Home - Články - Čínský horoskop na týden 15. - 21. srpna

Čínský horoskop na týden 15. - 21. srpna

vloženo 14. 8. 2022
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 15. - 21. srpna

Ačkoliv je rok Tygra, tak právě toto znamení nemá na nadcházející týden příliš dobré vyhlídky a bojuje s rozladěním. Naopak Vepři se mohou těšit na báječný týden! Zjistěte, co čeká vás!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Polovina srpna otevírá další životní etapu. Něco končí, aby to uvolnilo cestu lepším zítřkům. Přestože se na některé změny těšíte, neměli byste je zbytečně urychlovat. Dopřejte vesmíru víc času, vše přijde ve chvíli, kdy… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v dalším srpnovém týdnu se těšte na prohloubení partnerských vztahů. Pokud jste s miláčkem řešili nějaké problémy, vracíte se do dřívější harmonie. Singles čeká spousta příležitostí k seznámení! Jen musíte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Navzdory prázdninovému klimatu se neumíte odstřihnout od všedních starostí. Nálada Tygrů ale není definitivně daná. Bojujte se svým rozladěním pomocí přátel i koníčků. Pokuste se rozšířit obzory, cestujte, zkoušejte… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Do konce měsíce se radujete z přízně samotné kněžky lásky, která přeje zadaným i svobodným Zajícům. Ve vztahu si vychutnáváte partnerovu přítomnost. Je to ideální doba pro společnou dovolenou. Rodiče … ČTĚTE VÍCE!


Drak
V nadcházejícím týdnu máte štěstí na inspirativní společnost. Obklopují vás inteligentní a vlivní lidé, díky nimž se můžete někam posunout. Nebraňte se změnám, snažte se využít příležitosti, které vám druhá polovina… ČTĚTE VÍCE!

Had
Venušina opozice komplikuje milostný život Hadů. O lásku je třeba bojovat, jinak by vám mohl vypálit rybník někdo aktivnější. Mnohé páry se rozhodnou, že každý vykročí svou vlastní cestou. Nápomocný je naopak Jupiter … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Ve druhé polovině měsíce se probudí touha po tom být v pohybu. Vyhledáváte příležitosti k cestování, poznáváte nové tváře i kraje. Tentokrát však hvězdy varují, abyste při svých toulkách zůstali opatrní. Mějte u sebe… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, jste nesmírně činorodé a radujete se z přívalu neotřelých nápadů. Vaše energičnost nezůstane bez povšimnutí a přinese vám zajímavou nabídku. Zhodnoťte své časové možnosti a pokud se na to… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zatímco zrozenci Opice mají touhu změnit životní styl k lepšímu, okolí jim to nebude moc usnadňovat. Především zadaní se dostávají do střetu s partnerem, protože se mu nechce měnit zajetý systém. Zkuste mu jít… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Aktuální postavení Jupiteru přináší nejistotu. Můžete mít strach o práci, překvapit vás může i nečekaný výdaj, který zásadně zasáhne do rozpočtu. Naštěstí nad vámi drží ochrannou ruku Luna, díky níž se ztráty rychleji… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Dřívější poblouznění se v polovině měsíce rozplývá. Může se týkat mylných představ o jistém člověku nebo předsudků kolem zaměstnání. Každopádně máte jasno v tom, jak se věci mají. Přestanete se trápit zbytečnostmi, nebo… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nový týden vlije Vepřům do žil novou energii. Najednou jste aktivnější, sebejistější a přesně víte, čeho chcete dosáhnout. Může za to žhavý Mars, který vám dolévá odvahu. Hlavně v milostném životě projdete velkou… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.