Home - Články - Čínský horoskop na týden 2. - 8. září

Čínský horoskop na týden 2. - 8. září

vloženo 2. 9. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 2. - 8. září

Čínský horoskop je skvělým rádcem pro váš nový týden. Buďte i vy o krok napřed a přečtěte si, co vás čeká a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, na začátku školního roku byste měli mít po ruce diář a kapesník. Ten budete mít samý uzel, aby vám připomínal nejdůležitější povinnosti. Bez legrace hvězdy vybízí k opatrnosti, protože zapomětlivost je cestou do problémů… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Partnerský život Buvolů neodpovídá jejich představě o ideálu. Říkáte si, že ženy jsou skutečně z Venuše a muži z Marsu. Najít společnou řeč je hodně náročnou disciplínou. Nepropadejte skepsi, když vaše snaha o nalezení kompromisu… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Začátek školního roku představuje pro Tygry nový začátek. Aktuální konstelace umožní ukončit nefungující vazby, které vás zbytečně drží při zemi. Může jít o přežitou lásku i profesi, v níž se nemůžete dál rozvíjet. Otevřete se… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Svého zvířecího patrona připomínáte energičností a nutností neustálého pohybu. Přestože se nemáte špatně, pořád pracujete na zlepšení. Kariéra zažívá velký boom, nadřízení doceňují vaše schopnosti a líbí se jim, že svou dravostí ženete kupředu… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Draci špatně snáší fakt, že prázdniny jsou minulostí. Nechce se vám vracet k povinnostem, u rodičů s dětmi školou povinnými to bude ještě citelnější. Nepropadejte špatné náladě. Navzdory rostoucím úkolům se najde dostatek volného času na… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zadaní Hadi prožívají fantastické období, kdy docení pevnost dlouhodobého svazku. Protějšek je vaší spřízněnou duší, díky níž se poperete s každou nepřízní. Ani singles by si neměli aktuální problémy brát k tělu. Podepíšou se na… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Září otevírá otázku, kde jsou vaše životní hranice, pokud přijde na lásku a mezilidské vztahy. Nenecháte na sobě štípat dříví, naopak se začnete hlásit o slovo. Lépe chráníte své zájmy a pokud se vám nelíbí chování jisté osoby, ohradíte se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milí Koně, na začátku dalšího měsíce byste měli stočit pozornost ke svému zdraví. Odolnost organismu je narušená, proto můžete bojovat s častějšími záněty i virózami. Zamyslete se hlavně nad jídelníčkem, který ovlivňuje imunitu víc, než… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Báječný start měsíce vyhlíží nezadané Opice, jimž vesmír slibuje setkání s několika atraktivními protějšky. Budoucnost máte ve svých rukách a byla by škoda, kdybyste jim nedali šanci aspoň na jedno rande. Afrodité hovoří o… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Opatrnost bude v tomto týdnu potřeba, jakmile přijde na seznamování. Až do poloviny měsíce se na vás snaží nabalit falešní přátelé i milenci, jimž jde o vlastní prospěch. Nenechte si věšet bulíky na nos. Intuice vám ukazuje, komu věřit a koho si… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Potrvá vám delší dobu, než se dostanete do správného tempa. Po letním ploužení se nedokážete plně koncentrovat na pracovní povinnosti, ani se vrátit zpátky do rutinního soukromého programu. Chtě nechtě musíte opustit… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozenci Vepře bojují na začátku září s nedostatečným sebevědomím. Přestože podáváte skvělé výkony, pořád očekáváte něco víc. Ostatní se vám zdají být úspěšnější, krásnější, bohatší, zdravější. Zkrátka na druhé straně plotu je tráva… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.