Home - Články - Čínský horoskop na týden 2. - 8. prosince

Čínský horoskop na týden 2. - 8. prosince

vloženo 2. 12. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 2. - 8. prosince

Jako vždy, tak i tentokrát cílí čínský horoskop velmi přesně na oblast práce a úspěchů. Dozvíte se, kde to bude skřípat a kde se naopak můžete těšit na sladkou odměnu. Tradiční horoskop ale nezapomíná ani na vztahy! Vše potřebné zjistíte v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na lásku nemusíte čekat do nového roku. Není vyloučeno, že vám vesmír připraví dárek pod vánoční stromeček. Potkáte jedinečnou osobu, která vám na první pohled uhrane. Singles nemají co řešit, zato… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, na začátku měsíce vás dostihne předvánoční blázinec. Velkou pomoc představuje blízký člověk, který vás v nejhorším zastaví a přinutí vás uvědomit si, co je důležité. Osekejte povinnosti na… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Letošních vánočních svátků se Tygři nemusí obávat. Po menší konfrontaci s partnerem zkraje týdne se všechno vrátí do zajetých kolejí. Najdete s rodinou zajímavou aktivitu, díky níž si na vás žádný stres nepřijde. Přípravy na… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Na začátku prosince vás přepadne touha po klidu. Chcete se oprostit od všedních starostí a začít si vychutnávat adventní dobu, jak se sluší a patří. Jen tak dál! Nenechte se semlít hektickým okolím. Kamarádi jsou… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Drakům vyhovuje, když jsou pány svého života. V tomto týdnu počítejte s nevítanými vpády příbuzných, přátel i kolegů. Mají pocit, že se v něčem mýlíte a neustále vám to podstrkují. Chvíli vydržíte diplomaticky mlčet, ale… ČTĚTE VÍCE!

Had
Pozornost si zkraje měsíce vyžádají děti nebo mladší členové domácnosti. Ti spoléhají na vaši péči a pomocnou ruku. Je na čase naučit je zodpovědnosti. K potomkům buďte přísnější a nebojte se pohrozit proškrtáním seznamu… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Koně jsou zvyklí pádit s větrem o závod. Nejinak je tomu na začátku prosince, kdy jste v časovém presu. Proškrtejte diář a uvědomte si, co je skutečně podstatné. Zvolněte tempo, naučte se víc odpočívat. V opačném případě… ČTĚTE VÍCE!

Koza
První prosincový týden je příjemný pro partnerské vztahy Koz. Letitá manželství zažijí renesanci, kdy si drahá polovička uvědomí, jaký poklad ve vás vlastně má. Zaslouží si oplatit stejnou mincí. Je to jako cukřík, který ji… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Ocitnete se v nezvyklé roli v rodině i profesním kruhu. Vyzařuje z vás přirozená autorita, ale hlavně profitujete z upřímného a lidského přístupu. Okolí se na vás obrací se žádostí o radu i pomoc. Na pracovišti… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Svobodné Kohouty čeká ošemetný začátek prosince. Nový objev vypadá jako skvělá partie, ale realita tomu nebude odpovídat. Přátelé nebo příbuzní to na rozdíl od vás vnímají od první chvíle. Poslechněte jejich rady a… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Vánoce, Vánoce přicházejí a Psi to větří na tisíc honů. Podléháte stresu při pouhé myšlence, co všechno vás v nadcházejících týdnech čeká. Pro samou práci zapomínáte na svou maličkost. Když už se odbydete během týdne, najděte si… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Předvánoční přípravy se v životě Vepřů projeví hned zkraje týdne. Propadnete nakupovací mánii a hrozí, že budete do výplaty o suchém chlebu a vodě. Neutrácejte nic, co nedržíte v ruce! Počítáte s prémií, ale ta může na… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.