Home - Články - Týdenní horoskop 18. - 24. září

Týdenní horoskop 18. - 24. září

vloženo 17. 9. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 18. - 24. září

Přichází další zářijový týden a s ním spoustu příležitostí, jak si zpříjemnit podzim. Hlavně Berani se mají na co těšit, stačí nepropásnout šanci! Přečtěte si týdenní horoskop od profesionální astroložky a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš milostný život je momentálně na pomyslném vrcholu. Hodně vás ovlivňuje touha a vy si tak užíváte nově nabité erotické energie. Nevíte, jestli z tohoto okouzlení vznikne i láska, ale jste nyní v této fázi života sami se sebou hodně spokojení.

Býk
Máte před sebou období plné pracovních úspěchů. Možná se vám podaří získat vhodné kontakty nebo vás povýší v práci. S povýšením jdou samozřejmě ruku v ruce i lepší platové podmínky, a to se vám momentálně velice hodí. Stojíte totiž před velkými plány.

Blíženci
Dejte si tento týden pozor na zdraví, rána už bývají chladné, ale vy jste stále naladění na léto. Raději se dobře oblečte, mohli byste jinak konec týdne strávit v horečkách a s nepříjemným kašlem či rýmou. Pak budete muset v práci zbytečně dohánět.

Rak
Tento týden budete jako snílek ponořeni do svých vlastních myšlenek. Možná najdete inspiraci v krásném umění, hudbě nebo zajímavých příbězích. Jen se ujistěte, že neztratíte kontakt se světem kolem sebe. To by vás nakonec mohlo navést špatným směrem.


Lev
Vaše charisma bude oslnivější než slunce samotné. Lidé se budou hrnout kolem vás jako motýli. Můžete si dovolit zazářit na tanečním parketu, ale nezapomeňte, že přehnaná sebejistota může způsobit, že vás budou vnímat spíše jako klauna než jako krále.

Panna
Tento týden budete cítit potřebu spojit se s přírodou. Je to tedy ideální doba na zahradničení nebo na rodinné pikniky v přírodě. Vaše trpělivost vám také pomůže zvládnout složité hádanky, takže se nebojte zkusit si rozšířit své mozkové závity.

Váhy
Poslední dobou cítíte silné pouto ke svým emocím. Buďte opatrní, abyste se nepříliš ponořili do nostalgických vzpomínek, jinak byste mohli strávit celý večer vyprávěním o svých prvních láskách. Raději se proto držte při zemi, než v růžových oblacích.

Štír
Tento týden budete mít tendenci hledat dokonalost ve všem, co děláte. Než se však rozhodnete rozebrat a zkontrolovat každou věc ve svém okolí, zkuste si uvědomit, že někdy stačí přijmout věci takové, jaké jsou a vaše pečlivost je spíše na škodu.


Střelec
Vaše komunikační schopnosti budou v následující čas doslova zářit. Budete schopni přesvědčit i kočku, že je vhodné se stát vegetariánem. Dejte si ale pozor, abyste se nepropadli do vlastního světa řečí, jinak byste mohli ztratit kontakt se zemí.

Kozoroh
Do práce vám přijde nový kolega, který vám do kanceláře vnese nový vítr a spoustu energie i nápadů. Pro vás, i mnoho dalších, bude inspirací a máte se od něj co naučit. Přesně to jste momentálně potřebovali, jinak byste už přemýšleli nad změnou práce.

Vodnář
Buďte tento týden opatrní! Hvězdy osudu varují před úrazy, ztrátami a dalšími nepříjemnostmi. Vyhnete se jim, pokud budete důkladně dbát na sebe, své okolí a osobní věci. Pokud se přesto něco úplně nepovede, dejte rozum do hrsti a zůstaňte klidní.

Ryby
Můžete se momentálně ocitnout ve středu nějakého sporu a pokusíte se ho vyřešit svým diplomatickým způsobem. Jen se ujistěte, že se při hledání kompromisu nesnažíte o to, aby všichni byli spokojeni, jinak byste mohli skončit s dost nemožným úkolem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.