Home - Články - Čínský horoskop na týden 16. - 22. listopadu

Čínský horoskop na týden 16. - 22. listopadu

vloženo 15. 11. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 16. - 22. listopadu

Nový týden nám začíná a vesmír přináší nové výzvy, ale i vzrušující vzplanutí. Koho tento týden čeká tvrdá zkouška a kdo si bude celý týden užívat vášnivého mazlení s miláčkem? Přečtěte si, co vám tento týden a osud připravil!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Ve druhé půli listopadu se zkuste zaměřit na jiné životní radovánky, než ke láska. Venuše Vám aktuálně nepomáhá ani k nalezení nového partnera, ani se neusmívá na již zadané Krysy. Pokud si chcete ušetřit energii i trápení, s hledáním… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Podzimní únava je slovo, které neznáte. Překypujete vitalitou a přemýšlíte, jak s ní co nejúčelněji naložit. Znát je to hlavně v profesní sféře, kde se mohou otevřít nové pracovní nabídky! Nebojte se využít příznivého klima a… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, vstupujete do týdne, kdy nad vámi drží ochrannou ruku sama Venuše. Kněžka lásky je oddanou služebnicí, což se odrazí na existujících vztazích i manželstvích. Pokud jste řešili nějaké potíže, v polovině… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Další týden se snaží přimět Zajíce k pozitivnímu myšlení. Nezaměřujte se na chyby, ale pokuste se vnímat to, co se vám daří. Zadaní by měli stočit pozornost k drahé polovičce. Připadá si odstrčená a brzy začne přemýšlet, zda… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Ve hvězdách je zapsaný vzkaz, který se k Drakům dostane kolem poloviny týdne. A rozhodně nepůjde o ledajakou zprávu! Nezadaní se mohou těšit na seznámení s originálním protějškem. Nutno říct, že ho nebudete… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, nechte minulost za sebou a soustřeďte se na to hezké, co vás čeká. Tendence neustále se rýpat v dávno přežitých bolestech vám není k ničemu dobrá. Drží vás při zemi a neumožňuje vykročit za štěstím. Tento týden je… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vstupujete do období, které charakterizuje ohnivá konstelace plná erotického jiskření. Sex a vše kolem něj hýbou vaším světem a mohou mnoho záležitostí změnit. Druhá polovina listopadu je velmi plodná, což by měli mít na… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nejdůležitějším aspektem tohoto týdne je vaše zdraví. Vesmír konečně uleví zátěžové konstelaci, takže můžete zvolnit tempo. Také se vyřeší velká část problémů, s nimiž jste si neuměli poradit. Cítíte, že to nejnáročnější už… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Hravost Opic je znát i v dalších listopadových dnech. Neradi zůstáváte stát na jednom místě, baví vás zkoušet nové věci a nuda je slovo, které neuznáváte. Rádi byste se pustili do větší životní změny, ale to bude náročné. Musíte … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Ke slovu se dostává Černá Luna připomínající dávné křivdy. Ve vašem životě se mohou objevit tváře spjaté s minulostí, často se také zarazíte nad pocitem dejavu. Nebuďte důvěřiví a jestliže se někdo snaží dostat do vaší… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Dávejte si pozor na dodržování termínů, což v tomto týdnu představuje velký kámen úrazu pro všechny Psy. Mějte po ruce diář nebo si nastavte upozornění do telefonu. Zatímco v domácnosti nad nějakým opomenutím… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zadaní Vepři si užívají krásnou fázi lásky. V páru vládne upřímnost, kdy se spoléháte jeden na druhého. Pokud máte ratolesti školou povinné, častěji kontrolujte jejich přístup ke vzdělání. Zdá se, že se škole nevěnují tak, jak by… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.