Home - Články - Čínský horoskop na týden 27. května - 2. června

Čínský horoskop na týden 27. května - 2. června

vloženo 26. 5. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 27. května - 2. června

Měsíc lásky končí, ale láska žije dál. V detailním týdenním čínském horoskopu od profesionální astroložky Karmen zjistíte, jak se vám povede nejen v oblasti lásky, ale také konkrétní tipy, na co se můžete těšit, a naopak čemu se obloukem vyhnout. Přečtěte si, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v přelomovém týdnu jste mistry komunikačních dovedností. V každé situaci si víte rady, volíte správná slova a nikdo vás ničím nezaskočí. Bleskurychlé uvažování zúročíte v zaměstnání i mezilidských vztazích. Potřebujete si… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Konec máje vytáhne esa z rukávu a začaruje Buvoly nejlibějšími pocity. Opačné pohlaví je z vás paf, dokonce i drahá polovička, s níž vás pojí dlouhé roky společného života, vám nedokáže odolat. Užívejte si pocit, že bez vás… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, vlivem ohnivého Marsu zažíváte osvěžení v oblasti vztahů. Zadaní opráší rutinní erotiku a vyzkouší něco, k čemu se dosud odvážili pouze v rovině představ. Ani svobodní nezůstanou s prázdnou náručí. Afrodité je k vám nesmírně… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Na konci měsíce vám není do skoku. Nejraději byste se skryli před společností a ve své bezpečné noře byste si lízali rány. Hlavu vzhůru, milí Zajíci! Jarní příroda je k vám nesmírně vlídná a dokáže léčit šrámy na těle i duši. V lásce… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Většina měsíce neprobíhala v duchu, na který byste vzpomínali s velkým nadšením. Poslední květnové dny ale chtějí zachránit, co se dá. Vylepšení slibuje rodinný život, v němž musíte vsadit na upřímnost. Za každou cenu myslete pozitivně a… ČTĚTE VÍCE!

Had
Partnerovo chování je největší kaňkou na programu tohoto týdne. Jako by musel za každou cenu stát v opozici, nebo si vymýšlet speciální podmínky. Připomíná vám rozmazlené dítě, se kterým si nevíte rady. Rozhodně se neuchylujte k tomu, abyste něco… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
S nedostatkem energie obvykle zrozenci Koně nemají problém. Na přelomu května a června se však potýkáte s ubývající kondicí, kdy nemáte na nic náladu. Vyhýbáte se společnosti a nejlépe se cítíte v rodinném hnízdě s oblíbeným časopisem nebo… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Úkolem tohoto týdne je dodat Kozám větší sebevědomí. Především v profesním životě nedoceňujete svůj přínos pro společnost. Máte spoustu skvělých nápadů, dřete jako kůň a navíc se řadíte mezi týmové hráče. Tak proč jsou lépe… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Milé Opice, na konci května si položte otázku, v čem tkví vaše priority? Buďte k sobě upřímní a nebojte se změn. Ztrácíte spoustu energie i času na věci, které ve skutečnosti vůbec nejsou podstatné. Zkuste existovat v… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V tomto týdnu slaví děti svůj mezinárodní den a stejně tak Kohouti prožívají spoustu důvodů k oslavám. Nejlepší chvíle prožíváte v kruhu přátel, kteří vás dobře znají a ví, co na vás platí. Menší přeháňky se objevují v lásce, kde se rozcházíte v… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Nálada zrozenců Psa je v tomto čase proměnlivá. V jednu chvíli se vznášíte v oblacích, za okamžik propadáte depresi. Drahá polovička z toho naštěstí nedělá žádnou tragédii a snaží se vám být v těžkých chvílích oporou. Zato v zaměstnání… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Přelom měsíce slibuje Vepřům rozřešení záležitosti, která vás tížila na srdci jako velký balvan. Věřte své intuici a nenechte si nakukat nic, co se vám od začátku nezdá. Nejspíš se setkáte se závistí okolí a budete muset ustát klepy, co se o vás… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.