Home - Články - Čínský horoskop na týden 26. dubna - 2. května

Čínský horoskop na týden 26. dubna - 2. května

vloženo 26. 4. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 26. dubna - 2. května

Nemusíte zrovna chodit do čínského bistra, abyste si užili něco tradičně čínského! Jako každý týden pro vás totiž máme skvělý čínský horoskop. Zjistíte, jaké radosti vás čekají a co by vás mohlo poškádlit. Nečekejte a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přelomový týden připomíná věci mezi nebem a zemí. Jste neladění na duchovno a může se dokonce proměnit dosavadní žebříček priorit. Inklinujete ke klidnějším aktivitám jako je třeba čtení, láká vás esoterika a chcete chápat věci… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Rovnou z vesmíru k vám letí dávka energie, abyste překonali těžkosti tohoto týdne. Díky tomu letíte přes překážky a z každé zkušenosti vstáváte ještě silnější. Z tohoto pohledu bude nejnáročnější sféra lásky. Singles nemají hledání životního… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
V pracovní sféře se nedočkáte tak rychlého postupu, v jaký jste doufali. Hvězdy vybízí k trpělivosti i osobnímu růstu. Zdá se, že máte na čem pracovat. Zasaďte semínko a počkejte, až vzejdou první lístky. Od zaměstnání stáčíte pozornost… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Rodinné hnízdečko v těchto dnech nedýchá harmonií. S blízkými se těžko shodnete v otázce vkusu i praktického chodu domácnosti. Rozhodně byste neměli kapitulovat na své snahy, spíše počítejte s tím, že budete muset více vysvětlovat… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Milí Draci, v tomto týdnu si dejte pozor, jakým lidem svěřujete důvěru. Některé informace by měli zůstat interní záležitostí v zaměstnání nebo rodině. Snadno by se totiž mohly obrátit proti vám. Ani přátelům nemůžete věřit, že svěřené myšlenky… ČTĚTE VÍCE!

Had
Ještě než duben předá vládu květnu, snažte se zmobilizovat své síly. Tendence foukat si každou bolístku vás dostává do negativní nálady. Stěžováním navíc zkazíte ovzduší ve svém okolí. Partner, rodina, kolegové ani kamarádi nechtějí… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
Májové klima vyhlížíte s nadějí v srdci, protože letos symbolizuje milostný rozkvět ještě více než jindy. Singles jsou v tomto směru poněkud nenasytní a místo jednoho objevu udržují hned několik románků najednou. Afrodité ale varuje, že… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zrozence Kozy čeká důležitý týden, kdy se hvězdy snaží přimět je k větší aktivitě. Nebojte se bojovat za své sny, buďte aktivnější v lásce i pracovní sféře. Slunce podpoří veškerou snahu, ale samo za vás nic vymýšlet nebude. Nezadaní se mohou… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Očekávání Opic jsou v tomto týdnu nereálná. Plánujte s rozumem a zohledněte přitom nejenom časové, ale také fyzické možnosti. V opačném případě si koledujete dokonce o zdravotní potíže. Vesmír radí vyhnout se obloukem… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Na konci měsíce je potřeba stočit pozornost k sobě sama. Snažte se pochopit své vnitřní pochody a najít spokojenost. Pochvalte se za vše, co se vám v životě povedlo. Budete se cítit mnohem lépe. Problematické mohou být… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Poslední dubnové dny připomenou Psům, že na každém konci je nejlepší, že něco nového začíná. Rozhodnete se definitivně odstřihnout od všeho přežitého. Zbavíte se duševního trápení, které vás drželo na mrtvém bodě. Ukončené vztahy… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozenci Vepře by měli v tomto týdnu přesunout pozornost na svůj život. Je důležité umět se pochválit a udělat si radost. Snažte se myslet pozitivně a užívejte si vědomé existence. Vyvarujte se zásahů do soukromí druhých. I když jsou vaše… ČTĚTE VÍCE!

Zjistěte, jaké jste čínské znamení v jednoduché aplikaci ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.