Home - Články - Podzimní tarotový horoskop rodiny a domova 2023

Podzimní tarotový horoskop rodiny a domova 2023

vloženo 14. 9. 2023
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop rodiny a domova 2023

Bude vám to klapat v rodinných vztazích? Vylepšíte si na podzim své bydlení? Tarot vám prozradí, jaká překvapení vás čekají na domácím poli!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Dva pohár
y je velmi krásná a příjemná, takže se můžete těšit na podzim plný rodinné harmonie a porozumění! Klíčem k nim bude hlavně fungující a harmonický partnerský vztah, který bude základem všeho! Takže nezapomínejte věnovat své polovičce pozornost a čas, bylo by chybou zanedbávat vztah a věnovat veškerou pozornost jen dětem, nebo se nechat příliš pohltit pracovními povinnostmi. Když vám to bude klapat v manželství nebo partnerství, nakonec z toho budou těžit všichni, protože budete cítit oporu a dostatek energie, kterou pak můžete rozdávat dál, ať už vašim ratolestem nebo jiným důležitým lidem ve vašem životě. Když budete s partnerem táhnout za jeden provaz, snadno a bez problémů si taky vylepšíte nebo předěláte své bydlení. Pokud žijete osaměle, bude vám teď spřízněná duše trošku chybět. A tak se nejspíš budete snažit seznámit s někým, s kým byste si dovedli představit společný život. Jen pozor, ať to příliš neuspěcháte!

Býk
Karta Spravedlnost
vám přináší dobré zprávy, protože věští vyřešení rodinných neshod, a to férově a spravedlivě. Takže vám, milí Býci, jistě spadne kámen ze srdce a doma se vám otevřou nové možnosti seberealizace. Jste pracovití a houževnatí a svědomí máte čisté, což nelze vždy říct o některých lidech, kteří by se nejraději jen přiživovali na práci ostatních a sami nepohnuli ani prstem. Situace se však naštěstí vyvine tak, že určití rodinní příslušníci už vás nebudou moci nadále využívat. Konečně dostanete to, co je po spravedlnosti vaše a budete s tím moct dál pracovat. Spravedlnost vám rozváže ruce a přinese možnost rozletu! Tarot věští spravedlivé dořešení sporů, včetně soudů s příbuznými o majetky a dědictví. A bude to ve váš prospěch, i když samozřejmě byste si možná představovali ještě více – ale spravedlnost je spravedlnost a druhá strana má taky na něco nárok. Konečně bude všechno jasné a nikdo se už nebude obohacovat na cizí úkor!

Blíženci
Karta Královna mečů
ukazuje, že nastal čas na přímou a otevřenou rodinnou komunikaci, milí Blíženci! Už vás ubíjí dělat ze sebe něco čím nejste a hrát role jen proto, že se to od vás očekává. Tak jednoduše shodíte všechny masky a přestanete se přetvarovat, dopřejete si konečně být sami sebou. Ať už se to týká vašeho vzhledu a stylu oblékání, práce a toho, jakou kariéru by od vás rodina čekala, představ společnosti o tom, co musíte a nesmíte dělat jako dobrý rodič, nebo čehokoliv jiného! Uvidíte, jak se vám hned bude volněji dýchat, když se vykašlete na to, co so ostatní myslí! A taky budete překvapeni, že většina rodiny nebo sousedů to přijme mnohem lépe, než byste čekali, a naopak ocení vaši odvahu být sami sebou a projevit se. Tak seberte odvahu a jděte na to! Nejlépe postupnými krůčky, ať zas své okolí nešokujete nějakou ráznou proměnou, ale zato jednoznačně a bez pochybností. Nejste povinni nikomu nic vysvětlovat a máte právo si dělat věci po svém!


Rak
Karta Čtyři meče
vám věští klidný podzim bez hádek a sporů, i když doposud byly s některými lidmi téměř na denním pořádku. Určitě se vám hodně uleví, milí Raci, protože výměny názorů a křik jsou pro vás mimořádně stresující a únavné. Teď můžete konečně doma načerpat nové síly a opravdu si odpočinout! To všechno ovšem za podmínky, že vy sami nebudete vytahovat konfliktní situace na světlo světa. Nejsou totiž zas tak úplně vyřešeny, ani nikam nezmizely, takže se spíš jedná o příměří než o stabilní mír. Ale tak co, nic v životě přece není ideální a budete velmi rádi, že máte klid a nemusíte se již zapojovat do hádek. Díky tomu vám pak zůstane více času a energie věnovat se tomu, co je pro vás skutečně důležité a co vás baví. Ať už jsou to děti, pokud je máte, vaše záliby, kariéra, zdravý životní styl, zkrátka můžete své myšlenky zaměřit jiným směrem, než jsou rodinné vztahy. Možná budete překvapeni, když si uvědomíte, kolik energie vám to ve skutečnosti ubíralo a že to už dál takhle nechcete!

