Home - Články - Červnový psí horoskop

Červnový psí horoskop

vloženo 31. 5. 2017
čas čtení: 4 minuty

Červnový psí horoskop

I každý pes, stejně jako člověk, je charakterizován podle svého data narození! Je váš pejsek Lev, který s vámi dokáže skvěle manipulovat? Podívejte se, jaké psí kusy vám váš čtyřnohý miláček v červnu vyvede.
sdílet článek na facebooku

Beran
Psí Berani vás v červnu nepřestanou udivovat kousky, které jsou schopni vymyslet a zrealizovat. Nudit se s nimi určitě nebudete. Merkur zesiluje jejich komunikační schopnosti, proto můžete zapracovat na prohloubení vazby s lidskou i zvířecí rodinou.

Býk
Mars bude po celý měsíc zásobovat psi v Býku energií. Vzkvétají jejich přátelské vazby, a proto se snažte brát je do společnosti ostatních zvířat i lidí co nejčastěji. Pokud mají kolem sebe dostatek obdivovatelů, nemusíte se starat, čím je zabavit.

Blíženci
Hafany narozené pod nadvládou Blíženců čeká příjemný měsíc plný zábavy. Hned tři klíčové planety dohlížejí na to, aby se v červnových dnech nenudili. Slunce, Merkur i Jupiter z nich dělají zábavné společníky, kteří vás nezklamou v žádném ohledu.

Rak

Pejsky narozené v Raku bude i během června ovlivňovat citově založená Venuše. Ta se snaží zkrotit jejich temperament, kvůli němuž mohou častěji přepínat své síly. Páníčkové by měli dát pozor, aby tito mazlíčci dělali všechny aktivity jen střídmě.



Lev

Čtyřnozí kamarádi ve Lvu opět dělají čest svému znamení. Rozhodně neplují s davem, naopak jsou to oni, kdo určuje chod veškerého okolního dění. Se svými páníčky dokážou perfektně manipulovat a díky tomu snadno dosáhnout na všechno, co si zamanou.

Panna

S pejsky v Panně nebude v červnu úplně lehké pořízení. Na jednu stranu jsou veselou kopou, která ve společnosti dokáže bavit okolí celé hodiny. Zároveň bojují s nervozitou, kvůli níž se mohou k neznámým lidem chovat nevyzpytatelně. Dejte na to pozor.

Váhy
Hafani ve Vahách budou v domácnosti udržovat přátelskou atmosféru. Poznají začínající konflikt a zažehnají ho hned, než napáchá jakékoliv škody. Můžete se spolehnout, že vám vylepší náladu po náročném dni v práci a budou skvělým parťákem při čemkoliv.

Štír
Díky přízni energetizujícího Marsu budou mít pejskové ve Štíru spoustu vitality pro společné lumpárny. Připravte se na to, že tihle čmuchalové mají po celý červen čumák všude tam, kde se něco šustne. Maličko vás pozlobí svou nezvyklou svéhlavostí.



Střelec
Jupiter ponouká psí Střelce k větší svobodě. Mohou se najednou chovat neukázněně, a dokonce vám začnou utíkat. Vyplatí se je nepouštět z vodítka a mít je neustále na očích. Jediné, čím si je k sobě opravdu připoutáte, je společně strávený čas a láska.

Kozoroh

Slunce ve spojení s Marsem představuje pro psí Kozorohy třaskavou směs. Jsou jako na drátkách a stačí maličkost, aby vypěnili. Jediná sféra, ve které jim nyní svítí zelená, je láska. Na tu mají skutečně citlivý čenich a žádný protějšek jim neunikne.

Vodnář

Zatímco mezi zvířecími protějšky jsou pejsci Vodnáři jako ryba ve vodě, v lidské říši už to tak idylické nebude. Dokážou si postavit hlavu a dají páníčkovi jasně najevo, co si myslí. Obrňte se trpělivostí a vězte, že zvítězí ten, kdo vydrží víc.

Ryby
Pejsky v Rybách čeká skvělý měsíc plný romantiky i dobrodružství. Pakliže se jim něco nelíbí, dají svou nevoli okamžitě najevo. Hodlají totiž změnit život k obrazu svému. Snažte se jim více naslouchat, abyste získali skutečně spokojeného mazlíčka.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.