Home - Články - Láskohled 8. - 14. srpna

Láskohled 8. - 14. srpna

vloženo 5. 8. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 8. - 14. srpna

Co vám tento týden hvězdy v lásce přisoudily? Potkáte prince na bílém koni, nebo zjistíte, že vás váš milovaný klame. Čekají vás harmonické dny po boku člověka, který vám bude více než sympatický nebo budete muset ustát četné hádky? Přečtěte si, co vás v oblasti lásky tento týden čeká.

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska vás nyní provází na každém kroku. Máte vedle sebe jedince, který na vás nedá dopustit a přesně tak vypadá i váš vztah, který je plný lásky, harmonie a vzájemného pochopení.

Býk
Býčci mohou být konečně spokojení. Delší dobou procházeli ve vztahu krizí a teď vypadá, že se vše obrátilo k lepšímu. Nic není zadarmo, oba jste museli přistoupit ke kompromisům.

Blíženci
V oblasti lásky máte poměrně jasno. Víte, že v podobném toxickém vztahu nechcete déle setrvávat, protože vás to vnitřně hodně ubíjí a neustálé sliby od protějšku už neberete vážně.

Rak
I když se poslední dobou s někým scházíte, tak společnou budoucnost necháváte otevřenou. Nejste si totiž vůbec jistí, zda se už chcete vázat. Momentální stav vám naprosto vyhovuje.


Lev
Single život si užíváte plnými doušky. V životě vám nikdo nechybí, protože si všechno umíte zařídit podle vlastních představ. Věříte, že poznáte, až potkáte tu pravou osobu pro vás.

Panna
Nic naplat, vyzkoušeli jste si, jaký byste byli pár, ale nevyšlo to. Každý se v životě dívá jiným směrem, má jiné zájmy a zejména odlišnou povahu, která vám byla navzájem překážkou.

Váhy
Rozhodli jste se dát vašemu dosavadnímu vztahu ještě jednu šanci, ale výsledkem si nejste ani trochu jistí. Oba dva máte jiný pohled na to, jak má zdravý netoxický vztah vypadat.

Štír
Jste až příliš zaneprázdněni prací, povinnostmi a mnohými dalšími záležitostmi, že si ani neuvědomujete, jak málo času věnujete rodině a zejména milostnému životu. Je čas na změnu!


Střelec
Váš protějšek vás překvapí výjimečným romantickým gestem. Již jste spolu nějaký ten pátek a váš vztah je už spíše stereotypní. Tohle pro vás bude nečekanou a velice milou změnou.

Kozoroh
Momentálně se nacházíte v milostném trojúhelníku. Dva zajímaví jedinci o vás projevují vážný zájem a vy cítíte sympatie k oběma. Řešení je na dosah, stačí jen oba bedlivě pozorovat.

Vodnář
Potkáte se s člověkem, který má spoustu plánů do budoucna a svým nadšením a aktivitou vás doslova nakazí. Už předtím jste měli problém jen tak odpočívat a nyní je to ještě horší.

Ryby
Stále častěji se hádáte se svým protějškem o úplných maličkostech. Vaše neshody ale nabývají stále větších rozměrů a vy si díky tomu nemůžete najít společnou řeč, natož kompromis.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.