Home - Články - Čínský horoskop na týden 16. - 22. září

Čínský horoskop na týden 16. - 22. září

vloženo 15. 9. 2019
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 16. - 22. září

Mnoha z vás přinese tento týden tolik úžasných zážitků, až se vám z toho zatočí hlava! Zrozenci některých znamení budou mít naopak pocit, že hned v pondělí vstali špatnou nohou napřed. Ale každý den bude trochu jiný, takže není důvod věšet hlavu! Přesvědčte se sami, co vás všechno čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Dávejte si pozor na ústa, protože upřímností byste si to mohli rozházet na několika frontách. Ve druhé polovině měsíce se soustřeďte na aktivity, které vám dělají radost. Potřebujete vyskočit z rutinního programu, takže každá změna… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Výhodu pro tento týden mají pořádkumilovní Buvoli. Pečlivost vás uchrání od zbytečných problémů v soukromí i na pracovišti. Dodržujte termíny a nic nenechávejte na poslední chvíli. V tomto čase se zaměřte i na… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Nestyďte se za své touhy a potřeby. Začněte se stavět na první místo, díky tomu budete spokojenější. Pořád tancujete kolem rodiny, ale kýžený efekt se stejně nedostavuje. Zkuste si na každý den celého týdne naordinovat něco … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, polovina měsíce vypadá velice uspokojivě! Hvězdy nabádají, abyste si udrželi za každou cenu pozitivní myšlení, protože bude fungovat jako bezpečnostní bariéra proti starostem. Všechny jízlivé poznámky a kritika okolí se… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Draci rozhodně nebudou připomínat svého zvířecího patrona. Jedině pokud by se dalo mluvit o něžných obrech. Skvělý týden čeká hlavně zadané, kteří si připadají jako čerstvě zaláskovaní. Dlouholeté partnerství uvidíte v docela … ČTĚTE VÍCE!

Had
Čím méně budete o věcech přemýšlet, tím lépe. Jediné, co byste měli aktuálně sázet, je upřímnost. Nehledejte žádné složitosti, z ničeho se nevykrucujte. Jak známo, lež má krátké nohy. Takhle se vám bude klidně spát a nebudete si muset… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Na šachovnici se objevuje důležitý hráč, Černá Luna. Do života Koní se zapíše ryze pozitivně. Díky ní se vypořádáte s nepříjemností z minulosti. Najdete v sobě sílu, abyste odpustili svým viníkům. Vám samotným se náramně uleví. Přestanete se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Úkolem druhé poloviny září je vrátit zrozence Kozy zpátky na pevnou zem. Fantazie pracuje naplno a místo toho, abyste žili okamžikem, se neustále vznášíte v představách. Nečekejte na štěstí někde v budoucnu. Štěstí tvoříte jedině… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Milé Opice, vezměte si příklad ze zvířecích patronů, hoďte starosti za hlavu a užívejte si každou chvíli, jako by se neměla opakovat. Příliš se… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kykyryký! Radujte se, veselejte se. V polovině září přichází zlom k lepšímu v neutěšeném partnerství Kohoutů. Nejenom že vás pojí společná řeč, dokonce si budete notovat! Přijměte omluvu, se kterou za vámi miláček spěchá a udělejte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Pro tento týden mějte na paměti důležitou radu, je nemožné zavděčit se všem. Následujte pověstný instinkt a dělejte to, co považujete za podstatné vy sami. Důvěřujte si a neohlížejte se na chytré řeči svého okolí. Nejspíš na svou… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozenci Vepře bojují v polovině měsíce s nedůvěrou v sebe sama. Přemýšlíte, jestli jste se vydali správnou kariérní cestou, zda jste se neunáhlili v partnerství nebo jestli byste přece jen neměli změnit účes. Nejistota občas… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.