Lev
Karta Tři meče
ukazuje, že si kvůli něčemu, co se týká rodinných vztahů, děláte velké starosti a trápíte se, milí Lvi. Pesimistické myšlenky vám však ještě víc zhoršují náladu a zraňují srdce, a to je škoda. Mrzí vás, že některé věci ve vaší rodině skřípou a že s tím nedokážete nic udělat. Ale nakonec, možná ani nemusíte, zkuste se od toho trošku odosobnit. Určitě vás trápí, že není všechno dokonale harmonické, ale vy sami můžete ovlivnit jen své vlastní činy a nikoliv to, co dělají ostatní. Takže je otázka, proč se tím vlastně trápit, když se jedná o věci, které jsou mezi jinými členy vaší rodiny a vy sami jste se zachovali nejlépe jak umíte. Raději se zaměřte místo toho na pozitivní věci, které můžete doma udělat nebo vylepšit a zkuste být optimisté. Ano, je to někdy těžké, ale nemůžete řešit problémy za ostatní příbuzné. Tedy můžete, ale pak se nedivte, že jste z toho vyčerpaní a smutní. A otázka zní, stojí vám to za to? Odpovědět si na ni už musíte jen vy sami!

Panna
Karta Královna holí
naznačuje, že domácnost a domov jsou teď pro vás hodně velký způsob seberealizace, milé Panny! Bude vás bavit zkrášlovat a zútulňovat si bydlení, chystat drobná překvapení pro vaše blízké, třeba v podobě sladkých dobrot nebo hezkého výletu, a tak podobně. Vaši nejbližší jistě ocení vaše snažení a bude vás těšit, že jim můžete dělat dobrou náladu. Ale samozřejmě děláte to i sami pro sebe, protože vás to zkrátka bude těšit a naplňovat. Možná se dokonce odhodláte k nějaké větší změně a vylepšení vašeho domácího hnízdečka, a to jak jinak, vlastnoručně a podle vlastní fantazie! Seberealizace totiž znamená i to, že si do své domácnosti nenecháte od nikoho kecat a budete si věci dělat podle vlastních představ a vkusu. Vaše nejbližší rodina to ocení, a co si pomyslí sousedky, vzdálené tetičky nebo kdokoliv jiný, na to se můžete vykašlat. Je to vaše rodina, vaše domácnost a vaše pravidla!


Váhy
Karta Pět holí
vás upozorňuje na rodinné spory a konflikty, které se teď na podzim nejspíš objeví. To sice není zrovna výhra, milé Váhy, ale na druhé straně se na to můžete alespoň psychicky připravit, ať vás to nevyvede z rovnováhy. Nebude se totiž jednat o nic zásadního nebo extra důležitého a vaši příbuzní se pochytí spíš kvůli nějakým malichernostem. Budete v pokušení taky k tomu něco říct a projevit svůj názor, ale mnohem lépe uděláte, pokud se budete od sporů držet stranou a jenom si v tichosti myslet a dělat své. Počítejte totiž s tím, že jakmile se nahlas projevíte, tak jste ve válce, a to takové žabomyší. Každý bude proti každému, a hlavně se všichni budou za každou cenu snažit prosadit si svůj pohled na věc. A co si budeme říkat, máte to zapotřebí? Lépe uděláte, když teď budete s příbuznými raději trávit méně času, pokud by to mělo vést ke konfliktům. Vždy se jistě najde nějaká elegantní výmluva, a jako Váhy máte výhodu, váš diplomatický talent!

Štír
Karta Deset pohárů
má pro vás krásnou věštbu, protože je to jedna z nejšťastnějších karet pro rodinnou pohodu a soulad. S vašimi nejbližšími si budete skvěle rozumět a ve vašem domovu zavládne harmonie, klid a spokojenost. Pokud máte děti, budete mít dostatek času se jim věnovat naplno, a často se vám povede najít si čas vyrazit někam celá rodina pohromadě. Zkrátka a dobře, jste teď miláčky Štěstěny, milí Štíři, tak si to užívejte plnými doušky a radujte se ze života a z rodinného štěstí. Rozumět si budete i s rodiči, sourozenci a dalšími příbuznými a rodinné návštěvy si nezvykle dobře užijete. Teď je ten pravý čas načerpat novou sílu a energii, těšit se z každého dne v kruhu vašich blízkých a těšit se s malých i větších životních úspěchů. A pokud jste sami a rodinu nemáte, budete mít štěstí na lidi kolem vás, kteří vám ji nahradí. V okruhu dobrých přátel se budete cítit jako doma, takže ani vám nehrozí pocity osamělosti a užijete si pocit spolupatřičnosti, i když to nebudou vaši pokrevní příbuzní.

