Home - Články - Láskohled 12. - 18. srpna

Láskohled 12. - 18. srpna

vloženo 9. 8. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 12. - 18. srpna

Štíři tento týden pocítí zklamání a Panny budou jedničky v nezávazném flirtování. A co právě VY? Podívejte se na váš týdenní horoskop lásky!
sdílet článek na facebooku

Beran
Dovolená je skvělá věc. U vás to však bude zkouška ohněm milí Býčci. Na svého miláčka totiž budete koncem týdne pořádně nepříjemní. Ponorka je na vašem vztahu momentálně znát.

Býk
Hloupé vtípky vašeho protějšku většinou s úspěchem ignorujete. Nyní vám však začnou zasahovat i do vašeho společenského a pracovního života, což je pro vás dost trapné a nepříjemné.

Blíženci
Lidé okolo vás obdivují vší trpělivost se svou láskou. Mnohdy jste opravdu až příliš tolerantní a v některých věcech je třeba být razantnější. Nenechte si úplně všechno líbit.

Rak
Když máte oporu, lze vše zvládnout levou zadní. U vás to platí dvojnásob. Možná se nalézáte v nelehké životní situaci. Vaše láska je vám však neskutečným pomocníkem ve zlých časech.



Lev
Milí Lvíčci, vstupujete do období plné vášně a zábavy. Sklízíte nejeden milostný úspěch a značně vám naroste hřebínek. Tato milostná bilance je časově omezena, tak se neupejpejte.

Panna
Oblast lásky a přitažlivosti je na špici. Jste jednička v nezávazném flirtování a to vás baví. Máte spoustu nových příležitostí k seznámení a tento týden prožijete vskutku náruživě.

Váhy
V tomto týdnu je pro vás velice důležitým aspektem právě partnerský vztah. Snažíte se ze všech sil předejít neshodám a slepit střípky vaší lásky. Je ve hvězdách, zda se to podaří.

Štír
Nadšení z vašeho nového objevu pomalu opadá a vy si uvědomujete všechny jeho nedostatky. Mnohé jsou pro vás nepřekonatelné a tak místo velké lásky přichází poměrně velké zklamání.


Střelec
V tomto týdnu dosáhnete hlubokého porozumění se svým protějškem. Možná vás spojí dohromady nějaký zážitek, který bude jen váš a tím pádem vám vaše tajemství nemůže nikdo vzít.

Kozoroh
Společná filozofie s vaším protějškem jen umocňuje váš už tak dost pevný i láskyplný vztah. Společné zájmy, ale i podobné myšlenky a názory jsou pro vás ve vztahu hodně důležité.

Vodnář
Vztahovačnost vás tento týden naplno pohltí. Doslova si libujete v neshodách se svým protějškem a vyhledáváte stále nové a nové konflikty. Tento týden bude pro oba velice těžký.

Ryby
Kolem vás se pohybuje osoba, která vám nepřeje vaší lásku a účelně vás proti ní poštvává. Uvědomte si, co všechno jste si v poslední době nechali nabulíkovat a co z toho je pravda.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.