Home - Články - Čínský horoskop na týden 12. - 18. srpna

Čínský horoskop na týden 12. - 18. srpna

vloženo 11. 8. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 12. - 18. srpna

Srpen se pomalu ale jistě přehupuje do svého druhého týdne. Opice by měly dávat pozor na své zdraví a Tygři se mohou těšit na jedno romantické potěšení za druhým. Další znamení a mnohem více podrobností najdete v novém týdenním čínském horoskopu! Čtěte HNED!!!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Polovina srpna připomene zrozencům Krysy, co je v podstatné a jaké záležitosti by klidně mohly počkat. Skutečně se nemusíte cítit špatně kvůli tomu, že odmítnete nějakou nabídku nebo se rozejdete s partnerem, který vám nevyhovuje. Díky… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvoli, v tomto týdnu jste neuvěřitelně výkonní. Všechno vám jde snadno od ruky, a tak očekáváte, že stejně bude fungovat i vaše okolí. Jste dost nároční a hlídáte každičký detail. Neškodilo by brát život s nadhledem a nekritizovat… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Další srpnový týden bude probíhat pod nadvládou romantické Luny! To je skvělá předzvěst pro zamilované i singles. Nechte se unášet jejími paprsky, které přináší nezadaným novou lásku a dlouholetým vztahům slibuje oživení stereotypu. Vlivem Měsíce… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Střed měsíce je na vaše gusto příliš hektický. Vlivem dovolených se na vás nakupila spousta úkolů v zaměstnání, také na soukromém poli od vás všichni vyžadují pozornost. Nebraňte se nabídce pomoci od příbuzných, je to lepší než si… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Jste ohniváci, tak se nebojte ukázat svou vlastní tvář. Vymezte se vůči odlišnému názoru svého okolí a nenechte si vnutit nic, co by vám nebylo příjemné. Zkuste to ale s klidem, protože veškeré hádky by se vás držely hodně dlouho. Rodina musí… ČTĚTE VÍCE!

Had
Na zrozence Hada dopadne v polovině srpna letní nálada. Nejraději by se jen vyhřívali na sluníčku a lenošili. Od práce dáváte ruce pryč, také úkoly v domácnosti stagnují. Pokud máte na tento týden nahlášenou dovolenou, dobře jste udělali. Musíte-li… ČTĚTE VÍCE!


BUDETE V NOVÉM PRACOVNÍM KOLEKTIVU OBLÍBENÍ? Ráda vám odpovím! Pro přesný výklad používám kyvadlo! Zavolejte mi na 906 701 701. Kartářka Monika


Kůň
V další srpnové dekádě si Merkur staví hlavu a zatěžuje komunikaci v soukromí. Především rodinné vztahy mohou trpět přílišnou nadvládou jistého člena domácnosti. Rodiče nechtějí akceptovat odlišný názor svých potomků a snaží se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Klíčovým tématem toho týdne je láska. Zadané Kozy počítají s tím, že se o všechno postará drahá polovička, ale tentokrát musí iniciativa vzejít přímo z vaší strany. Na problémy jste dva, stejně jako na radostné události. V patách vám kráčí… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Milé Opice, ve druhé polovině srpna stočte pozornost ke svému zdraví. Zamyslete se především nad svými stravovacími návyky. Nezdravý jídelníček a nadměrná konzumace alkoholu se podepisují na fyzické kondici, ale také… ČTĚTE VÍCE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!

Kohout
Kohoutci, snažte se zkrotit zlato, které se skrývá ve vašem hrdle. Jste upřímní a očekáváte, že to každý ocení. I když to myslíte dobře, mohli byste si proti sobě nakonec popudit velkou část přátel, příbuzných i kolegů. Zkuste se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Měli byste být poctěni tím, že se vás někdo snaží napodobit a pokračuje ve vašich šlépějích. Ať jde o děti nebo kolegy, snažte se je motivovat a nabídněte jim, že můžete být parťáci. Ve volném čase myslete na své příbuzenstvo a poskytněte mu… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Singles začnou silně prahnout po lásce. Toužíte po spřízněné duši tak moc, že snižujete své nároky a mohli byste si do života přizvat člověka, který se k vám vůbec nehodí. Nepřidělávejte si starosti, za pár dní byste řešili, jak se nevítané… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.