Home - Články - Čínský horoskop na týden 27. března - 2. dubna

Čínský horoskop na týden 27. března - 2. dubna

vloženo 26. 3. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 27. března - 2. dubna

Březen končí, ale ASTROHLED je tu stále s Vámi! Bude duben v práci a ve vztazích slunečný nebo zamračený? A co na Vás v nejbližších dnech čeká? Odpovědi na Vaše otázky najedete v nejnovějším čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední březnové dny probíhají díky přízni samotné Venuše v milostném duchu. Nezadaným je přáno nové seznámení, ani v již existujících vztazích ale nebude nouze o příjemné okamžiky. V březnu jste jako pár… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Soustředíte se na rodinné hnízdo a přemýšlíte, jak ho zvelebit. Pro mnoho Buvolů se dokonce otevírá otázka stěhování. Pokud jste neodstřihli pupeční šnůru od rodičů, na přelomu měsíce zatoužíte po vlastním… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, nadcházející týden otestuje vaše možnosti. Domluvená spolupráce nevyjde podle představ a mnohé záležitosti musíte vyřešit sami. Alespoň zjistíte, kde jsou vaše hranice. Na pracovní půdě jste nezvykle striktní, jako … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Ještě před Velikonocemi je potřeba udělat v životě pořádek. Všechno přežité a nefunkční odpluje do minulosti, aby uvolnilo místo něčemu novému. Pokud jste se trápili v nešťastném vztahu nebo zaměstnání, do konce. … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Na přelomu měsíce se zrozenci Draka zaradují nad příjemným překvapením. Nebojte se vyrazit po nevyšlapaných cestách a zkoušejte aktivity, s nimiž nemáte žádné zkušenosti. Rozšíříte své obzory a zjistíte, že život… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, poslední březnové dny přináší pohodu do dlouholetých vztahů. Dokonce i páry, u kterých už se nezdála být žádná perspektiva, chytí druhý dech. Drahá polovička si uvědomí své chyby a rozhodne se je napravit. Opatrnost… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozenci Koně se zaobírají partnerskými vztahy. Točí se kolem vás spousta nápadníků, ovšem ne všem chcete věnovat svou energii. Dotěrným ctitelům nedávejte prostor k zabydlení. Chytnou se i sebemenšího… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Vesmír vybízí k upřímnosti. Nebojte se komunikovat se svým okolím otevřeně, protože tak proměníte svůj život k lepšímu. Začněte sami u sebe a přiznejte si, co potřebujete změnit. Pozitivní vývoj událostí se ukazuje… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, na konci března se nalaďte na vážnou notu a zkontrolujte stav svého hospodaření. I když se nepotýkáte s finančním nedostatkem, do budoucna byste si měli nachystat rezervu. Zkontrolujte smlouvy a… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
S jarem k vám přichází pozitivní energie. Cítíte se skvěle a také šíříte dobrou náladu. Pokud jste nezadaní, strhnete na sebe pozornost opačného pohlaví. Bohužel zatím žádný nápadník nenaplňuje vaše očekávání. Venuše… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Finanční tíseň vám bere elán. Nedostatek prostředků se snažíte řešit všemi možnými cestami, ale podle hvězd nemůžete počítat s podporou svého okolí. Pokud jste někomu půjčili peníze, s jejich návratem nepočítejte. Pokuste se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nadcházející týden slibuje klidný průběh. Podaří se vám odstřihnout od stresu i malicherných starostí. Singles jsou přístupnější seznamování. Kněžka lásky však vztahům na začátku dubna nedává dlouhodobou… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.