Home - Články - Láskohled 18. - 24. září

Láskohled 18. - 24. září

vloženo 16. 9. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 18. - 24. září

Je tu další týden, který bude silně ovlivněn sobotním podzimním Slunovratem! Každé znamení zvěrokruhu pocítí tuto energii odlišným způsobem! Berani se mohou těšit na posílení svého šarmu, zatímco Lvi budou toužit po obdivovatelích. A co čeká vás? Čtěte náš LÁSKOHLED!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte před sebou láskyplné období, které se vám na dlouho vryje do paměti, a to ať už prožijete krátkodobý románek, či dlouhodobou lásku. Budete mít na co do konce života vzpomínat.

Býk
Vaše láska je stabilní jako starý dub. Jste věrní a loajální jako býk, který stojí pevně na zemi. Nenechte se ale zlákat pohodlným spánkem pod dubem, jinak propásnete romantiku.

Blíženci
Tento týden se budete cítit jako romantický básník. Budete milovat slova a komunikaci, a budete se snažit nalézt společný jazyk se svým partnerem. To vám navodí erotické jiskření.

Rak
Lásky jste se nikdy nebáli, právě naopak, investujete do ní všechnu svou energii, a to se vám vyplácí. Jste vášniví milovníci, kteří si život užívají plnými doušky a celým srdcem.


Lev
Budete toužit být středem pozornosti a obklopeni obdivovateli. Máte velmi extrovertní náladu a vaše osobnost bude tento týden jako v záři reflektorů. Nesnažte se ale až příliš.

Panna
Tento týden se budete snažit o dokonalost ve vašem vztahu. Budete se snažit nalézt optimální řešení a vybalancovat všechny faktory. I když ne vždy to půjde podle vašich představ.

Váhy
Budete momentálně hledat rovnováhu a snažit se vyhýbat konfliktům. Je ale dost pravděpodobné, že se v touze po harmonii až moc přizpůsobíte a skloníte příliš na odlišnou stranu.

Štír
Toužíte po hlubokém spojení na duchovní úrovni a hledáte skryté významy. Ale pozor - i otevřená kniha může vyprávět krásný příběh, tak se nebojte stereotypu a běžných věcí.


Střelec
Tento týden budete cítit touhu po svobodě a dobrodružství. Vaše láska bude volná jako pták na obloze, jen si dejte pozor, abyste svým dobrodružstvím nepřivolali bouři nejistoty.

Kozoroh
Vaše láska je pevná jako skála - budujete dlouhodobé vztahy a investujete do budoucnosti. Máte před sebou láskyplné období a jen si v sobě ujistíte, že partner je pro vás ideální.

Vodnář
Tento týden budete cítit potřebu revoluce ve své lásce a hledáte nové způsoby, jak vyjádřit své city. Dejte ale pozor, abyste svými experimenty nepřivedli partnera do zmatku!

Ryby
Vaše láska bude tento týden jako hluboký a snový oceán. Budete se chtít ponořit do hlubin emocí a objevovat nové aspekty svého partnera. Jen nezapomeňte, že i oceán má své vlny.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.