Home - Články - Úplňkový horoskop lásky na červenec

Úplňkový horoskop lásky na červenec

vloženo 19. 7. 2021
čas čtení: 4 minuty

Úplňkový horoskop lásky na červenec

Krásný Úplněk na vrcholu léta nás čeká 24.7.2021 ve 4:36 a bude ve znamení Vodnáře. Prozradíme vám, kterým znamením přinese vášeň a romantiku!

sdílet článek na facebooku

Beran
Přízeň Marsu vám dodává v lásce odvahu a průbojnost, ale nezapomínejte taky na vnímavost k pocitům. Když si totiž jednou zamanete něčeho dosáhnout nebo někoho dobýt, pak se jen tak nevzdáte. A to dokonce ani v případě, když vám budou rozhovory dost jasně naznačovat, že to není ten nejlepší nápad – dejte si na to pozor!

Býk
Venuše v Panně Býkům přeje, a konečně vám přinese tu pravou letní pohodu! A dobré vyhlídky máte odteď i na druhou polovinu léta, zatímco samotný úplněk vám může přinést přece jen trošku chaotické energie. Jako Býci však stojíte nohama pevně na zemi, a pokud to bude potřeba, poskytnete tento klid a pevný opěrný bod i svému protějšku!

Blíženci
Milí Blíženci, vám teď hvězdy v lásce přejí a můžete se spolu s Lunou svézt na vlně bláznivých romantických letních nápadů! Nezapomeňte ovšem u toho všeho svoji lásku patřičně ujišťovat o tom, že se na vás může spolehnout nejen v legraci a zábavě, ale taky ve vážných věcech! Pak si spolu jistě užijete spoustu báječných zážitků!

Rak
Merkur ve vašem znamení Raka vám usnadňuje komunikaci, což se skvěle hodí pro vyřešení těch vztahových záležitostí, kde pouze spolehnout se na pocity a intuici zkrátka nestačí! Budete teď přece jen trošku racionálnější, než je u vás emocionálně založených Raků zvykem, a díky tomu se může váš partnerský vztah posunout na novou úroveň!


Lev
Milí Lvi, tento úplněk a dny kolem něj patří vám a můžete to náležitě roztočit! Slunce i Mars jsou ve vašem znamení, a tak pro vás bude snadné projevit vaše kvality a naplno zazářit. Ať už toužíte být hvězdou společnosti, nebo si omotat kolem prstu svůj idol, Štěstěna vám bude přát a vaše smělé plány a tajné touhy se stanou skutečností!

Panna
Planeta lásky Venuše nedávno vstoupila do vašeho znamení Panny, takže na milostném poli pro vás začínají zlaté časy! Tento úplněk bude spíš jen takovou první ochutnávkou toho, že se v druhé polovině léta máte na co těšit! Opačné pohlaví bude oceňovat vaše kvality a přirozený šarm, takže rozhodně nehrozí nouze o seznámení. Dařit se vám bude i v dlouhodobých vztazích a užijete si spolu romantiku!

Váhy
K vám, milé Váhy, je Luna ve Vodnáři nakloněna příznivě, takže se v lásce a vztazích můžete těšit na chvíle plné pohody a porozumění. Užívejte si tedy letní romantiku a klid se svojí drahou polovičkou, bude to stát za to! A pokud jste sami, nikam nespěchejte, je docela dobře možné, že láska se nakonec vyvine z některého vašeho přátelství!

Štír
Pro vás, milí Štíři, si hvězdy pro tento úplněk nenachystaly nic extra výjimečného, takže budete spíš přihlížet tomu, jaká dramata řeší vaši přátelé v jiných znameních. A někdy pro vás bude docela těžké pochopit jejich priority. Vy sami si v lásce budete užívat spíš klid, jen pozor, nevytahujte zbytečně konfliktní témata k řešení, nikam by to nevedlo.


Střelec
S trochou odvahy si můžete, milí Střelci, snadno naplnit svá milostná přání, a kdo touží po dobrodružství a povyražení, tomu budou hvězdy přát! Ale nějaké hlubší nebo dlouhodobé pocity v tom asi spíš nehledejte, půjde spíš jen o vášeň! Ale na druhé straně, občas taky motyka vystřelí, takže čas může ukázat i něco, co vás nakonec překvapí!

Kozoroh
Venuše ve spřízněném znamení Panny je vám šťastně nakloněna, takže v lásce se vám bude dařit. Počítejte však spíš s během na dlouhé tratě než s nějakými žhavými letními románky a flirty. O ty však naštěstí nijak zvláště nestojíte a raději věnujete svoji energii tomu vztahu, který má pro vás skutečnou perspektivu a hlubší smysl.

Vodnář
Tento úplněk pro vás bude snad nejsilnější v celém roce, a dvojnásob to platí pro ty Vodnáře, kteří se narodili na začátku vlády znamení v lednu. Vodnářský úplněk je pro zrozence v tomto znamení jedinečná příležitost naladit se na frekvenci vaší duše a naslouchat těm nejhlubším pocitům. A jestli se to bude týkat lásky nebo nikoliv, to už uvidíte sami!

Ryby
Vaše letní plány pro tento čas se ponesou spíš ve znamení dokončování něčeho, co vám přináší v životě štěstí. Možná budete pracovat na rozvíjení vašeho stávajícího vztahu. Možná se naopak obrátíte do svého nitra pro hlubší pochopení vašich priorit. Jupiter je ve vašem znamení a je retrográdní, takže lepší bude uzavřít resty, než spěchat na nové plány.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.