Home - Články - Čínský horoskop na týden 14. - 20. září

Čínský horoskop na týden 14. - 20. září

vloženo 13. 9. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 14. - 20. září

Další týden září je tady! Láska, vztahy nebo práce! Jestli vás zajímá, jak si v těchto záležitostech budete stát v nadcházejícím týdnu, je čínský horoskop tou nejlepší volbou! Dozvíte se, na co se těšit a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Polovina září přináší do všedního programu Krys nezvyklý rozruch. V zaměstnání i na soukromé půdě budete mít povinností nad hlavu. Volný čas byste nejraději strávili nicneděláním a ze všeho nejvíc vás láká spánek. Odpočinek si… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V nadcházejícím týdnu si připadáte jako na horské dráze. Někdy se vám zdá svět naprosto báječný a jindy propadáte únavě, která vás připoutá k pohodlnému gauči. Velkým pomocníkem jsou kamarádi, kteří vás dokážou… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Zadané Tygry čeká týden partnerských diskusí. Polovička se cítí odstrčená a ráda by s vámi trávila víc času. Pokuste se otevřeně komunikovat o všem, co se týká společného života. Předpokládáte, že si miláček spoustu věcí domyslí, ale… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, vaším nejdůležitějším úkolem je v tomto týdnu pevnější sebejistota. Nestyďte se prosazovat vlastní nápady a zájmy, protože ostatní vás budou následovat. Na pracovišti proberte s nadřízenými i kolegy svou… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Atmosféra v rodině začíná houstnout. Ačkoliv se snažíte blízkým pomáhat a myslíte to s nimi dobře, nakonec se to může obrátit ve váš neprospěch. Ostatní vám vyčtou, že mluvíte do jejich soukromých záležitostí. Zkuste… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zadaní Hadi si v polovině měsíce potřebují připomenout, proč se do svého protějšku kdysi zamilovali. Neuškodí, aby to slyšela i drahá polovička. Vzájemně jste na sebe dost naštvaní a jako by vás bavilo neustále se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Partnerova slova se vám zdají zmatená. Než se na něj osočíte, zkuste mu vysvětlit svůj názor klidně a bez vyhrocených emocí. Nejspíš má špatné informace, které si ještě navíc přebral vlastním způsobem. Brzy se ukáže, jaké.… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Stabilní rodinné zázemí je pro Kozy prioritou. V tomto týdnu si nemůžete vynachválit přístup svého partnera a ostatních příbuzných. Jejich podpora vám usnadní nejedno martýrium. Pokud přijde řeč na finance, hlídejte… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Myšlenky Opic momentálně patří lásce. Stěžujete si, že všichni normální protějškové už jsou zadaní. Novoluní vybízí k tomu, abyste do života pustili úplně nový typ partnera. Usiluje o vaši pozornost už delší čas a nezaslouží… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Druhá zářijová polovina přináší do života Kohoutů lásku. Afrodité předpovídá začátek nové známosti! Slibuje úžasného člověka, s nímž sdílíte stejné hodnoty i zájmy. Rodinné klima je trochu rozkolísané. Především s dětmi… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Čerstvě zadaní Psi by měli v tomto čase zpozornět. Intuice si vzala dovolenou a nedokážete svůj objev objektivně zhodnotit. Vyplatí se vyslechnout známé, kteří mají s dotyčným vlastní zkušenost. Netrapte se kvůli tomu, že jste… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V tomto týdnu si dejte za cíl pochválit se. Každý den se na sebe do zrcadla usmějte, abyste začali den veseleji. Je na čase odstřihnout se od lidí i věcí, které vás v životě zbytečně drží při zemi. Mezilidské vztahy udržované kvůli… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.