Home - Články - Čínský horoskop na týden 19. - 25. dubna

Čínský horoskop na týden 19. - 25. dubna

vloženo 19. 4. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 19. - 25. dubna

Že ještě nevíte, jestli jste Buvol, Had, nebo Kůň? Pak máte nejvyšší čas to zjistit a doplnit informace z denního horoskopu těmi z čínského. Budete se divit, jak je přesný a co nového vám prozradí! Pusťte se do objevování!

sdílet článek na facebooku

Zjistěte, jaké jste čínské znamení v jednoduché aplikaci ZDE!

Krysa
Milé Krysy, v dalším dubnovém týdnu se zaměřte na styl komunikace. Slova totiž mohou dokázat víc, než si umíte představit. Místo srážení druhých se jim pokuste nabídnout pomocnou ruku. Rodiče by měli uvolnit otěže svým dětem. Spoustu věcí… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Přelom dekády se odrazí na náladě širokého okolí. Na pracovišti i při úředních záležitostech se setkáte s lidmi, kteří vám místo pomoci hází klacky pod nohy. Určitě se nevzdávejte! Vnímejte vnitřní klid, ze kterého by vás nemělo nic vykolejit. Soukromý… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Druhá polovina dubna upozorňuje na vzdušné zámky, kvůli kterým bojujete s nespokojeností. Pořád čekáte na zázrak, místo abyste se radovali z toho, co máte tady a teď. V soukromém životě i na pracovišti si naplánujte reálné cíle. Radujte se… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, v tomto týdnu se těšte na Venušin vliv, který se odráží na milostném životě. Myslíte pozitivně a láska je hnacím motorem pro všechny ostatní životní sféry. Stávajícího partnera považujete za svůj opěrný bod. Singles se aktivně… ČTĚTE VÍCE!


Drak
V polovině dubna se o slovo hlásí temperamentní Mars. Zadaným Drakům nachystá pokušení v podobně nejednoho atraktivního protějšku. Jaro s vámi cloumá a bude náročné odolat fyzické přitažlivosti. Zkuste ji otočit k… ČTĚTE VÍCE!

Had
Klíčovým tématem tohoto týdne se stávají mezilidské vztahy. Uvědomíte si, co je pro vás důležité a partnera můžete vidět v úplně novém světle. Mnoho párů si dopřeje pauzu, aby zjistilo, jestli má jejich soužití nějakou budoucnost. Pozornost stočte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Myslíte si, že program v tomto týdnu je přesně naplánovaný a nepočítáte s možnými změnami. Připravte se na překvapením, které může mít příjemnou i méně libou podobu. Hlavně na pracovišti zůstávejte ostražití. O soukromí raději pomlčte a v komunikaci udržujte profesionální rovinu. Pozor na dodržování termínů, koncem týdne zbyde víc času na odpočinek. O víkendu se obklopte jen příjemnou společností. … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aktuální postavení Venuše nesvědčí milostnému životu. U dubnových známostí vyplouvají na povrch první nedokonalosti. Neberte je jako velkou tragédii, myšlenky na rozchod jsou rozhodně předčasné. Raději si říkejte, že každá komplikace vaši lásku zocelí. Na jaře se pokuste odlehčit svému jídelníčku. Překyselený organismus se projevuje mnoha zdravotními problémy. … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Vleklá proticovidová opatření se neblaze podepsala na vašem zdravotním stavu. Kondice potřebuje pozvednout a psychika také zaslouží regeneraci. Pokuste se trávit víc času na čerstvém vzduchu a rozpohybujte ztuhlé svalstvo. Do sportování… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Jaký týden čeká zrozence Kohouta? Pozornost byste měli zaměřit na svůj organismus, který se snaží upozornit na slabé stránky. Nepodceňujte nachlazení i počínající bolesti. V jídelníčku eliminujte tučné, příliš slané či sladké potraviny. Naopak s… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Vztahy Psů se dostávají na tenký led. Neutěšený psychický stav jim k vylepšení nepomáhá. Snažte se trávit volný čas aktivně a mimo domov. Pohyb na čerstvém vzduchu, kreativní činnosti i návštěva přátel vám pomohou přijít na… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nadcházející týden je ošemetný z pohledu jakýchkoliv změn. Než se pustíte do vylepšení vizáže, stěhování nebo rekonstrukce příbytku, dobře si to rozmyslete. Experimentování ani riskování ve výsledku nepřinesou štěstí. Ani unáhlená… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.