Home - Články - Čínský horoskop na týden 15. - 21. června

Čínský horoskop na týden 15. - 21. června

vloženo 14. 6. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 15. - 21. června

Tento týden nám začíná kalendářní léto, i když podle rtuti v teploměrech léto trvá už několik dní. Planetární vlivy přichystaly pro Zajíce velmi nároční časy v profesním životě, naopak Vepři se můžou těšit na to, že milostné i přátelské vztahy projdou velkou proměnou směrem k lepšímu. Chcete vědět víc? Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, soukromý život se ve druhé půli měsíce dostává do skvělé kondice. Dík aktuální konstelaci se zbavíte šedých zón a záležitostí, kolem nichž jste chodili po špičkách. Nebojíte se píchnout do vosího hnízda, protož… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Partnerství Buvolů prochází náročnou fází, kdy častěji skřípete zuby. Ohleduplnost a takt jsou věci, které protějškovi nic moc neříkají. Nevadí mu, když se na veřejnosti pere špinavé prádlo, někdy to vypadá, jako by to… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Druhá polovina června upozorňuje na zlaté ručičky, díky nimž svedete doma i na pracovišti hotové zázraky. Zatímco ostatní se musí spoléhat na řemeslníky, nebo nakupují drahé designové zboží, vy jste díky svým… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pracovní část týdne dává Zajícům psychicky zabrat. Snažte se koncentrovat na práci a zároveň se naučte striktně oddělovat profesi a volný čas. Péče o domácnost vám pomůže ulevit unavené hlavě, přijdete na… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Přesně jako váš zvířecí patron kráčíte vlastní cestou a neradi se necháváte svazovat předsudky a názory druhých. V tomto týdnu hvězdy radí, abyste aspoň vyslechli, co má vaše okolí na srdci. Může to být inspirativní, případně… ČTĚTE VÍCE!

Had
Hadi více než jindy potřebují vědět, že je jejich vztah pevný a perspektivní. Vzájemná důvěra je totiž hnacím motorem pro všechny další aktivity. Nevšímejte si závistivců, pro které je vaše spokojené… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, vstupujete do přelomového týdne, kdy máte možnost zbavit se přežitých věcí a osob, které ve vašem životě nemají místo. Pokud se některé aktivitě věnujete jenom ze zvyku nebo musí, skončíte s tím. Toužíte po naplněném… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Stále omýláte v hlavě přežité chvíle, na nichž stejně nic nezměníte. Kvůli tomu vám utíká život odehrávající se tady a teď. Vesmír nabízí příležitost udělat za jednou kapitolou definitivní tečku a začít… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Rodiče narození pod nadvládou Opice mají v tomto týdnu důležitý úkol. Změňte přístup k výchově svých potomků od direktivního k více diskutujícímu. Vysvětlujte jim myšlenky, zdůvodněte případné zákazy a podmínky. Pozor si… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Neradi měníte program, přesto vás čeká hned několik nepříjemných odboček na trase. Nepodléhejte špatné náladě, spíš hledejte cestu, jak se z pocitu zklamání rychle otřepat. Když nevyjde jedna naplánovaná aktivita, nahraďte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ne nadarmo se říká, že pes je nejlepším přítelem člověka. Tentokrát to platí v přeneseném slova smyslu i na vás. Nechcete nechat nikoho ve štychu, proto je vám zatěžko odmítnout přítele nebo příbuzného, který potřebuje… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Polovina června přináší do života Vepřů svěží vítr. Pokud se těšíte na zásadní změnu ve svém životě, nadcházející období vám bude vyhovovat. Důležitá je komunikace, díky níž posunete soukromé i pracovní… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.