Home - Články - Podzimní tarotový horoskop kariéry 2020

Podzimní tarotový horoskop kariéry 2020

vloženo 7. 9. 2020
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop kariéry 2020

Kudy vede zaručená cesta k úspěchu pro vaše znamení? Tarot vám prozradí, co vás čeká na podzim v práci!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Vůz
ukazuje, že když budete pevně držet opratě své kariéry, zaručený úspěch vás jistě nemine! Jen nezapomínejte na to, že je zkrátka potřeba věci si hlídat, udržovat systém a pořádek, aby se na nic nezapomnělo. Bude to chtít pevnou vůli, ale rozhodně se to vyplatí víc, než jít do věcí po hlavě a nepromyšleně. Čekají vás nové příležitosti a zajímavé změny, tak si v nich udržte svůj směr a buďte připraveni. Letošní podzim je taky ideální dobou pro nové kariérní začátky, novou práci či projekt, Štěstěna vám bude přát a dotáhnete to daleko. Ale to všechno samozřejmě s tou podmínkou, že budete mít na paměti své cíle, budete vědět, co chcete a zůstanete se držet svého stanoveného směru. Věnovat práci tu trochu energie navíc se rozhodně vyplatí a výsledky budou stát za to!

Býk
Karta Milenci
je tedy hodně zajímavá! Jde tady o práci, ale vypadá to, že se vám do ní budou hodně plést emoce a osobní vztahy, což je docela výbušná kombinace! Tarot ukazuje, že vás zřejmě nemine důležité rozhodování mezi láskou a kariérou! Z nějaké příčiny to zkrátka nepůjde dohromady tak, jak to budete cítit, a karty zde apelují na vaši odpovědnost. Pokud se rozhodnete pro lásku a vztah, znamená to, že budete zřejmě muset kvůli partnerovi rezignovat na něco, co by vás příliš pracovně vytížilo a vzdálilo od něj. Další situace, která může nastat, je románek na pracovišti! Zde je potřeba se rozhodnout, jestli vám to skutečně stojí za ohrožení reputace, nebo jestli nebude lepší raději to utnout, pokud to nemá dlouhodobější perspektivu vážného vztahu. Rozhodnutí je pouze na vás, tak ho udělejte správně!

Blíženci
Karta Deset holí
prozrazuje, že se cítíte přetíženě a je toho na vás teď opravdu hodně. A toto se bude táhnout po celý podzim, příliš si neodpočinete, protože pořád budete muset myslet na to, co vás ještě kde čeká, co všechno je potřeba dodělat, budete mít rozdělaných více věcí najednou a pořád se na vás bude někde něco valit. Tarot vás upozorňuje, ať si dáte pozor na únavu a přetížení a neměli byste zapomínat občas si dopřát relax a pustit práci třeba aspoň v neděli úplně z hlavy. Není to jen o tom nepracovat, ale hlavně o práci ani vůbec nepřemýšlet. A taky si zkuste uvědomit, že nejste na věci úplně sami, a že je zde hodně lidí, které byste mohli požádat o pomoc, když půjde do tuhého a nebudete stíhat. Není to ostuda, nemusíte přece všechno zvládat sami, spolupráce vás nakonec může zachránit a vytrhnout vám trn z paty.


Rak
Karta Pět holí
naznačuje neshody na pracovišti – bude těžká táhnout teď se spolupracovníky za jeden konec. Každý bude mít na věci jiný názor a půjdete si po své linii, takže ve výsledku té práce příliš mnoho udělané nebude. Dohadovat se s ostatními, pořád jeden po druhém něco předělávat, to si vyžaduje hodně energie, která vám pak bude zbytečně chybět jinde. Nejít společnou řeč však teď bude víc než náročné a půjde to jen za cenu, že úplně ustoupíte a necháte ostatní, ať je po jejich. Je to na vás, jestli to chcete udělat, nebo jestli si budete stát za svým i za cenu výměn názorů a horší spolupráce. Další možnost, kterou máte, je dělat si teď na vlastních projektech a soustředit se na věci, které zvládnete sami a nejste v nich závislí na týmu. Bude to poněkud náročnější období, ale pokud víte, o co vám jde, pak to určitě nakonec bez problémů zvládnete!

