Home - Články - Čínský horoskop na týden 25. listopadu - 1. prosince

Čínský horoskop na týden 25. listopadu - 1. prosince

vloženo 25. 11. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 25. listopadu - 1. prosince

Zlom měsíce bude pro mnohé znamenat změnu v životě. Nepodléhejte proto pokušení nechat rok už jen tak doběhnout. Ještě se totiž může mnoho událostí odehrát a vy toho můžete ještě hodně dokázat. Jak se vypořádat s koncem listopadu a začátkem prosince vám poradí nejnovější čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Krysy nemusí s rozdáváním radosti čekat do Štědrého dne. S měsíčním předstihem roztočíte úspory a budete myslet nejen na druhé, ale pořídíte si i něco sami pro sebe. Hvězdy radí, abyste se zaměřili na upevnění… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Poslední listopadové dny přinesou do života Buvolů zajímavá setkání. Do života se vám dostanou úplně nové tváře, ale není vyloučeno ani shledání s expartnerem i kamarády z dětství. Určitě si nenechte ujít sraz spolužáků! Vyhledávejte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Otevřená náruč je pro Tygry v závěru měsíce typickým rozpoznávacím rysem. Jednáte s každým narovinu a totéž očekáváte od okolí. V lásce je to skvělá taktika, bohužel vůči ostatním členům rodiny to skřípe. Držte se selského rozumu, který… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, vstupujete do kreativního týdne, který je pro blížící se Advent požehnáním. Přicházíte s neotřelými pracovními nápady, máte skvělé podněty pro vylepšení interiéru, nemluvě o volnočasových aktivitách, které… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Klíčový týden čeká čerstvě zadané Draky. Z nezávazného flirtu se stává vážný vztah a potřebujete vědět, že to stejně vidí i váš nový objev. Mluvíte o budoucnosti a malujete ji v růžových barvách. To je skvělé, protože drahá polovička se… ČTĚTE VÍCE!

Had
V závěru listopadu přepadne Hady pravá vánoční nálada. Jste umělecky založeným znamením, což se odrazí na výzdobě interiéru i zimním outfitu, díky němuž jste nepřehlédnutelní. Hospodyňky stráví spoustu času v kuchyni, ale… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, v posledním listopadovém týdnu je vám vřele doporučováno vyrazit mezi lidi. Především singles potkají spoustu sympatických osob a minimálně jedna se vám zavrtá hluboko do hlavy i srdce. Buďte sami sebou nejenom v… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Závěr měsíce je zkouškou trpělivosti, které mají naštěstí Kozy dostatek. Také partner se nenechá strhnout k hádce a zbytečným konfliktům. Bohužel ostatní členové rodiny to mají naopak. Jako by seděli na bedně s třaskavinou. Dýchejte… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Zaláskované Opice se mohou těšit na fantastický konec listopadu. Jedna zamilovaná chvíle střídá druhou a navzdory tomu, že romantika není vaší parketou, si ji vychutnáváte plnými doušky. Černou tečku v programu představují… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Nezadaní Kohouti řeší citové dilema. Sice se kolem vás točí spousta ctitelů a ctitelek, ale vy pomýšlíte na úplně jiného člověka. Ten se k vašim letmým náznakům staví netečně. Hvězdy radí zkusit štěstí a jít rovnou k věci. Luna… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Profitujete ze své proříznuté pusy a sebejistoty. Velkým pomocníkem je také smysl pro humor, díky němuž se vyhnete zbytečným konfrontacím v rodině i na pracovišti. Jen si dejte pozor na ironické poznámky, ty jsou bohužel dvojsečnou zbraní. Mnoho známých se na vás v závěru listopadu obrací s žádostí o… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Klíčovým tématem týdne jsou peníze. Hospodaření máte v malíčku, ale rodina tak střídmá není. Podléhá předvánočnímu šílenství, kdy je ochotna dokonce podepsat půjčku kvůli dárkům. Buďte neoblomní, pragmatismus je na místě. Pokud si… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.