Home - Články - Čínský horoskop na týden 16. - 22. března

Čínský horoskop na týden 16. - 22. března

vloženo 16. 3. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 16. - 22. března

Březen se už přehupuje do své druhé poloviny a Kozy by měly být na pozoru před vztahovačním chováním. Koníci se můžou těšit na příliv pozitivní energie, třetí březnový týden pro ně bude přímo skvělý. Přečtěte si mnohem více i o dalších znameních v novém týdenním čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V polovině března se změní vaše životní postoje. Rázem máte chuť jít vlastní cestou a prosazujete své názory více, než bylo obvyklé. Především zadané Krysy přestanou souhlasit s partnerem se vším, co řekne. Některé páry… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Nadcházející týden vám vnukne podezření, že s vámi někdo nehraje čistou hru. Partnera, kolegy i příbuzné podezříváte z lecčeho, ale hvězdy jsou se závěrem opatrnější. Vypadá to, že malujete čerta na zeď. Zkuste nebýt… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, ze zimou znavených koťátek se stáváte zpět těmi správnými šelmami. Překypujete elánem, což je znát hlavně na profesním poli. Do každé aktivity se vrháte s nadšením, ostatní kolegové vám nesahají… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, ve druhé polovině března se mnoho záležitostí v životě otřese v základech. Pohráváte si s myšlenkou na změnu kariéry, stěhování, rozšíření rodiny nebo rozchod se stávajícím partnerem? Potom vám vesmír právě… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Draci by v tomto čase neměli zapomínat na ohnivou energii, kterou skrývají. Dospělí by se podle toho také měli chovat. Blízcí vám mluví do života až příliš a neohlíží se na vaše plány. Dělají to sice v tom nejlepším… ČTĚTE VÍCE!

Had
Jaro je cítit ve vzduchu a Hadi tomu přičítají únavu, která se jim usadila za krkem. Vesmírní velikáni ovšem bijí na poplach. Nečekejte, že se kondice vrátí sama bez vašeho přičinění. Zamyslete se nad svým jídelníčkem a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Režisérem březnového bijáku se ve druhé polovině stává štědrý Jupiter. Na scéně se objeví přinejmenším jedna příjemná novinka. Koně, kteří se cítí pracovně nedocenění, mohou přeskočit do perspektivnější stáje. Nezaměstnaní by… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Přecitlivělá Luna si posvítí na soukromý život Koz. Pokud v sobě dusíte nedořešené problémy z minulosti, teď se dostávají na denní světlo. Využijte aktuální konstelaci a narovnejte karmu. Měsíční paprsky vám pomohou rány… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, jste zvyklé mít vše pod kontrolou a říkáte si, že práci doma i v zaměstnání nejlépe zastanete samy. Přitom by neškodilo přesunout část odpovědnosti na kolegy nebo ostatní členy rodiny. Budete spokojenější, odpočatější a… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Do života Kohoutů se vrací kněžka lásky slibující pozitivní změny v oblasti mezilidských vztahů. Jestliže jste zatím bez spřízněné duše, nebude to trvat dlouho. Novou lásku najdete díky dohazovačům mezi přáteli… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Autorita a respekt jsou dvě věci, jichž si v březnovém programu užijete dosytosti. Dokážete lépe prosazovat své zájmy, aniž byste si vytvářeli nepřátele nebo se někým hádali. Zkuste své silné stránky nasměrovat… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepříci, v půli března vás dostihne touha po lepším životě. Pozornost stočíte k rodinnému hnízdečku, které chcete vyladit k naprosté dokonalosti. Také pracovní zázemí vyšperkujete, abyste mohli podávat… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.