuje vášnivý Mars, který může zásadně proměnit situaci v milostném životě! Příliv sexuální energie zamíchá kartami, protože se nesoustředíte na svou kariéru ani… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Delší dobu jste nosili v hlavě záležitost, o níž jste nechtěli hovořit. Na začátku května se ale stavidla otevřou a začnete s okolím jednat otevřeně. Nebudete roznášet klepy, nebo si stěžovat pokoutně. Potíže řešíte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Romantická májová atmosféra dává naději i Kohoutům, kteří jsou dlouhodobě bez partnera. Venuše nabízí jednak perspektivní známost, druhak rozptýlení pro ty, kteří se do vztahu nehrnou. Snažte se myslet… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Mezilidské vztahy jsou na začátku měsíce napjaté. Pokuste se povznést nad všechny starosti a nejednejte v rámci přísloví oko za oko. Můžete být vzorem ctnostného chování. Pokuste se problémy… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Venuše vám nechce dopřát vysněnou májovou atmosféru. Zadaní zaznamenají ve vztahu ochlazení citů. Obviňujete partnera, že vám nevěnuje dostatek pozornosti a více času tráví v práci nebo… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.