Home - Články - Čínský horoskop na týden 11. - 17. května

Čínský horoskop na týden 11. - 17. května

vloženo 11. 5. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 11. - 17. května

Pro mnohá znamení čínského horoskopu přináší tento týden velmi dobré vyhlídky, ale například zrozenci Kozy se musí obrnit trpělivostí a počkat až se blížící bouře přežene. Zjistěte i vy, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v další květnové dekádě máte spoustu plánů a povinností, které je třeba dotáhnout do konce. Nespoléhejte se na pomoc shůry nebo dokonce zvenčí. I když vám kolegové a blízcí naslibují hory doly, nakonec… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Májové klima je pro Buvoly plné novinek a lákavých nabídek. Platí, že na každém konci je báječné, že něco nového začíná. Berte tedy všechny finálové čáry pozitivně. V zaměstnání vám zdánlivě nic neschází, ale může se objevit… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Kdy jindy by se na vás měla kněžka lásky usmát, než v době romantikou dýchajícího máje! Svobodní Tygři si uvědomí, že jim schází příjemná společnost po boku. O to příjemnější bude seznámení, které je na vás nachystáno… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nadcházející týden přináší do života Zajíců svěží vítr. Hvězdy pro vás nachystaly nové výzvy i překvapivá setkání. Není nijak výjimečné, že vám do cesty znovu vstoupí expartner nebo kamarád z dětství. Mezilidské vztahy jsou… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Uprostřed května dojdete k názoru, že jste v pohodě. Po psychické i fyzické stránce si nemůžete na nic stěžovat, ale přesto existuje pár nedokonalostí, jimž byste rádi napomohli. Nejspíš souvisí s citovou sférou. V lásce se vám… ČTĚTE VÍCE!

Had
Hadi by netipovali, že je může v životě ještě něco okouzlit. Nadchnete se pro jistou aktivitu, s níž jste zatím neměli bohaté zkušenosti. Dřímá ve vás ohromný talent a hlavně vás daná činnost nesmírně baví. Stranou ovšem nestojí ani… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Další májová dekáda nabízí zrozencům Koně cestu k finančnímu zajištění. Jak máte ve zvyku, příležitost čapnete a nepustíte. Houževnatost a vrozenou energii budete potřebovat i pro vyřízení méně příjemných povinností. Nedá se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v tomto týdnu na tom nejste duševně ani fyzicky nijak slavně. Proto se vám příliš nedaří ani v ostatních životních sférách. Máte tendenci svalovat vinu za neúspěch na všechny ostatní. Než někoho obviníte, sáhněte si… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Partnerská rutina je největším kamenem úrazu, který Opice v tomto týdnu řeší. Jste znamením milujícím život, změnu a proudící energii. Opakující se slova a každodenní rutina vás proto dostávají do splínu. Bojujte! Pokud je vám… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Změna přijde jako lusknutím prstu. Najednou se ve vás něco zlomilo a životní priority se zpřeházely. Pozornost soustředíte na věci a osoby, které jsou opravdu podstatné. Singles přestanou osočovat vesmír, ale přemýšlí, co by… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Uprostřed května máte možnost flashbacků, díky nimž vyčistíte svůj stávající život. Černá Luna k vám vrací osoby i situace z minulosti. Jednoznačně říká, že nejde o negativní shledání, jichž byste se měli bát. Pořádek si udělejte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Další květnová dekáda nabízí Vepřům nové uspořádání mezilidských vztahů. Sled událostí pomůže ujasnit si, komu lze věřit a jakými lidmi se raději neobklopovat. Takový generální úklid rozproudí pozitivní energii. Jako by se vám… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.