Home - Články - Čínský horoskop na týden 16. - 22. květen

Čínský horoskop na týden 16. - 22. květen

vloženo 16. 5. 2022
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 16. - 22. květen

Květen se už přehupuje do své druhé poloviny a Kohouti by měli být na pozoru před vztahovačním chováním. Tygříci se můžou těšit na příliv pozitivní energie, třetí květnový týden pro ně bude přímo skvělý. Přečtěte si mnohem více i o dalších znameních v novém týdenním čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhá polovině května otevírá témata, která byste raději nechali spát. Před partnerem či rodinou budete muset zodpovídat zvídavé otázky a ne vždy se vám podaří z nich vykroutit bez ztráty květinky. Z vesmírných… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, klíčovým hráčem je v nadcházejícím týdnu Jupiter. Jeho opozice zhoršuje ekonomickou situaci v soukromí i na pracovní půdě. Pokud hledáte lepší zaměstnání, do konce května se změnou … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Shůry připlouvá spousta úžasných příležitostí! Až do konce měsíce se budete radovat ze změn v pracovní sféře i soukromém sektoru. Otevřete se všem možnostem, díky nimž se prosunete v kariéře, lásce i… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Romantické kouzlo máje nemizí ani v jeho druhé polovině. Venuše nabízí hned několik příležitostí k seznámení. Nestyďte se navazovat kontakty s neznámými lidmi. Flirtujte, odpovídejte na inzeráty a hlavně se… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Bojujete se soustředěním. Ve druhé polovině května přeskakujete od jednoho k druhému a málokterou věc dovedete do konce. Zejména pracovní závazky přináší víc starostí než úspěchů. Draci v novém zaměstnání … ČTĚTE VÍCE!

Had
Jako by na vás dopadla s mírným zpožděním jarní únava. Navzdory rostoucím teplotám a slunečným dnům se cítíte bez energie. Nesnažte se věci dělat na sílu, naopak poslechněte tělo volající po odpočinku. Během… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Kněžka lásky pracuje ve prospěch všech zrozenců Koně. Harmonické mezilidské vztahy se týkají zadaných i svobodných. Seznámení se sympatickým protějškem přijde v nejméně očekávaný okamžik. Buďte proto… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Užíváte si svobodný život a ničím se nelimitujete. Baví vás poznávat nové tváře, a proto nikomu nic neslibujete. Nepřemýšlíte o tom, že by vás někdo mohl označit za sukničkáře. Nelichotivé klepy vám mohou… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, potřebujete kolem sebe živo. Jestliže se něco děje, jste spokojení, nuda je váš úhlavní nepřítel. Mějte se však na pozoru před vyčerpáním sil. Ačkoliv je jaro v plném proudu, organismus je náchylný … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Nadcházející týden je ošemetný z hlediska komunikace. Dávejte si pozor na ústa a nezapomínejte, že mlčeti je zlato. Rozhodně se vyhněte rozsévání pomluv, protože by vám nepřinesly nic dobrého. Především… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Jarní příroda dodává zrozencům Psa pozitivní energii. Pokud bojujete s nějakými zdravotními nebo psychickými problémy, druhá polovina května je pomůže vylepšit. Poslouchejte doporučení lékařů a vnímejte i řeč … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Ty správné grády dodává tomuto týdnu žhavý Mars. Dolévá zrozencům Vepře vášeň, díky níž byste se od svého miláčka nejraději nehnuli ani na metr. Experimentujete, děláte si vzájemně pomyšlení a hledáte… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.