Home - Články - Týdenní horoskop 1. - 7. července

Týdenní horoskop 1. - 7. července

vloženo 29. 6. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 1. - 7. července

Ačkoliv je léto v plném proudu a mnozí by se raději viděli venku u vody, práce a rodinné vztahy i nadále zůstávají důležitou oblastí. Především Štíry čeká velké přemýšlení, jakým směrem se vydat. Přečtěte si týdenní horoskop a zjistěte, co čeká VÁS!
sdílet článek na facebooku

Beran
Užíváte si dny plné odpočinku a nenecháte se nikým a ničím rozhodit. Vaše poklidná nálada je nakažlivá a v zaměstnání vládne veselá atmosféra, která jen dokáže, že s pozitivní myslí lze dosahovat daleko lepších výsledků, než když se na sebe mračíte.

Býk
Problémem budou tento týden vaši sousedi. Nejen, že dojde k hlasitým konfliktům, že to povolá k sledování další sousedy, ale nevyřešíte tím nic. Vleklejší problémy, které s nimi stále řešíte, budou vesele pokračovat dál. Je potřeba být razantnější.

Blíženci
Kolem vás je jedinec, který má neustále plno řečí a rad ohledně vaší domácnosti, práce, či starosti o rodinu. Někdy trošku nelogické a hlavně často nepotřebné rady ze srdce nesnášíte a dokáže vás to rozčílit do běla. Držte ale raději jazyk za zuby.

Rak
Tento týden v sobě probudíte kreativního ducha a zvelebíte si domácnost. Vrhnete se na sázení květin, malování, či jinou činnost. Obchodní centra a potřeby pro domácnost budete brát úprkem a také utratíte spoustu peněz. Výsledek ale bude stát za to.


PROŽÍVÁTE TĚŽKOU ŽIVOTNÍ SITUACI? Nevíte, jak dál? Společně najdeme řešení, mé karty nám napoví! Zavolejte na 906 701 701! Vaše Klára


Lev
Příznivá konstelace hvězd pro vaše znamení vám připraví příjemné překvapení v milostném životě, kdy nebude vědět, jestli máte plakat nebo se smát. Nebude ochuzena ani pracovní sféra, kdy se vám bude dařit všechno na co sáhnete. Nadřízený bude nadšený.

Panna
Děti mají konečně prázdniny. Vy ale ještě pořád nemáte vymyšlený plán, jak je strávíte. Je ale nejvyšší čas, ať nezmeškáte ty nejlepší nabídky. Pamatujte, že i ubytování je dlouho dopředu zarezervované. Děti vaši starost o jejich volný čas ocení.

Váhy
Váhy, jste pravými zrozenci tohoto znamení. Tento týden toho bude jedině důkazem. Pár známých přijde s návrhem parádní dovolené, ale vy se stále nebudete moci rozhodnout. Tento týden však máte poslední možnost, jinak nabídka vyprší. Tak rozmýšlejte!

Štír
Jste stále na vážkách ohledně plánů na svou dovolenou. Neustále vám někdo volá a zve vás k sobě na prodloužený víkend a podobně. Vám však stojí práce na zahradě, či v domácnosti a tak budete muset dovolenou věnovat i pracovním úkonům pro své blaho.

Rodinný tarot Vám pomůže při analyzování vlastního rodinného života, problémů a důvodů, proč v něm něco funguje, nebo nefugnuje. Symboly tarotových karet jsou cenným pomocníkem ve snaze o sebepoznání a poskytují inspiraci k řešení daných problémů. Vytáhněte si svých 5 karet, jejichž význam Vám pomůže lépe pochopit Vaši rodinnou situaci.

Střelec
Velké rodinné setkání, které jste naplánovali, nedopadne podle vašich představ. Nemohli jste si nevšimnout občasných rýpavých poznámek od někoho blízkého. Nakonec se vám to rozleží v hlavě a tento týden se rozhodnete pro konfrontaci s danou osobou.

Kozoroh
Máte před sebou období zaplněné sluncem, láskou, harmonií a zejména pozitivním smýšlením. Volné chvíle vyplňujete svými koníčky, na které jste si konečně našli čas a volné večery zase trávíte se svou rodinou a kamarády. Můžete být opravdu spokojeni.

Vodnář
Pohoda vládne zejména v domácím prostředí. Atmosféra je klidná a vy si užíváte každou vteřinu strávenou se svými dětmi, nebo protějškem. Vymýšlíte stále nové aktivity a trocha nepořádku doma vás vůbec nemůže rozhodit, protože jste opravdu šťastní.

Ryby
Máte vedle sebe osobu, která by vám snesla modré z nebe. Projevte trochu vděčnosti a neberte vše jako samozřejmost. Mile překvapíte a strávíte spolu velice příjemný víkend. Užijete si spoustu možná i adrenalinové zábavy zakončené romantickým večerem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.