Střelec
Karta Osm mečů
naznačuje, že v oblasti rodinných vztahů nebo bydlení máte nějaký problém, ze kterého jaksi nenacházíte východisko, ať nad tím přemýšlíte sebevíce. A to vám, milí Střelci, bude teď na podzim přidělávat vrásky na čele. Situace si vyžaduje, abyste ji nějak řešili, ale vy se pořád motáte dokolečka ve stejných myšlenkách a na nic smysluplného ne a ne přijít. A přitom ve skutečnosti řešení existuje a není to vůbec složité, ale chtělo by to úplně jiný úhel pohledu. Vy sami se cítíte jako kdyby vás něco spoutávalo a neumožňovalo vám posunout se kupředu. Zkuste si o tom popovídat s někým, komu důvěřujete, ale nepatří do vaší rodiny ani to není soused. Zkrátka někdo z vašich přátel, kdo bude mít na celou záležitost nezaujatý pohled. Budete překvapeni, že všechno, co vás tolik trápilo, lze nakonec celkem snadno vyřešit, akorát jsou to věci, které by vás nenapadly! Najít cestu ven z bludiště nakonec nebude zas takový problém!


Kozoroh
Karta Deset holí
ukazuje, že se cítíte přetíženě a máte pocit, že jste zavaleni domácími povinnostmi, na které jste sami. Jako Kozorozi však máte velké ambice a chcete všechno zvládnout dokonale, takže toho opravdu někdy máte nad hlavu. Možná si občas i postěžujete, jak vám nikdo nepomůže, ale abyste trošku snížili laťku svých nároků sami na sebe, to vás ani nenapadne. Vaši blízcí to asi všechno berou na váš vkus až příliš zlehka a nějaký pořádek jim je ukraden, nebo by se v klidu stravovali ve fast foodech a chodili ve špinavém oblečení. Neberte si však na sebe odpovědnost úplně za všechno, protože pak budete přetíženi a můžete vyhořet. Pokud se to zrovna netýká malých dětí, pak nad tím můžete v klidu mávnout rukou a nechat to na ostatní. A ten nepořádek ať si taky uklidí ten, kdo jej udělal. Nebude to pro vás snadné se takhle povznést nad věci, protože byste skutečně chtěli mít všechno dokonalé, ale je to jediný způsob, jak si zachovat psychickou pohodu a klid!

Vodnář
Karta Mág
ukazuje velmi příjemné zjištění, že se konečně přestanete cítit jako oběť okolností a najdete způsoby, jak vzít vaše záležitosti do svých rukou. Jako Vodnáři jste nezávislé osobnosti a rodinné konvence pro vás tedy znamenají něco hodně omezujícího a spoutávajícího. I v oblasti bydlení máte chvílemi pocit, že vaše možnosti jsou velmi omezené a nedokážete dosáhnout svých snů. Teď se však karta konečně obrátí díky tomu, že si uvědomíte, jak si člověk sám vytváří svůj svět a životní okolnosti sílou svého přání, přesvědčení ale taky obav. Pochopíte, že někdy stačí málo, trocha diplomacie nebo odvaha využít příležitost a věci mohou jít podle vašich plánů a snů. Zkrátka objevíte to, čemu se říká magie, ve své praktické a každodenní podobě. Díky tomu, že pochopíte, jak věci fungují, se naučíte v tom lépe chodit a zajistit si vždy to, co potřebujete. Bude to velmi zajímavé procitnutí a pochopení, které asi nepřijde ze dne na den, ale o hodně se posunete a bude to poznat!

Ryby
Karta Devět holí
naznačuje, že na některé věci máte úplně jiný pohled než vaši příbuzní nebo sousedé, a cítíte se jako kdybyste měli bojovat proti přesile. A to je pro vás jako jemné Rybí duše, opravdu vyčerpávající. Nechcete jít do konfrontace a otevřených sporů, ale často si povzdechnete, proč nikdo nechápe váš pohled na věc a jste s ním osamělí. Ať už se to týká bydlení a životního stylu, výchovy dětí nebo rodinného hospodaření, snažíte se dělat si věci tak, jak je to podle vás nejlepší, ale pořád musíte čelit nějakým námitkám a kritice. Vytrvalost a trpělivost se vám ovšem vyplatí a časem vaše okolí uvidí výsledky, jenomže to nebude teď hned. Tak si s tím zkuste prozatím nedělat hlavu, i když budete v určitých situacích teď na podzim hodně pociťovat, jak moc jdete proti proudu. Nejlepší bude nějak to diplomaticky odkývat, nejít do konfliktu a prostě si dál dělat věci po svém. Je to zkouška a výzva, a určitě máte dost síly na to ji úspěšně zvládnout!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.