Home - Články - Tarotový horoskop lásky na babí léto

Tarotový horoskop lásky na babí léto

vloženo 2. 9. 2019
čas čtení: 10 minut

Tarotový horoskop lásky na babí léto

Taky vám léto pořádně zamíchalo karty v milostném životě? Tarot vám prozradí, co vám v lásce přinesou poslední teplé dny letošního roku!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Král holí
ukazuje silnou energii a vášeň, která je někdy možná až příliš ohnivá a nekompromisní! Budete mít sklon na protějšek někdy až trochu příliš tlačit, a to platí hlavně pro pány narozené ve znamení Berana! Vaše partnerka bude na jedné straně obdivovat vaši životní energií a vášnivost, ale na druhé straně, přece jen je to jemná žena, a měli byste na to brát ohled. Ženy narozené v Beranu budou taky hodně vášnivé a plné energie, a budou vás přitahovat muži, kteří v tomto umí s vámi držet krok! Pokud ten, kterého máte doma, nepatří zrovna mezi energické a průbojné typy, je možné, že vaše vášeň trochu ochladne nebo se dokonce platonicky zakoukáte do někoho jiného! Ale pozor, nezapomínejte na to, že pouto, které je mezi vámi a vaší polovičkou, by byla velká škoda obětovat jen kvůli pár vášnivým nocím! U nových známostí si dávejte pozor, jestli váš nový protějšek není příliš panovačný a autoritativní typ. To s láskou nejde dohromady, a bylo by nepříjemné zjistit to příliš pozdě!

Býk
Karta Sedm mečů
naznačuje, že v lásce zřejmě tak trochu kalkulujete a přemýšlíte nad tím, co pro vás bude nejvýhodnější. Ale pozor, jistě dobře víte, že ve skutečné a upřímné lásce není na takové hry místo, takže si dejte pozor, ať nezklamete důvěru svého protějšku a snažte se být k němu co nejvíce otevření. Někdy to však pro vás může být těžké, protože váš sklon k opatrnosti a spoléhání se jen sami na sebe pramení z vašich minulých zkušeností a zklamání. Všechno chce čas, a bude to chvíli trvat, než najdete odvahu myslet více na partnera než na sebe, bez strachu, že tím něco ztratíte. Zkuste si uvědomit, odkud pramení vaše obavy, a pochopit je dřív, než uděláte nějaké kroky. Nedůvěra a sklony k vypočítavosti budou nejvíce patrny u nových známostí a nezadaných Býků. Myšlenka, že byste měli s partnerem začít velmi brzo rozhodovat o všem společně, ve vás vyvolává nepříjemné pocity. Na jedné straně je vaše opatrnost rozumná, ale na druhé straně – láska je přece záležitost sdílení!

Blíženci
Karta Blázen
vám věští pořádně šílené babí léto, čekají vás velmi zajímavé a nevšední zážitky, a konečně si dovolíte vybočit ze zažitého stereotypu! Pokud jste nezadaní, poselství Blázna je jasné – berte seznamování jako hru, snažte se nebrat věci příliš vážně a nedělat si těžkou hlavu s tím, jestli vaše nová známost splňuje jakákoliv praktická kritéria. Když vás ten člověk bude přitahovat a bude to oboustranné, půjdete zkrátka do toho, aniž byste příliš přemýšleli, co z toho bude! A právě tato bezstarostnost vám nakonec přinese nejen perfektní zážitky, ale možná i dlouhodobý vztah. Nikdy byste si nemysleli, že se k sobě můžete hodit s člověkem tak odlišným od vašeho ideálu, ale bude to příjemné překvapení! Zadaní Blíženci si užijí zábavu a nové zážitky ve dvou a společně se svým partnerem podniknete něco pořádně šíleného a ztřeštěného! Léto je sice pryč, ale počasí pořád ještě přeje cestování a novým zážitkům, tak si to užijte, bude to snad ještě lepší a hlavně zajímavější, než byla dovolená!



Rak
Karta Král pohárů
je pro lásku velice příznivá a věští vám nádherné babí léto v atmostéře romantiky a vášně! Váš protějšek vám dá najevo svoji smyslnost, až vás to možná překvapí! Zároveň budete mít jeden k druhému velké pochopení a empatií a dokážete se vžít navzájem do svých pocitů, takže vaše souznění bude dokonalé, a to nejen v posteli! Dlouhodobé partnerské svazky se opět naplní krásnými emocemi a smyslností. Opět si jednou uvědomíte, že čím déle jste spolu, tím je vaše vzájemné pouto silnější a soulad ve všech oblastech života pořád narůstá. Pro svého partnera budete mít vždy dostatek porozumění a milá slova, a on nebo ona pro vás taky. Nezadaní Raci se taky mohou těšit, protože tarot vám věští, že konečně najdete skutečně hlubokou a stabilní lásku, na kterou se budete moct spolehnout. Bude krásné rozvíjet známost se solidním a spolehlivým člověkem, o kterého se můžete vždy opřít, a bude zde pro vás, ať už se ve vašem životě bude dít cokoliv! A to je nádherný pocit, kterému se nic nevyrovná!

