Home - Články - Čínský horoskop na týden 1. - 7. července

Čínský horoskop na týden 1. - 7. července

vloženo 1. 7. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 1. - 7. července

Prázdniny působí nejen na ty školou povinné, ale i na všechny ostatní. V horkých letních dnech bude pro mnohé velmi složité motivovat se k pracovním povinnostem. Nejvíce přemlouvání to bude stát ty, kteří se narodili ve znamení Koně a Draka. Přečtěte si týdenní čínský horoskop a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Červenec odstartuje sezónu partnerských diskusí. Chování drahé polovičky vám dokáže zkazit náladu, ale tentokrát to nehodláte přecházet mlčením. Dáte najevo, že s takovým půjdete vlastní cestou. Hvězdy slibují okamžité zlepšení a… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Léto vás dostihne v plné kráse a vnukne myšlenku na pořádnou dovolenou. Když se přimějete plácnout přes kapsu, může vás zabrzdit neochotný člen rodiny nebo kamarád, kterému se nikam nechce. Nenechte se umluvit, protože nutně potřebujete… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Na začátku prázdnin se ke slovu dostane divoká šelma, která v Tygrech dřímá. Všechno, co souvisí s partnerstvím a erotikou vás teď fascinuje. Drahá polovička se trochu obává, aby stačila vašemu apetitu. Pracovní starosti a všední… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Plány na první prázdninový týden jsou v případě Zajíců nad Slunce jasné! Chcete si plnými doušky vychutnávat dovolenkové klima, což se bez problémů podaří pouze nezadaným. Zajíci pod čepcem totiž musí brát ohledy na drahou polovičku. A ta by vás… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Milí Draci, start prázdnin varuje před citovou závislostí. Ta by neměla mít ve zdravém vztahu místo. Přitom se neomezuje pouze na partnerství, ale může vystrčit růžky v rodinných nebo přátelských vazbách. Zamyslete se nad tím, co vám… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, do prázdninové sezóny svlečete starou kůži a budete se cítit jako znovuzrození. Vyhříváte se na Slunci jako váš zvířecí patron a čerpáte z něj životní vitalitu. Pokud ještě nemáte vybranou dovolenou, určitě… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V tomto týdnu stočte pozornost ke svému majetku. Koně jsou stále v jednom kole a podceňují možnost finanční ztráty i větších problémů. Ve vzduchu visí ztráta hotovosti nebo dokonce návštěva zlodějů. Pokud jedete na dovolenou, nenechávejte doma… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Momentálně by vám vyhovovalo, pokud byste mohli mít všechno pod palcem. Dělá vám potíže svěřit důvěru do rukou ostatních členů rodiny, ale také to platí v pracovním kolektivu. Snažte se oprostit od přesvědčení, že všechno uděláte nejlépe… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Od přírody patříte mezi optimistická stvoření, ale začátek července vám dá zabrat. Prskající Mars se odrazí na nervozitě, která narušuje mnohé vztahy. Máte pocit, že se všichni zbláznili. Nemůžete celou společnost polít… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Mnoho Kohoutů přepadne myšlenka na založení nebo rozšíření rodiny. Biologické hodiny vám nedají chvíli klidu, ale zdá se, že si vybraly správné načasování. Ani protějšek se totiž netváří zaskočeně, těší se hlavně na fázi… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zatímco ostatní znamení zvěrokruhu překypují vitalitou, zrozenci Psa nevstupují do prázdnin s nadšením. Dohání vás nahromaděné povinnosti a nechuť k jistým činnostem. Nejraději byste od všeho utekli někam daleko, ale tyto troufalé plány… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Začátek července mají Vepři ve svých rukách. Pokud ze sebe vykřešete ochotu ke kompromisu, čeká vás úspěšný týden. Určitě se do ničeho nenechte zatlačit proti své vůli, ale ve většině případů platí, že malý ústupek nakonec přinese… ČTĚTE VÍCE!



1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.