Home - Články - Čínský horoskop na týden 10. - 16. června

Čínský horoskop na týden 10. - 16. června

vloženo 9. 6. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 10. - 16. června

Čínské horoskopy patří k nejstarším dochovaným astrologickým systémům na světě. Karmen, specialistka na východní astrologii, pro vás připravila detailní týdenní horoskop. Poznejte svoji budoucnost a zjistěte, co vás čeká!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, další červnový týden budete potřebovat stabilizovat rozhárané nitro. Ať se děje, co se děje, nenechte se vystrnadit ze svého klidu. Vyhýbejte se malicherným sporům a pokud atmosféra v domácnosti nebo zaměstnání… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Buvoli zažívají fantastické období, kdy z vás dobrá nálada prýští do všech stran. Jste nepřehlédnutelní a můžete se těšit na narůstající pozornost opačného pohlaví. Zadaní se musí rozjitřené emoce držet zkrátka, ale to… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Nejdůležitějším tématem tohoto týdne je v případě Tygrů jejich zdravotní stránka. Velmi citlivé je zažívání, čemuž byste měli přizpůsobit životní styl a samozřejmě jídelníček. V opačném případě vás mohou potrápit žaludeční a… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, s blížící se polovinou měsíce rezonuje potřeba zaměřit se na smluvní ujednání a dohody celkově. Jste zvyklí, že slib je slib, bohužel protistrana se vás pokusí obelstít. Nespoléhejte na domluvy, které nejsou… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Draci si v tomto týdnu koledují o syndrom vyhoření. Nic vás nebaví a nejraději byste se zavrtali hluboko pod zem. Sami se divíte tomu, kam se poděla vaše ohnivá energie, nejinak tomu bude v případě vaše okolí. To si vytváří… ČTĚTE VÍCE!

Had
Sex-appeal Hadů poroste raketovou rychlostí. Nesmíte se divit, že je o vás ve společnosti ohromný zájem a sami nevíte, kterému ctiteli či ctitelce byste měli dát přednost. Pokud jste zadaní, musíte počítat s partnerovou žárlivostí. Nebude nadšený… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Obvykle patříte mezi nejaktivnější znamení zvěrokruhu, ale v další červnové dekádě bojujete s úbytkem elánu. Nemáte na nic náladu a hledáte výmluvy, proč nechodit do práce ani mezi lidi. Jediné, co vám dokáže zlepšit den, je drahá… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Vstupujete do týdne, který vás přiměje uvažovat nad fungováním stávajícího vztahu. Zadané Kozy si všímají toho, jak se za roky společného žití změnily jejich priority. Automaticky se přizpůsobujete tomu, co chce drahá polovička a ztrácíte… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Život berete s humorem sobě vlastním, ale tentokrát se nebojíte pustit ani do vážných témat. Zamyslíte se nad tím, kdo vlastně udává tón a směr vašemu životu. U zadaných je to čím dál častěji drahá polovička, která se poslední dobou… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V další červnové dekádě se obklopte rodinou a přizpůsobte jí celý svůj program. Odpočinek v kruhu příbuzných je přesně to, co váš organismus potřebuje. Navíc čas strávený s dětmi i mladšími sourozenci bude pro Kohouty… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Život Psů je plný pozitivních zvratů! Tak dlouho jste vyhlíželi lepší zítřky, až jste je k sobě skutečně přivolali. Nenechte se nikým odradit od změny, po níž prahnete. Jen vy dokážete určit, co je pro vás dobré a čemu se naopak… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Blížící se polovina měsíce upozorní na neotřelé myšlení Vepřů. Nestyďte se ukázat originální tvář a věřte, že v jedinečnosti je krása. Podělte se o bláznivé nápady, protože svým nadšením dokážete strhnout široké okolí. Důvěřujte si a… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.