Home - Články - Přání se plní, pokud je správně načasujete!

Přání se plní, pokud je správně načasujete!

vloženo 4. 3. 2020
čas čtení: 5 minut

Přání se plní, pokud je správně načasujete!

Na každý den v týdnu působí energie jiné planety. Využijte významu jednotlivých dnů na plnění svých záměrů. Vesmír má jiný pojem o čase, než my lidé. A tak se nám sny a touhy často vyplní v době, kdy si už dávno přejeme něco jiného.

sdílet článek na facebooku

Dny se vlečou jeden za druhým. A pak přijde další. Každý den však přináší něco nového, něco, co postupně vytváří náš životní příběh. Seznámení, vášnivá noc, výhra v loterii a šťastná domácnost. Idylický příběh, o kterém sní většina z nás. Ne vždy však tyto kroky následují v tomto pořadí. Dny a jejich významy svoji posloupnost ale mají.

Pondělí je dnem Měsíce. V tomto dni směřujte vesmíru svá přání týkající se rodinných vztahů, plodnosti a citů.

Úterý je zasvěceno Marsu, který mají ve znamení bojovníci. V tento den je jak stvoření pro naše přání týkající se odvahy, bojovnosti, vášnivých citů a sexu.


Středa patří planetě Merkur, jenž je patronem poznávání, nových zkušeností, nových kontaktů a začátků vůbec. Toužíte-li tedy po čemkoli novém, vysílejte myšlenky o svých přáních ve středu. Ať už se jedná o soukromé či pracovní vztahy, nové bydlení nebo cokoli jiného.

Čtvrtek je dnem Jupiteru. Směrujete na něj svá přání, která se týkají dobrodružství, financí, úspěchu, prosperity a blahobytu.

Pátek patří planetě lásky – Venuši. V tento den se nezaměřujte na nic praktického, jen a jen na lásku. Pátek je ta nejvhodnější doba pro rychlou odezvu vesmíru, toužíte-li po vřelých citech.

Sobota - napadlo vás někdy, proč se nejvíce sňatků uzavírá v sobotu? Nejen, že je to většinou volný den, ale sobotě vládne Saturn, což je planeta rozumu. Svá praktická přání, týkající se uzavření smlouvy, si tedy připravte právě na první víkendový den!


Neděle je dnem Slunce. Má tišící účinky a je příznivá pro získání síly a přátelství. Slunce je mocné a pomůže vám získat, co potřebujete.

Měsíc v souvislosti se dny v týdnu

Je důležité dodat, že pokud Měsíc na obloze ubývá, tedy couvá a má tvar písmene "C", znamená to, že je vhodné se zbavovat toho, co nám překáží. A zároveň přitom využít charaktery jednotlivých dnů. Zatímco má-li Měsíc tvar písmene "D", tedy dorůstá, svými přáními můžeme získat něco nového nebo něco navíc.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.