Home - Články - Čínský horoskop na týden 27. května - 2. června

Čínský horoskop na týden 27. května - 2. června

vloženo 26. 5. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 27. května - 2. června

Měsíc lásky končí, ale láska žije dál. V detailním týdenním čínském horoskopu od profesionální astroložky Karmen zjistíte, jak se vám povede nejen v oblasti lásky, ale také konkrétní tipy, na co se můžete těšit, a naopak čemu se obloukem vyhnout. Přečtěte si, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v přelomovém týdnu jste mistry komunikačních dovedností. V každé situaci si víte rady, volíte správná slova a nikdo vás ničím nezaskočí. Bleskurychlé uvažování zúročíte v zaměstnání i mezilidských vztazích. Potřebujete si… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Konec máje vytáhne esa z rukávu a začaruje Buvoly nejlibějšími pocity. Opačné pohlaví je z vás paf, dokonce i drahá polovička, s níž vás pojí dlouhé roky společného života, vám nedokáže odolat. Užívejte si pocit, že bez vás… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, vlivem ohnivého Marsu zažíváte osvěžení v oblasti vztahů. Zadaní opráší rutinní erotiku a vyzkouší něco, k čemu se dosud odvážili pouze v rovině představ. Ani svobodní nezůstanou s prázdnou náručí. Afrodité je k vám nesmírně… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Na konci měsíce vám není do skoku. Nejraději byste se skryli před společností a ve své bezpečné noře byste si lízali rány. Hlavu vzhůru, milí Zajíci! Jarní příroda je k vám nesmírně vlídná a dokáže léčit šrámy na těle i duši. V lásce… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Většina měsíce neprobíhala v duchu, na který byste vzpomínali s velkým nadšením. Poslední květnové dny ale chtějí zachránit, co se dá. Vylepšení slibuje rodinný život, v němž musíte vsadit na upřímnost. Za každou cenu myslete pozitivně a… ČTĚTE VÍCE!

Had
Partnerovo chování je největší kaňkou na programu tohoto týdne. Jako by musel za každou cenu stát v opozici, nebo si vymýšlet speciální podmínky. Připomíná vám rozmazlené dítě, se kterým si nevíte rady. Rozhodně se neuchylujte k tomu, abyste něco… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
S nedostatkem energie obvykle zrozenci Koně nemají problém. Na přelomu května a června se však potýkáte s ubývající kondicí, kdy nemáte na nic náladu. Vyhýbáte se společnosti a nejlépe se cítíte v rodinném hnízdě s oblíbeným časopisem nebo… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Úkolem tohoto týdne je dodat Kozám větší sebevědomí. Především v profesním životě nedoceňujete svůj přínos pro společnost. Máte spoustu skvělých nápadů, dřete jako kůň a navíc se řadíte mezi týmové hráče. Tak proč jsou lépe… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Milé Opice, na konci května si položte otázku, v čem tkví vaše priority? Buďte k sobě upřímní a nebojte se změn. Ztrácíte spoustu energie i času na věci, které ve skutečnosti vůbec nejsou podstatné. Zkuste existovat v… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V tomto týdnu slaví děti svůj mezinárodní den a stejně tak Kohouti prožívají spoustu důvodů k oslavám. Nejlepší chvíle prožíváte v kruhu přátel, kteří vás dobře znají a ví, co na vás platí. Menší přeháňky se objevují v lásce, kde se rozcházíte v… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Nálada zrozenců Psa je v tomto čase proměnlivá. V jednu chvíli se vznášíte v oblacích, za okamžik propadáte depresi. Drahá polovička z toho naštěstí nedělá žádnou tragédii a snaží se vám být v těžkých chvílích oporou. Zato v zaměstnání… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Přelom měsíce slibuje Vepřům rozřešení záležitosti, která vás tížila na srdci jako velký balvan. Věřte své intuici a nenechte si nakukat nic, co se vám od začátku nezdá. Nejspíš se setkáte se závistí okolí a budete muset ustát klepy, co se o vás… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.