Home - Články - Čínský horoskop na týden 25. - 31. května

Čínský horoskop na týden 25. - 31. května

vloženo 24. 5. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 25. - 31. května

Když se člověk podívá do kalendáře, ani se mu nechce věřit, že už je tu konec května. Také vám to tak rychle utíká? Nedá se nic dělat, čas neúprosně běží, proto musíme naplno využít každou minutku. Jak to udělat? Nejlepší je hezky si všechno naplánovat. V tom vám skvěle pomůže nový čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední květnový týden patří kariéře. Od pondělí nevíte, kde vám hlava stojí. Kvůli pracovnímu zápřahu můžete lehce zapomenout na ostatní povinnosti. Zadaným odpadne polovina starostí díky drahé polovičce. Značnou část… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zadaní Buvolové by si přáli trávit s partnerem více času. Bohužel jich závěr května nedopřeje tolik, kolik byste si představovali. Než se kvůli tomu soužit, stočte pozornost ke kariéře, která má na hvězdném semaforu… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Ještě než se květen definitivně rozloučí s nadvládou, těšte se na přísun zajímavých informací. Nastražte oči i uši, aby vám nic důležitého neuniklo. V zaměstnání se můžete chopit zajímavého projektu, nebo vyrazit na… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, v posledních květnových dnech byste se měli vyhýbat zbytečným útratám. Na přelomu května a června vás mohou zaskočit neplánované výdaje. Z nových věcí v šatníku nebo z modernější elektroniky byste… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Draky čeká náročnější závěr měsíce, kdy se dostávají do konfliktů s okolím. Tendence házet vinu na druhé může celou situaci zkomplikovat. Nestyďte se přiznat, že se vám něco nepodařilo a udělejte vstřícný krok. Zejména na rodinném… ČTĚTE VÍCE!

Had
Jako byste si chtěli májovou atmosféru vychutnat do posledního doušku. Ani závěr května nezmění touhu po romantice a vášnivých okamžicích. Zadaným nestojí nic v cestě, singles se naplno vrhnou do seznamovacích akcí. Tentokrát se nejvyšší… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vlídná konstelace loučící se s romantickým májem nabízí Koním lék na pošramocené mezilidské vztahy. Zpomalte hektické tempo a zkuste se zamyslet, kdo je pro vás v životě důležitý a proč. Máte příležitost navázat spojení… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, na konci měsíce se cítíte vyčerpaní a nechce se vám vůbec nic. Místo toho, abyste poslechli unavené tělo, se však snažíte zapojit do společenského veselí a dopujete se nejrůznějšími stimulanty. Zkuste překonat sami… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Komunikace je v tomto týdnu důležitější, než se na první pohled může zdát. Někdo vás rozčiluje jenom tím, že se kolem vás motá. Zkuste si uvědomit, čím vám dotyčný či dotyčná vadí a pak si o tom rozumně promluvte. Když protistranu… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Měsíční svit umožňuje přivést k životu vztahy, o jejichž existenci už jste měli jasno. Jděte hvězdám naproti a snažte se k ostatním přistupovat bez předsudků. Nedávejte na první dojem ani zvláštní styl oblékání, protože… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Psi mají jedinečnou možnost změnit pracovní působiště nebo se vyšplhat výš na profesním žebříčku. Konkurence je však rychlá a dravá, proto buďte připraveni na rychlou reakci. Singles sledují zvyšující se pravděpodobnost seznámení. Upřednostněte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Od přírody patříte mezi znamení, která o věcech hodně přemýšlí. V tomto týdnu ale rozjímání může být na škodu. Dejte přednost aktivitám, ze kterých máte upřímnou radost a neřešte, jestli byste neměli uklidit, nebo si… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.