Lev
Karta Královna mincí
obrací vaši pozornost k domovu, k vašemu hnízdečku lásky a zázemí, na které se můžete spolehnout! Po létě už máte cestování dost a potěší vás, když budete moct strávit volné dny v klidu domova po boku člověka, kterého milujete. Pokud s partnerem společnou domácnost ještě nemáte, právě teď je čas začít o tom uvažovat, a to platí hlavně pro ženy narozené ve Lvu. Pány v tomto znamení na myšlenku společného bydlení zřejmě navede iniciativa partnerky, ale bude se vám to velmi zamlouvat, a tak uděláte všechny kroky k tomu, aby se to co nejdřív zrealizovalo. Bude vás bavit společně si zútulňovat svůj domov podle svých představ, a tyto plány budou poutem, které vás ještě více sblíží! Nezadaní Lvi se při seznamování zaměří hlavně na to, jestli byste si po boku tohoto člověka dokázali představit společný každodenní život. Důležité pro vás budou i zdánlivé drobnosti, které však potěší, když je sdílíte – například to, jestli máte společný vkus a představu, jak si své hnízdečko zařídit!

Panna
Karta Šest holí
ukazuje, že o zájem opačného pohlaví rozhodně nebudete mít nouzi! Vaše sebevědomí stoupne a ve společnosti zazáříte nejen díky tomu, že vám to bude opravdu slušet, ale taky svojí schopností vyprávět zajímavé příběhy, a tak trochu se i nenápadně pochlubit svými úspěchy! Pokud jste zadaní, bude vás tato pozornost opačného pohlaví těšit a zvedat vám sebedůvěru, ale váš stávající protějšek zkrátka nebude mít konkurenci. Na druhé straně, možná vám i vaše polovička začne projevovat více pozornosti, když uvidí, že jste žádaní a že má potenciální konkurenci! Jen pozor, ať to s flirtováním nepřeženete a nedáte partnerovi důvod k žárlivosti! Úplně jiné možnosti budou mít nezadané Panny – vy si můžete dovolit se bez obav trošku odvázat a zájem mužů či přízeň žen si patřičně užít, ať už je vaším šálkem čaje jen nevinný flirt, nebo si dopřejete i vášnivou noc! Pokud však stojíte o vážnou známost, dejte si pozor – můžete si vybírat, tak ať nepřeberete! Ten pravý protějšek bude nejen přitažlivý, ale taky ochotný vám pomoct!


Váhy
Karta Spravedlnost
je příslibem, že všechno, co vás ve vztazích trápilo, se vyřeší klidně, spravedlivě a povede se najít přesně ty kompromisy, které potřebujete. Můžete se těšit, že osud vás konečně odmění za trpělivost a za to, že se snažíte partnerovi vycházet vstříc, i když to ne vždy uměl ocenit. Ukáže se, že jste v mnoha věcech měli pravdu právě vy, a budete rádi, že i druhá strana to konečně uzná. Díky vaší schopnosti přemýšlet i o věcech lásky objektivně, rozvážně a s nadhledem si ušetříte spoustu zbytečných problémů, a to vás bude těšit. Na druhé straně, pozor by si měly dát ty Váhy, které nemají vůči svému partnerovi zas tak úplně čisté svědomí. Možná jste se někdy nezachovali tak docela čestně, a teď se vám to provalí – i kdyby se jednalo jen o drobnou nevinnou lež, nebude to zrovna dvakrát příjemná situace. Doba bude přát taky odhalení případné nevěry ve vztahu – ale pozor, nejen na straně partnera, ale i na té vaší, pokud se vám náhodou někdy povedlo uklouznout!

Štír
Karta Deset mečů
ukazuje velké starosti, trápení a milostnou krizi. Něco vám nevychází, a budete hodně přemýšlet nad tím, proč jsou věci špatně. Ale ať přemýšlíte, jak přemýšlíte, pořád neumíte najít žádné řešení a odpověď. Neshody v partnerských vztazích budou mít v této době sklon gradovat, takže se připravte na možnost výměny názorů. Každá mince však má dvě strany, a nakonec povede hádka k uvolnění napětí a ukončení krize – zkrátka věci se konečně vyřeší! Situace ve vašem partnerském vztahu, jakkoliv složitá, je pro vás zároveň výzvou k pozitivnějšímu myšlení. Budete si muset připustit, že jste se mnohdy dívali na věci příliš negativně, a pesimistickýma očima viděli ve všem problémy a komplikace. To byla, a možná pořád ještě občas je, pro váš protějšek náročná situace, když řešení problémů bylo s velké části na něm, a to je vyčerpávající. Teď se však konečně posunete kupředu a pak bude všechno jednodušší. I když to bude znamenat hodně rozebírání negativních situací, bude to nakonec stát za to!

