Home - Články - Láskohled 1. - 7. července

Láskohled 1. - 7. července

vloženo 28. 6. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 1. - 7. července

Přes přátelství může vést cesta k lásce. To by si tento týden měli uvědomit především Lvi, které čeká příjemné překvapení. Dny plné lásky a harmonie prožijí také Střelci. Přečtěte sii Vy týdenní horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Společné soužití s vaším novým objevem není to pravé ořechové. Stále častěji přemýšlíte, jestli vám předtím nebylo lépe. Dokonce se to snažíte se svým protějškem probrat, ale marně.

Býk
Vlahé letní večery jen vybízejí k tomu, abyste neseděli doma a vyrazili někam za zábavou. Jen směle do toho, budete se totiž skvěle bavit a poznáte spoustu inspirativních lidí.

Blíženci
Nespoléhejte se na to, že vám láska spadne do klína. Je fajn, že máte pozitivní smýšlení a nevymetáte každou diskotéku, či párty, ale někdy je potřeba jít svému štěstí naproti.

Rak
Na lásku nemáte tento týden vůbec náladu, spíše naopak. Jste totiž z opačného pohlaví dost rozhozeni a nechcete se podílet na žádném flirtu a dokonce ani seznámení s někým novým.



Lev
Úsměv a dobrá nálada vám moc sluší, díky tomu nebudete mít nouzi o nápadníky. Vaše pozitivní aura omámí kdekoho a dokonce si vás všimne i jedinec, po kterém dlouho sami pokukujete.

Panna
Narazíte na osobu, která je pro vás velice přitažlivá a na první pohled vás naprosto okouzlí. Jeho chování však už tak pozitivní nebude a vy okamžitě dáte ruce pryč. Dobře uděláte.

Váhy
Jeden velice odpudivý jedinec vám stále dělá neslušné návrhy. Možná se jedná o kolegu z práce, či známého vaší kamarádky. Jste však už tolik otrávení, že s ním konečně zatočíte.

Štír
Štěstí v lásce vám tento týden už konečně klepe na dveře. Buď potkáte někoho úžasného, nebo jste čerstvě zaláskovaní a s novým objevem si naplno užíváte společně trávených chvil.



Střelec
Milostná sféra tento týden v plné polní. Zálusk si na vás dělá nejeden jedinec. S jednou osobou, která se vám neustále dvoří, sdílíte stejné názory a celkově si skvěle rozumíte.

Kozoroh
S jistou příjemnou osůbkou vyrazíte na kulturní akci, kterou už dlouho společně plánujete. Akci si sice moc neužijete a budete zklamáni, ale vy dva si nakonec velmi sednete do noty.

Vodnář
Nerozumíte nepříjemnému chování někoho, kdo je vám velmi blízký. Doteď bylo vše v pořádku a užívali jste si společných chvilek, ale najednou je všechno jinak a vy ho nepoznáváte.

Ryby
Nikdo a nic vám tento týden nemůže zkazit náladu. Dokonce ani váš protějšek, který je momentálně extrémně protivný. Vaše pozitivní nálada mu však nakonec vykouzlí úsměv na tváři.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.