Lev
Karta Královna mečů
vám připomíná, jak moc důležité je být upřímný, a to nejen k vašemu pracovnímu okolí, ale především sami k sobě. Nastal čas trochu přehodnotit vaše cíle a priority tak, aby lépe odrážely to, co ve skutečnosti chcete a co je pro vás důležité. To znamená udělat si tak trochu i vnitřní inventuru vašich ambicí a cílů. Je například zbytečné honit se za tím, abyste měli dobré reference a hodně kontaktů v oboru, kterému už se do budoucna dál věnovat netoužíte. Lepší bude zeptat se sami sebe, co z toho, co děláte, vás skutečně vnitřně naplňuje, co chcete doopravdy dál rozvíjet a čemu se věnovat, a nedělat věci jenom tak ze zvyku. Chce to samozřejmě odvahu, ale právě ona bude klíčová pro vaše další úspěchy, aby vás vaše práce doopravdy naplňovala a přinášela vám seberealizaci.

Panna
Karta Tři poháry
vám věští úspěšné a spokojené období, kdy se vám bude skvěle dařit, a budete mít dobrý důvod k oslavám! Ve své práci teď budete všestranně úspěšní, a to znamená nejen výdělky a upevnění vaší pozice, ale taky dobré vztahy s kolegy i šéfem a příjemnou atmosféru na pracovišti. Co víc si ještě přát! Konečně se můžete těšit na to, že se zbavíte stresu a všechno půjde v klidu jako po másle. Po náročné velké části roku vám Štěstěna dopřeje pohodový a úspěšný podzim plný zdaru a klidu. Na všechno vám vyjde dostatek času, takže není kam spěchat a můžete věci dělat pořádně a do detailu, tak jak vás to baví. A taková kvalitní práce se samozřejmě projeví i na finančním ohodnocení! Nezapomeňte se však podělit i s ostatními, kdo přispěli k vašemu úspěchu, a buďte velkorysí – ať už vůči kolegům, přátelům nebo rodině.


Váhy
Karta Čtyři mince
ukazuje, že si velmi zakládáte na vašich jistotách a stabilitě, což je rozhodně dobrý přístup a vyplatí se vám. Taky že se vám již mnohokrát osvědčil, takže se držíte pověstného vrabce v hrsti a ani náhodou vás nikdo nepřesvědčí, abyste šli do rizika. Každá mince má ovšem dvě stránky, takže tímto přístupem se zároveň připravujete o možné zajímavé příležitosti. Je potřeba si to uvědomit, ono přece jen tam za rohem mimo vaši komfortní zónu nejsou lvi. Neznamená to přece vykašlat se na veškeré jistoty, ale zkusit alespoň opatrně prozkoumávat nový terén. Abyste si pak později nevyčítali, že jste si kvůli přílišné opatrnosti nechali proklouznout mezi prsty životní příležitost! Je sice pravdou, že doba je nejistá, ale vyplatí se otevřít se novým možnostem, protože nelze zůstat žít v minulosti a staré osvědčené přístupy nemusí fungovat věčně.

Štír
Karta Eso holí
vám přináší velkou odvahu a spoustu energie pustit se do nových věcí. Právě teď můžete s úspěchem zahájit zcela nové projekty a směle si můžete dělat velké plány! Silný náboj pozitivní a konstruktivní energie, který k vám přichází, by bylo škoda nevyužít naplno, proto se vyplatí zasvětit podzim budování kariéry a hlavě novým a neotřelým plánům, které vám přinesou úspěch! Půjdete si za svým bez nejmenších pochybností a zcela sebejistě, a to bude skvělé. Odvážným přece přeje štěstí, a vy teď budete patřit mezi ně! Vaše okolí se možná bude trochu divit, kde se ve vás vzalo najednou tolik přesvědčení a tak silná motivace, ale nenechejte se jejich pochybnostmi zviklat. Jenom nezapomínejte na to, že si přece jen potřebujete trochu šetřit síly, když začnete ve velkém stylu. Pokud na to budete myslet, úspěch máte v kapse!

