Home - Články - Čínský horoskop na týden 2. - 8. listopadu

Čínský horoskop na týden 2. - 8. listopadu

vloženo 2. 11. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 2. - 8. listopadu

Bůvoly čeká příval energie, díky které se nemusí bát ani složitých úkolů a Vepři dostanou impuls pro řešení svých partnerských vztahů. Co v tomto týdnu čeká vás podle čínského horoskopu? Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Vstupujete do týdne, kdy dokážete volný čas využít do poslední minuty. Schopnost time managementu se odrazí na pracovním i soukromém životě. Zadané Krysy by měly vyjít vstříc svému partnerovi a trochu mu povolit… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Na začátku listopadu se Buvolům vrací fyzické i psychické síly. Svému zdraví můžete pomoci přirozeným pohybem na čerstvém vzduchu. V lese naberete potřebnou rovnováhu, nestyďte se objímat stromy a zaposlouchat… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
První listopadové dny přináší do života Tygrů rovnováhu. Pokud jste se potýkali s nedořešenými problémy, konečně si vedle nich můžete udělat čárku. Zároveň se otevírá cesta k ukončení karmických vztahů. Nebojte se… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Energii směřujete do nejmladších členů rodiny. Jste unešení z jejich radostného přístupu k životu a nakazíte se bezprostředností. Rozhádané rodinné vazby se na začátku listopadu začínají hojit a neporozumění vystřídá… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Nový měsíc je plný novinek! Ne všechny jsou pro Draky překvapením, ale všechny nakonec přivítáte s nadšením. Pokud vám začnou do života mluvit blízcí, nenechte se odlišným názorem zviklat. Jejich rady jsou dobře míněné, ale… ČTĚTE VÍCE!

Had
Velkým tématem je láska, které potřebují Hadi v tomto čase opravdu spoustu. Venuše je dlouhodobě v nevýhodném postavení, ale situace není beznadějná. Svobodní by neměli zapomínat na dosavadní kritéria pro… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
Zrozence Koně čeká příjemný týden, který mohou díky své aktivitě dovést k dokonalosti. Zadaní by neměli zapomínat na partnera. Každý den připravte maličkost, která vám oběma zvedne náladu. Také udržování… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aktuální postavení Venuše nahrává do karet zadaným Kozám. Rozhádané vztahy dojdou usmíření, můžete přimět partnera ke změně dosavadního názoru. Zesílit Afroditin vliv můžete i díky léčivým kamenům. Noste při sobě… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Nadcházející týden upozorňuje Opice na karmickou zátěž z minulosti. Rádi byste se v životě posunuli, ale něco vás stále drží na jednom bodě. Zamyslete se nad tím, jaké zátěže se potřebujete zbavit. Může to být nefunkční… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Ve vzduchu visí změna a nebude ledajaká! Neměli byste ji vnímat jako něco negativního, protože z dlouhodobé perspektivy přinese do života spoustu dobrého. Nejspíš se týká bydlení nebo zaměstnání, ale její dopad se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Tento týden přinese spoustu překvapivých informací, které se týkají vaší maličkosti. Mnoho z nich není založena na pravdě a vy začnete pátrat, kdo o vás klepy roznáší. S dotyčným člověkem to vyřiďte jasně, aby se něco… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, začátek listopadu přináší pozitivní vývoj do vztahů. Láskyplná Venuše ve spojení s něžnou Lunou zaručuje příjemný program zadaným i svobodným! Pokud jste zatím svou lásku neobjevili, máte k tomu ideální… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.