Home - Články - Láskohled 9. - 15. března

Láskohled 9. - 15. března

vloženo 6. 3. 2020

Láskohled 9. - 15. března

Než začne jaro, zameťte si před vlastním prahem. Vyřešte staré spory, odpusťte dávné křivdy. Jděte vstříc budoucnosti s čistým štítem. Bude to totiž potřeba, ať už jste ve vztahu, nebo toužíte do nového vztahu vstoupit. Jaro se blíží a s ním i pořádná záplava emocí. Připravte se na ně s Láskohledem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Amorův šíp vás zasáhne jako blesk z čistého nebe. Objekt vašeho zájmu je pro vás někdo naprosto dokonalý a úžasný. Něco vás ale trápí - nevíte zda daný jedinec vaše city opětuje.

Býk
Váš nový vztah není tak růžový, jak na začátku vypadal. Zprvu jste byli plni nadšeného očekávání, ale momentálně se někdy ke schůzce musíte až přemáhat. Není to prostě nic pro vás.

Blíženci
Během chvilky umíte rozvášnit i toho nejchladnějšího jedince a sebevědomí vám tento týden opravdu nechybí. Opačné pohlaví na vás může oči nechat. Však si to taky umíte pořádně užít.

Rak
Do dlouhodobých svazků a manželství se vkrade nedůvěra. Partner vás častuje divnými otázkami a chce vás překvapit za každé situace. Pořád vám něco vyčítá a dělá ze sebe chudáčka.


Lev
Na některé lidi nemáte tento týden v žádném případě náladu. Rozhodně na ně nechcete být milí jen proto, že vám to někdo nakáže. Děláte si proto vše po svém a kašlete na své okolí.

Panna
Úžasně se vám daří v osobním životě. Jste šťastní a spokojení jako nikdy. Váš protějšek dělá co vám na očích vidí a nebojí se ani důvěrných projevů lásky a roztomilých něžností.

Váhy
Váš protějšek si hodně bere a proklatě málo dává. Již delší dobu přemýšlíte nad radikální změnou, ale nemáte rádi vyhrocené situace, se kterými je rozchod bohužel často spojen.

Štír
V tomto týdnu vám nechybí notná dávka zdravé odvahy a sexappealu. Jste plni pozitivní energie a nebojíte se jít do nového vztahu tak říkajíc po hlavě a na plné pecky. Jen tak dál.


Střelec
O někom v okolí jste si mysleli, že mezi vámi dojde k něčemu vážnějšímu. Daný jedinec se však znenadání stáhl a jeho zájem výrazně opadá. Máte ho za zbabělce, co se bojí závazku.

Kozoroh
Vaše láska vám milou pozorností a dárkem velice zlepší nejen daný den, ale dokonce celý týden. Dokáže, že o vás skutečně stojí a nebojí se ani ukázat světu svou oddanost k vám.

Vodnář
Trošku uberte plyn, pokud chcete někoho konkrétního získat. Jste občas moc odvážní a tlačíte na pilu. Možná když se trochu stáhnete, tak objekt vašeho zájmu si vás konečně všimne.

Ryby
S protějškem vás na čas rozdělí pracovní povinnosti, ale i jiné neodkladné záležitosti. Nebudete si z toho dělat těžkou hlavu a na smutek si naordinujete rozmazlovací procedury.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.