Home - Články - Čínský horoskop na týden 1. - 7. června

Čínský horoskop na týden 1. - 7. června

vloženo 1. 6. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 1. - 7. června

Kuře podivuhodné chuti určitě nebude ta pravá Čína, která vás láká. Nový týdenní horoskop, založený na staletých čínských tradicích, to je jiná pochoutka. Tak se nebojte ji ochutnat a poznat, co vás v tomto prvním červnovém týdnu potká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku měsíce byste neměli věřit všemu, co se doslechnete. Zdravý rozum je to jediné, co by mělo mít v rozhodovacím procesu hlavní slovo. Někdo by vám totiž mohl zkusit našeptat názory, na něž byste… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Buvolové na sebe kladou vysoké nároky, a proto nejsou s ničím spokojení. Zkuste se místo podrývání sebedůvěry za něco pochválit. Je přece tolik věcí, které vám bezvadně jdou. Dokonce se objeví osoba, která… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Vstupujete do perfektního týdne, jehož význam doceníte nejspíš až s pohledem zpět. Nejspíš vás rozčiluje spousta změn a nečekaných událostí, jimž se budete muset přizpůsobit. S některými věcmi a leckdy… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Milí Zajíci, nemusíte být za každou cenu první a nejrychlejší. Naopak byste měli zvolit rozvážnou taktiku, kdy nejprve promýšlíte následky a teprve poté se vydáte na cestu. Zbrklost by mohla nadělat víc škody… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Nový měsíc zahajujete s vyrovnaným rozpočtem, což je polovina úspěchu. Nemusíte se strachovat finančního strádání nebo náročného programu, který by vás ovlivňoval. Vesmír slibuje dostatek energie, díky níž máteoskopu… ČTĚTE VÍCE!

Had
Svobodní Hadi by měli dávat pozor, jak se chovají ke svým ctitelům a ctitelkám. Žádný vám není dost dobrý, ale nechcete je rovnou odmítnout. Hlídáte si zadní vrátka, abyste jednou nezůstali na ocet. Plané naděje se… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
Konečně otevíráte stavidla intuice a dáváte jí přednost před slovy okolí. Singles díky tomu mají jedinečnou příležitost navázat perspektivní známost. Hlas srdce je čistý a nic ho nepřehluší! To se hodí i Koním, kteří… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Do června skočíte rovnýma nohama a nebude čas o ničem přemýšlet. Ačkoliv máte práce nad hlavu, neměli byste zapomínat na zdravý životní styl. V domácím prostředí se na vás totiž sype stejná - ne li větší… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Milé Opice, pozornost se v prvních červnových dnech stáčí směrem k ratolestem a blízkým osobám. Nejraději byste je uchránili od všech nedokonalostí světa, ale tím jim příliš nepomáháte. Dovolte jim opřít se o vás, ale… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Ne všechny informace, které se dostanou k vašim slechům, považujte za bernou minci. Zdravý rozum je důležitější než to, co povídala jedna paní. V těchto dnech máte tendenci dělat z komára velblouda. Pokud se vám stýská po… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Partnerské neshody jsou bohužel na denním pořádku. Hovořit o toleranci nebo kompromisu je velmi nadsazené. S partnerem jednáte, jako kdybyste byli dva konkurenti. V komunikaci nejde o to, kdo vítězí. Jestliže jste… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zatímco jindy zvládáte hloupé poznámky přecházet mlčením, na začátku června je vaše křivka trpělivosti nezvykle nízko. Pro ostré slovo nejdete daleko a vaše emoce připomínají dubnový barometr. Protistrana si z toho… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.