Střelec
Karta Dvě hole
ukazuje, že jste připraveni pustit se do nových věcí, i když to bude nějaký velký projekt, a vy už teď víte, že snadné to rozhodně nebude. Ale uzrál ten správný čas a vy se cítíte, že máte dostatek síly všechno zvládnout a že to bude mít i dlouhodobou perspektivu. Tarot naznačuje, že se nejspíš bude jednat o nějakou zahraniční spolupráci. Půjdete si svou vlastní cestou a budete k tomu mít dostatek odvahy a taky sebejistoty, ta se vám určitě bude v mnoha chvílích hodit. Před vámi jsou totiž tak trochu neznámé vody a vy budete muset dokázat světu, že umíte plavat. Neměli byste se leknout ani toho, když vaše vysněná práce bude znamenat, že musíte vycestovat. To, do čeho se teď pustíte, se může zdát odvážné, ale bude vám to přinášet úspěchy ještě hodně dlouhou dobu, tak jděte do toho!


Kozoroh
Karta Eso mečů vám věští skvělé období plné nových úžasných nápadů, inspirace a motivace. Ale to není zdaleka všechno, protože nápadů můžete mít hodně, ale k tomu, abyste je opravdu uskutečnili, je potřeba mít taky sebedůvěru a cítit jistotu v tom, co chcete, abyste si to dokázali obhájit přes svým okolím. A toto všechno teď naštěstí budete mít, takže k úspěchu již vede hezky vydlážděná cesta! Další pozitivní zpráva je, že se teď na podzim konečně úplně vyřeší konflikty a neshody, které vás provázely v práci v nedávné minulosti. To vám otevírá příležitost posunout se kupředu a začít si přesně ty nové věci, do kterých se máte chuť teď pustit. Od a svého okolí budete sklízet obdiv a uznání za to, jak se vám bude dařit naplňovat váš plány hezky krok za krokem, ale rázným tempem a bez nejmenších pochybností!

Vodnář
Karta Kolo štěstí
naznačuje, že události se vaší kariéře teď nemůžete zas tak úplně ovlivnit a v mnoha směrech zkrátka zasáhne vyšší moc a Štěstěna! Bude se vám dařit dobře, ale nelze to považovat zas tak úplně za vaši vlastní zásluhu, spíš naopak – největší úspěchy vám přinese, když se zkrátka necháte unášet proudem života a nebudete si stavět hlavu, že se chcete snažit o to nebo ono. Taky se může stát, že když si za něčím až moc tvrdě a nekompromisně půjdete, osud vás přesvědčí o tom, že to zkrátka není ta správná cesta. Například se dostaví neúspěch, přestože tomu věnujete maximum. A na druhé straně jinde vám zas budou úspěchy padat přímo z nebe bez vašeho většího přičinění. Tak se držte toho, kde se vám daří, nesnažte se měnit věci, které změnit nemůžete, a všechno bude skvělé!

Ryby
Karta Poslední soud
předpovídá, že se konečně vyřeší záležitosti, které vás delší dobu trápily, a nějaká zapeklitá věc se konečně rozmotá. Díky tomu úspěšně uzavřete a završíte jedno období ve vaší kariéře, a můžete se pak směle pustit do nových věcí, ale to nejspíš až s příchodem nového roku. Teď na podzim budete velmi překvapeni, jak se některé věci nakonec vyvinou, a dostanou se k vám extrémně zajímavé informace, které vám toho hodně pomohou vysvětlit. Konečně vyplanou na povrch skryté souvislosti, a hodně vás překvapí, co zjistíte o některých lidech ve vašem pracovním okolí. Někdo se vybarví v překvapivě špatném světle, zatímco někdo jiný, kdo vám připadal podezřele, se naopak ukáže, že je po celou dobu na vaší straně a že jedná férově. Bude to ještě hodně zajímavé, ale každopádně se máte na co těšit!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.