Home - Články - Čínský horoskop na týden 18. - 24. září

Čínský horoskop na týden 18. - 24. září

vloženo 18. 9. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 18. - 24. září

Astroložka Karmen si pro Vás i na další týden připravila čínský horoskop. V detailním výkladu zjistíte nejen na co se můžete těšit, ale také čemu se raději vyvarovat. Přečtěte si svůj horoskop a nahlédněte do vlastní budoucnosti!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V polovině září se zadaní zrozenci Krysy zaměří na partnerský vztah. Máte pocit, že se názorově rozcházíte a také po citové stránce si nebudete rozumět. Je třeba hledat kompromis, abyste se ve společném životě… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ne všichni lidé, kteří vás obklopují, mají čisté záměry. Mrzí vás to a přemýšlíte nad tím, proč se chovají takovým způsobem. Zkuste se tím netrápit, protože okolí stejně neovlivníte. Vesmír doporučuje kráčet vlastní cestou a nebrat přílišné… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Vyhlížíte týden plný vášně! Dokonce i nezadaní Tygři mají hned několik příležitostí, jak si povyrazit. Díky narůstajícímu sexappealu nemá objekt vaší touhy šanci uprchnout. Oproti tomu pracovní záležitosti ukazují … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, polovina září nabízí lepší pracovní vyhlídky. O změně začnou uvažovat i ti, kteří se jakýmkoliv novotám zatím bránili. Tentokrát se k vám dostane nabídka, jakou je těžké odmítnout. Rozmyslete si, zda byste se


Drak
Nadcházející dny jsou jako stvořené pro vzdělávání. Rozšiřujte své obzory a věnujte se věcem, které vás zajímají. Nové zkušenosti i informace vám půjdou do hlavy snáz. Novinkám v soukromém životě ovšem není přáno. Vaši nejbližší… ČTĚTE VÍCE!

Had
V polovině září se dočkáte zásadní změny. Mnohdy budete mít pocit, jako by se vám v hlavě rozsvítilo. Drobné střípky do sebe zapadnou a vy pochopíte, jaký význam měly jednotlivé události ve vašem životě. Není vyloučeno, že … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Z očí vám spadnou růžové brýle a vy uvidíte svůj vztah v překvapivém světle. Nemějte strach, že by se schylovalo k rozchodu. Jen je potřeba začít budovat partnerství na jiných hodnotách než je prvotní okouzlení. Problémy, které… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v těchto dnech se zaměřte na finance, o které se vás někdo pokusí připravit. Opatrnost je vyžadovaná při každodenním platebním styku, větší investice raději odložte na příhodnější období. Nepodepisujte smlouvy… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Překypujete energií a podáváte skvělé výkony v zaměstnání. Na svou stranu získáte vlivné jedince, také se vám daří uzavírat výhodné smlouvy. Ve hvězdách se třpytí tučná odměna, máte ji na dosah ruky! Ve vztahu je situace komplikovanější. Protějšek se … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Druhá polovina září rozpohybuje dění v milostném životě. Kněžka lásky je připravena plnit vaše přání, proto se nestyďte objednat si program podle svého gusta. Singles k sobě mohou přivolat osudové seznámení! V mezilidských … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Partnerské vztahy prochází klíčovým obdobím, které může upevnit společné fungování nebo naopak může vyústit v rozchod. Rozhodování nebude snadné a podle hvězd byste ho neměli uspěchat. Přesto nelze setrvávat ve stávajícím… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zdravotní neduhy se ve druhé polovině měsíce začnou zlepšovat. Také pokud čekáte na výsledky nějakého vyšetření, přijde vám potěšující zpráva. Cítíte také nárůst fyzické energie, ruku v ruce s tím se vylepšuje i vaše nálada. Snažte se… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.