Home - Články - Týdenní horoskop 7. - 13. září

Týdenní horoskop 7. - 13. září

vloženo 5. 9. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 7. - 13. září

Budete plní energie, nebo byste měli více relaxovat? Čeká vás povýšení nebo vás v zaměstnání čekají neočekávané komplikace? V týdenním horoskopu se vše dozvíte. Nepodceňujte svůj osud a připravte se na změny, které vás v tomto týdnu čekají.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden nebude vůbec snadné vám odolat, a to v jakékoliv oblasti vašeho života. Vznáší se kolem vás doslova okouzlující aura, která vám do života přinese nejen možnou životní lásku, ale i neskonalý obdiv kolegů i šéfa a úspěch v pracovní sféře.

Býk
Někdo se vás snaží nutit do pracovní nabídky, která se vám však nejeví zrovna výhodně. Daný jedinec je však neoblomný a dost vlezlý a NE vůbec nebere jako odpověď. Nakonec ho budete muset odpálkovat trochu ostřeji, než jste vůbec původně zamýšleli.

Blíženci
Zapracovali jste na své image a cítíte se bezvadně. Sluší vám to při každé příležitosti a opačné pohlaví na vás může oči nechat. Této příznivé změny si začala všímat i rodina a všichni to schvalují, obzvlášť vaše zalíbení ve zdravém životním stylu.

Rak
V tomto období si můžete docela vyhodit z kopýtka a splnit si tak řadu svých tajných přání. V oblasti financí je vám nyní přáno a podaří se vám hned několik příjemných investic, či se vám podaří něco výhodně prodat. Korunky se k vám jen posypou.


Lev
V práci děláte opravdu výrazné pozitivní pokroky. Vaše sebevědomí už je vyšší a vy se začínáte ukazovat ve svém pravém světle. Občas vypíchnete nějakou chybu, nebo naopak vymyslíte něco skvělého. Nadřízený si vaší změny rovněž velice dobře všiml.

Panna
Tento týden zainvestujete do svého vzhledu. Začnete razantní proměnou šatníku a utratíte za to nemalé peníze. Budete mít pak docela výčitky svědomí, že tak okázale utrácíte. Ty ale ihned zmizí, když vám rodina vaši proměnu ihned a s radostí schválí.

Váhy
Možná, že jste v poslední době dostali nějakou pracovní nabídku, která vám nedá spát. Když se to vezme kolem a kolem, tak v dosavadní práci vám vůbec nic nechybí. Nikdy jste ani nepřemýšleli, že byste snad odešli. Teď ale ve vás stále něco hlodá.

Štír
Chystáte toho spoustu nového. Jste momentálně na roztrhání a cítíte se skvěle, protože jste velmi rádi tolik užiteční. Splétáte doslova velkolepé plány a vaši kamarádi či rodina jsou vám v těchto chvílích velkou oporou, ale i pevnou pomocnou rukou.


Střelec
Jste tento týden středem pozornosti. Máte rádi, když to kolem vás pořádně hučí a o samotě večery rozhodně trávit nechcete. Nejste zrovna vymetači večírků, ale rádi na nějakou akci zajdete, či si jen tak posedíte s přáteli u dobré kávy a nějaké hry.

Kozoroh
V jistých chvílích jednáte poměrně zbrkle. Obzvlášť v těch, které se budou týkat finanční sféry. Máte tendence věřit těm nesprávným lidem a to se vám nemusí vůbec vyplatit. Dokonce se vás někdo bude snažit obalamutit a využít vás, tak dejte pozor.

Vodnář
Tento týden nemáte moc dobrou náladu. Dokáže vás naštvat kde jaká připomínka, či jen náznak výtky. Obzvlášť někteří rodinní příslušníci vám dají zabrat, abyste jim pěkně od plic nevyčinili. Vyhledáváte často vzácné chvilky o samotě jen a jen pro sebe.

Ryby
V práci tak trochu lenošíte a dáváte si pohov. Nemáte úplně pilnou náladu, tak se snažíte ulít co se dá. Nikdy jste s prací problém neměli, tak vás začíná napadat, proč se vám najednou do zaměstnání tak špatně vstává a zda náhodou není čas na změnu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.