Home - Články - Čínský horoskop na týden 15. - 21. února

Čínský horoskop na týden 15. - 21. února

vloženo 14. 2. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 15. - 21. února

Víme, proč jste tady! Chcete zjistit, jestli vám tento týden přinese štěstí, nebo konečně novou lásku? Jestli se vám bude dařit v práci a jak to bude s rodinou? Na všechny tyto otázky se můžete ptát našich kartářek a věštců. Jednou z mnoha ověřených možností je také čínský horoskop. Pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V polovině měsíce se vlivem Luny potýkáte s proměnlivými nálady. Zatímco v jednu chvíli jsme celí rozesmutnělí, za okamžik zase hýříte vtipem. Pokuste se nepodléhat negativním emocím. A pokud to půjde, vyhněte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, vstupujete do týdne, který se vyplatí zasvětit zaměstnání. Hýříte skvělými nápady a navíc je dokážete snadno dovést do cíle. Snadno si získáte podporu nadřízených, klientů i ostatních spolupracovníků. Zato pokud… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Uprostřed února vám vesmírná konstelace upíjí vitalitu. Špatně snášíte vleklé zimní počasí, v duchu toužíte po slunci a teple, které by vám doplnilo akumulátor. Nepodceňujte teplé oblečení, posilujte imunitní systém a… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Ještě než jaro zaklepe na dveře, udělejte v soukromí pořádek. Důležité věci mějte srovnané a hezky po ruce, zatímco zbytečností se můžete klidně zbavit. Generální úklid domácnosti na vás bude mít očistný účinek. Při třídění… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Měsíční paprsky jsou pro Draky hotovým balzámem na duši. Probouzí ve vás empatii, díky níž vidíte druhé lidi v jiném světle. Také dokážete pohnout s problémem, jenž se zdál být neřešitelný. Nebojte se opustit vše, co je… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zrozence Hada čeká týden plný pracovních povinností. Nestrkejte před nimi hlavu do písku a raději přiznejte, že se vám něco nepodařilo. Pořád máte ještě příležitost všechno napravit. Volný čas vypadá víc než slibně. Obklopujte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Ve druhé polovině měsíce přebírá žezlo královna lásky Venuše. Nezadaným Koním přivádí hned několik sympatických protějšků, díky kterým zapomenete na své každodenní strasti. Nedávný rozchod je zapomenutý a… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v polovině měsíce se potýkáte s vlivem couvajícího Merkuru. Jeho vrtochy se projeví na váznoucí komunikaci, ve které se mohou objevit četná nedorozumění. Pokuste se mluvit jasně, vyhněte se dvojsmyslným… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V tomto týdnu neplatí, na každém šprochu, pravdy trochu. Než začnete operovat s informacemi, měli byste ověřit jejich pravdivost. Doslechnete se mnoho skandálních zpráv, fantastických novinek i nelichotivých klepů, ale jen… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zrozenci Kohouta by se měli zaměřit na hospodaření s časem. Spoustu energie investujete do zbytečností, proto se cítíte unavení a bez nálady. Místo hašení požáru hledejte jeho příčinu. Problémy řešte ihned a pokuste se přijít… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zadaní zrozenci Psa se potýkají s touhou po změnách v partnerském životě. Najednou nechcete nechat kámen na kameni. Než se pustíte do razantních kroků, zkuste se na chvíli zastavit. Ty nejdůležitější kroky vyžadují… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Ohnivý Mars vytváří z jindy poklidných zrozenců Vepře konfliktnější stvoření. Oživujete dávno uspané problémy, upozorňujete na každou chybičku a svému okolí jen tak něco nedarujete. Zamyslete se nad důsledky svého… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.