Home - Články - Čínský horoskop na týden 17. - 23. června

Čínský horoskop na týden 17. - 23. června

vloženo 16. 6. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 17. - 23. června

Zajíci budou skákat radostí, naopak zrozenci ve znamení Krysy nebo Tygra čeká náročný týden. Přečtěte si detailní týdenní čínský horoskop od profesionální astroložky Karmen a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, ve druhé polovině června necháváte událostem volný průběh. Nejvíc by vám vyhovovalo strčit hlavu do písku před všemi problémy, ale zodpovědnost vám to nedovolí. Zkuste se víc odměňovat a nepříjemnosti vykompenzujte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Jupiterovy paprsky se pozitivně odrazí na finančním zajištění Buvolů. Pokud jste řešili ekonomické problémy, naskytne se ideální cesta, jak z nich vybruslit. Nabízí se také zajímavé pracovní příležitosti. Bohužel Venuše teď není… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Vesmír má pro tento týden skvělé poslání! Vybízí Tygry, aby upřednostnili aktivity, které jsou jim příjemné. Bavte se, pečujte o své tělo i duši, vykouzlete nádhernou domácnost, ve které si konečně odpočinete. Na pracovišti všechno… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, v tomto čase se radujete z přátelství kreativně založeného Uranu. Cítíte se, jako by vás políbila múza. Najednou překvapujete jedním báječným nápadem za druhým a svou tvůrčí náladu využijete jak v soukromí, tak ve… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Draci ve druhé polovině měsíce zkrotnou. Ohnivá energie se promění v neskrývanou něhu. Místo toho, abyste kolem sebe chrlili ohnivé plameny raději rozdáváte jeden úsměv za druhým. Odrazí se to na milostném životě, kdy zadaní probudí v… ČTĚTE VÍCE!

Had
Vlivem energického Marsu čeká zrozence Hada týden plný erotického jiskření. Ať jste single či zadaní, flirtujete a seznamujete se jako na běžícím pásu. K nevěře není daleko, což by měli mít na paměti hlavně okroužkovaní jedinci. V soukromí budete… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Druhá polovina června začne velmi příjemně. Připadáte si v kondici a také náladová křivka stoupá vzhůru. Díky pozitivnímu přístupu zvládnete projít týden bez větších šrámů na těle nebo duši. Tyto dny jsou důležité hlavně pro lásku. Nezůstávejte ve… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zadané Kozy se musí obrnit trpělivostí, protože ve vztahu to začíná skřípat. Drahá polovička vystupuje, jako by posbírala všechnu moudrost světa, čímž si proti sobě popudí vás i spoustu lidí z okolí. Zatímco vy udržíte nervy… ČTĚTE VÍCE!

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Opice
Úkolem pro tento týden je udržet si vlastní tvář navzdory tomu, co se kolem děje. Okolí vás totiž zasype protichůdnými názory a radami, z nichž si nedokážete vybrat jedinou správnou cestu. Než dočista zpanikaříte, zastavte a uvědomte si, co… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Připravte se na žárlivou scénu. Nejspíš vůbec netušíte, proč drahá polovička najednou reaguje nepřiměřeně. Než na ni spustíte stejným tónem, zklidněte se a zjistěte, odkud vítr vane. Nejspíš za vším stojí konkurent nebo závistivý… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Jaký program čeká zrozence Psa ve druhé polovině června? Vesmírní vládcové napomáhají rozšiřování obzorů. Pokud ještě studujete, nastává skvělé období pro zkoušky. Zelenou mají také přijímací a pracovní pohovory nebo důležitá jednání. Jestliže nepomýšlíte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vlivem vášnivého Marsu jsou Vepři v tomto týdnu nezvykle iniciativní v milostném životě. Protějšek je překvapený tím, s jakým odhodláním a zvýšenou frekvencí se věnujete intimnostem. Nedostatek příležitostí k románkům na… ČTĚTE VÍCE!


BOJÍTE SE ZEPTAT? K předem připraveným je osud milosrdný. Pomohu vám se správným rozhodnutím! Tel: 906 701 701. Věštkyně Viola

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.