Home - Články - Čínský horoskop na týden 20. - 26. května

Čínský horoskop na týden 20. - 26. května

vloženo 19. 5. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 20. - 26. května

Pro mnohá znamení přináší další květnový týden velmi dobré vyhlídky, ale například zrozenci Draka se musí obrnit větší trpělivostí a počkat až se blížící bouře přežene. Zjistěte i vy, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v poslední dekádě se rozhodnete udělat čáru za všemi záležitostmi, které chcete nechat za sebou. Máte spoustu nových plánů a toužíte po změně v zaměstnání, lásce, ale také oblasti bydlení. Ne všechno půjde hladce. Jsou věci, se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Díky příznivému postavení Merkuru se radujete z perfektních komunikačních schopností. Pusťte se do důležitých diskusí a vyjasňování věcí, které v mezilidských vztazích zůstávaly nevyřešené. Nebojte se otevřít svoje nitro a… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygři by se tentokrát měli varovat lidí, kteří jim mažou med kolem pusy. Lichotky se sice poslouchají krásně, bohužel tentokrát nejsou myšlené upřímně. Nebude snadné přijít na to, kdo s vámi jedná narovinu a komu jde… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, jestli chcete prožít pohodový týden, obklopte se děti. Jejich nezkažené vidění světa a bujná fantazie jsou tím, co vám dokáže zlepšit náladu. Tu vám dokáže pořádně pocukat pracovní atmosféra. Hlavně obchodní styky… ČTĚTE VÍCE!


PROŽÍVÁTE TĚŽKOU ŽIVOTNÍ SITUACI? Nevíte, jak dál? Společně najdeme řešení, mé karty nám napoví! Zavolejte na 906 701 701! Vaše Klára


Drak
Netrpělivost je Drakům vlastní a všechno byste chtěli, pokud možno, na počkání. Zatímco vaše ohnivá energie nebrání rozmachu, okolí nemusí vysokému tempu stačit. Zkuste ubrat ze svých požadavků na partnera, podřízené i kolegy. Když se vám něco… ČTĚTE VÍCE!

Had
Poslední celý květnový týden vyzkouší hadí trpělivost. Týká se to vztahů rodičů a dětí bez ohledu na věk či pubertu. Ratolesti dělají všechno pro to, aby vám zabrnkaly na nervy. Jde o známou zkoušku, kdo s koho. Nenechte se vyprovokovat a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Májový čas konečně dostojí svému jménu a přinese nezadaným Koním příležitost k seznámení. O vaši pozornost se uchází hned několik protějšků, jen to nemusí dělat moc okatě. Otevřete se světu a dejte najevo, že se nebráníte případné známosti. Na okolí… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Vesmírní vládcové slibují perfektní týden pro kariéru Koz. Hlavně mezilidské vztahy na pracovišti prožívají rozkvět. S kolegy jste jedna ruka a nadřízení docení nápady, pro které jste nemohli najít potřebnou podporu. Nebojte se usilovat o… ČTĚTE VÍCE!

Zvláště v době dovolených, při pobytu na neznámých místech může hrozit střet nepříjemných momentů. A právě karty TAROTU DOVOLENÉ vám předpovědÍ, jak si počínat, aby k takovým událostem nedošlo. Nahlédněte spolu s námi do vaší jiskřivé budoucnosti a vykročte jí směle vstříc! Vytáhněte si svých 5 karet hned teď!


Opice
Opice jsou od přírody nesmírně energická stvoření, takže takové problémy, jako je jarní únava, se jich prostě netýkají. Okolí jen kroutí hlavou, jak zvládáte propojit kariéru, rodinu i volnočasové aktivity. K tomu všemu sršíte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v tomto týdnu se zamyslete nad tím, zda se nenecháváte příliš řídit názory druhých. Je čas vzít život zpět do svých rukou. Intuice vám poradí, co je pro vaši současnost i budoucnost nejlepší. Do popředí se dostává… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozenci Psa si v poslední květnové polovině vychutnávají vášnivé postavení Marsu, které se logicky odrazí na jejich intimním životě. Zatímco singles mohou navázat žhavou známost na krátký čas, zadaní se zbaví nánosů prachu… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milostný život Vepřů prožívá renesanci. Dokonce i vztahy, u nichž to vypadalo na rozchod, chytí druhý dech. Zatímco v lásce můžete bez obav vylétnout do oblak, ostatní životní sféry vyžadují větší opatrnost. Především v obchodních a finančních… ČTĚTE VÍCE!


|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.