Home - Články - Čínský horoskop na týden 22. - 28. listopad

Čínský horoskop na týden 22. - 28. listopad

vloženo 22. 11. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 22. - 28. listopad

Měsíc listopad pomalu finišuje a pro mnohé si připravil pár lehkých stresíků a časovou tíseň. Pokud se chcete těmto drobným nepříjemnostem vyhnout, nastudujte si nový čínský horoskop! Když budete vědět, za kterým rohem číhají nástrahy, už vás nezaskočí a zvládnete je levou zadní. A pozor, možná vám týden přinese i nějaké milé překvapení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V závěru měsíce roste atraktivita pro okolí. Daří se vám vše, nač jenom pomyslíte, a to právě díky vašemu vzezření. Není divu, že pro méně úspěšné je vaše štěstí trnem v oku. Dejte si pozor na závist, která… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, nedávná změna konečně začíná přinášet výsledky. Těší vás, že si toho někdo všimne a ocení to chválou. Mezilidské vztahy bohužel nejsou ukázkové. Počítejte s častějšími neshodami i… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Dobrosrdečnost vám přináší spoustu přátel, ale ne každý, který se kolem vás vyskytuje, to s vámi myslí dobře. Rozdávejte laskavou pomoc jen tomu, kdo si ji zaslouží. Rozhodně se nenechte… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Čeká vás fantastický týden, kdy se cítíte božsky. Překypujete energií a dobrou náladou. Báječně se vám daří v mezilidských vztazích. Poznáváte inspirativní tváře, ve vzduchu dokonce visí i nová láska! Při vší… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, poslední listopadové dny si užijete. Najdete zábavnou činnost, díky níž se vaše nálada zlepší o sto procent. Zadaní se rozhodnou vyzkoušet koníček svého partnera a budou mile překvapeni, jaká… ČTĚTE VÍCE!

Had
Jako by se rok sám o sobě chystal rekapitulovat. Postaví do cesty tváře, se kterými jste se delší dobu neviděli. Je příjemné prohodit pár slov a navázat kontakty, na které jste pomalu zapomněli. Zavzpomínáte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Imunita Koní není v těchto dnech v nejlepší kondici. Zapracujte na obranyschopnosti organismu, aby vás nepřekvapil žádný bacil. Dopřejte tělu vitamín C v kombinaci se zinkem, otužujte se, doplňte do jídelníčku… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nadcházející týden se nese v duchu seznamování a získávání kontaktů. Hvězdy k vám sesílají spoustu zajímavých tváří a každá z nich má ve vašem životě nějaký význam. Nenechte se zmást prvním… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Na konci listopadu zmobilizujete síly. Konkurence vám šlape na paty a přinutí vás bojovat o své místo na slunci. Platí to pro kariéru i lásku! Naštěstí vás hvězdy nenechají ve štychu, dodávají vám spoustu… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kněžka lásky pomáhá Kohoutům najít osudovou lásku. Vábí zástup ctitelů a ctitelek, ovšem hlavní iniciativa leží na vašich bedrech. Nestyďte se být aktivnější, oslovujte tváře, které se vám líbí. Žijte společensky… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Poslední listopadové dny skrývají naději na seznámení! Jen je potřeba opustit bublinu a zkusit něco nového. Přihlaste se do jazykového kurzu, začněte sportovat, nechte se kamarády vytáhnout do baru. Je důležité… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zadaní Vepři prochází menší krizí. S drahou polovičkou se neshodnete v otázce volnočasových aktivit. Každý očekáváte něco jiného a podle hvězd je nejrozumnější dopřát si volnost. Rozhodně z toho nedělejte… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.