Střelec

Karta Císař
je znamením velké energie, a taky mužského prvku v lásce. Pro pány narozené ve Střelci je to jasná výzva, ať se nebojíte dát partnerce najevo ohnivou energii, která se ve vás ukrývá! A to ve všech oblastech života – od praktických záležitostí, přes společný program na volný čas, až po postel! Nebojte se, nevyděsíte ji tím, právě naopak, vaše mužnost, rozhodnost a průbojnost jí bude imponovat! Dámy ve Střelci budou cítit potřebu dát vašemu vztahu vice energie a rozhýbat věci. Budou vás přitahovat aktivní, ambiciózní a bojovní muži, kteří vědí, co chtějí, a umí si za tím jít. Pokud zrovna váš zákonitý protějšek takový není, budete se ho snažit trochu rozhýbat alespoň svým příkladem, i když cítíte, že první housle by měl raději hrát muž. Při seznamování se nezadaným Střelkyním vyplatí jistá dávka opatrnosti, protože silný a průbojný chlap může mít i své stinné stránky – a to je hlavně sklon k agresivnímu chování nebo přílišná autoritativnost. A tyto vlastnosti se do vztahu rozhodně nehodí!



Kozoroh

Karta Hvězda
je poslem naděje, inspirace a krásných vyhlídek do budoucna! Budete mít radost, že s vaším protějškem sdílíte spoustu společných zájmů, máte podobný pohled na svět a stejné ideály, takže se společně v životě díváte stejným směrem. To dává vašemu vztahu velmi slibnou perspektivu, protože víte, o co se společně chcete snažit, kam směrovat a čím se zabývat. A co víc, vaše společné nadšení pro věc bude nakažlivé i pro vaše přátele a další lidi z vašeho okolí, protože bude na první pohled vidět, jak jste krásně sehraní, a bude z vás vyzařovat optimismus. Na nezadané Kozorohy se konečně usměje Štěstěna a přinese vám seznámení právě s takovým protějškem, se kterým budete moct sdílet věci, které vás baví a naplňují, najít společnou seberealizaci. Nejlépe se vám proto bude hledat v zájmových skupinách, v kruzích lidí, se kterými sdílíte společné hobby. Právě to se stane pevným základem vašeho vztahu, nebude to zdaleka jen o vášni, ale spojovat vás budou mnohem hlubší věci!

Vodnář
Karta Tři meče
prozrazuje, že máte v lásce nějaké trápení, o kterém možná příliš nemluvíte, ale o to více zraňuje vaše srdce. Nemusí se přitom jednat o žádnou konkrétní ani aktuální věc, spíš o vaše divné pocity a nejistotu, které vyplývají z minulých zklamání a špatných zkušeností. Proto si taky nejste zcela jisti, jestli už teď tomu můžete skutečně důvěřovat, jestli je to ta pravá láska, která vydrží, protože pochybnosti se čas od času objevují. Ale ruku na srdce, nevěnujete negativním myšlenkám více pozornosti, než by si zasloužily? Je skvělé, že jste v lásce opatrní a nenecháte se napálit, ale pokud se na každý vztah budete dívat pesimisticky, vždy se nějaká chybička krásy najde. Nic není dokonalé, a zbytečně si malujete v černých barvách něco, co nakonec nebude žádný problém. Hlavně u nových známostí budou Vodnáři trpět pochybnostmi, které vydrží docela dlouho. Raději si nepustíte svůj nový protějšek hned k tělu a taky bude chvíli trvat, než mu otevřete svoji duši a srdce!

Ryby

Karta Šest pohárů
vás tak trochu nostalgicky přenese do starých dobrých časů a mladších let, kdy byla láska tak jednoduchá a plná zvláštního kouzla! I když od té doby již nějaká voda utekla, teď v romantické atmosféře babího léta se vám nostalgické vzpomínky zas vrátí a budete si to užívat. Rádi si společně se svým dlouholetým partnerem prohlédnete společné fotky z vašich začátků, zavzpomínáte si a třeba si uděláte i krásný výlet na místa, ke kterým se vám vážou nádherné vzpomínky. Budete cítit soulad a harmonií a budete si společně užívat klidný a příjemný čas ve dvou. Pokud je vaše známost zatím teprve kratší, nebo dokonce se úplně čerstvě seznámíte, připomene vám protějšek něčím ve svém chování dávné zážitky z mládí a bude to velmi příjemné. Snad se vám dokonce připomene a zopakuje nějaká situace, kterou jste zažili kdysi se svojí první láskou! A pozor, pokud jste nezadaní, s velkou pravděpodobností se ve vašem životě opět objeví někdo z minulosti – člověk, se kterým to tehdy nevyšlo, ale teď dostane vaše zamilovanost novou šanci!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.