Home - Články - Černá luna v roce 2021 – na co se připravit

Černá luna v roce 2021 – na co se připravit

vloženo 11. 1. 2021
čas čtení: 4 minuty

Černá luna v roce 2021 – na co se připravit

Stejně, jako nalezneme v kalendáři každý měsíc den, kdy má nastat Úplněk, pak ve většině kalendářů nalezneme i den, kdy nastává Černá luna – astronomicky řečeno Nov/Novoluní. A stejně jako Úplněk má i Černá luna své poselství.

sdílet článek na facebooku

Černá luna a obecný význam

Obecně je Černá luna v astrologii spojována s karmickou zátěží z minulých životů. Důležitou roli hraje to, v jakém znamení byla Černá luna v době našeho narození, podle toho můžeme zjistit, s čím z minulosti se potýkáme a jak se s tímto tématem vyrovnat.

Novoluní v kalendáři proto také nevěstí úplně jednoduchý den, je to den, kdy často dochází k otevírání starých nezpracovaných zážitků, které bychom právě dnes měli dořešit. Je to ale i ideální den pro nové začátky, kde se můžeme posunout hodně kupředu.
Charakter dne závisí také na tom, v jakém znamení právě aktuální Černá luna nastává. Jinak budeme totiž reagovat na černou lunu za času vlády Blíženců, a docela jinak na černou lunu za času vlády Kozorohů.


Magická Novoluní v roce 2021

◙ Černá Luna v Kozorohu (13. ledna 2021 v 6:00), která nastává již ZÍTRA, na začátku zimy přináší nutnost vydat ze sebe vše nejlepší, často však se sklonem dřít se až do úplného vyčerpání. Velmi nás též může obtěžovat strach z vlastního selhání.

◙ Uprostřed nejtužší zimy pak přichází Novoluní ve Vodnáři (11. února 2021 ve 20:05), které souvisí se zklamáním v citové oblasti. Časté mohou být pocity odcizení nebo naopak velký strach ze ztráty lidí, které máme kolem sebe.

◙ Březnový Nov v Rybách (13.3.2021 v 11:21) symbolicky zakončuje období zimy a působí především v oblasti psychiky. Potýkat se v tu dobu můžeme s depresemi kvůli různým životních karambolů. Den nahrává i závislostem všeho druhu, vznikající především z pocitu nedostatku vlastní síly.

Černá Luna ve znamení Berana (12.4.2021 ve 4:30) bude výbojná. Energie probouzejícího se jara do našeho života nepřináší jenom aktivitu a radost z nových začátků, ale otevírá také konflikty, které v minulosti úplně nevyhasly. Potýkat se po celý den můžeme s arogancí a bojem o moc.


◙ Jaro je v plném rozpuku a květnové Novoluní v Býku (11. května 2021 ve 20:59) zase poukazuje na problémy s majetkem. Řešit můžeme nedostatek finančních prostředků - faktický nebo domnělý, protože síla správného náhledu na situaci při této Černé luně, je poněkud zatemněná mamonem.

◙ Na rozhraní jara a léta se musíme vyrovnat s černou lunou v Blížencích (10. června 2021 ve 12:52). Ta nás může přivádět do rozpaků v oblasti sebevyjádření. Můžeme se bát vyslovit svůj názor nebo naopak můžeme ten svůj vyslovovat až příliš hlasitě. Rizikem jsou i plané sliby či pomluvy.

◙ Na počátku léta se setkáme s červencovým Novoluním v Raku (10. července 2021 ve 3:16), které vnáší neshody do rodinného života, může docházet k rozchodům a hádkám. Projevuje se pociťováním nedostatku opory a nedůvěrou ve všech vztazích obecně.

◙ Uprostřed žhavého léta se musíme připravit na Černou lunu ve Lvu (8. srpna 2021 v 15:49). Ta vynáší na světlo témata související s bojem o moc a touze po ní, problémy s kariérou, pády z výsluní, a varuje před možnostmi, které vedou na scestí.


◙ Zářijový Nov v Panně (7. září 2021 v 2:51) vynáší na světlo zdravotní otazníky. Tělo nám může vysílat více signálů než obvykle, bude třeba napravovat staré chyby a cíleně posilovat imunitu pro podzimní období.

◙ Černá luna ve Váhách (6.10.2021 ve 13:05) zase bude odhalovat bolavé rány v oblasti citů. Nejvíce může tížit pocit, že nás nikdo nemá rád a osamělost, ač mnohdy jen domnělá, protože na vině mohou být přílišné ideály.

◙ Uprostřed sychravého podzimu se musíme připravit na listopadové Novoluní ve Štíru (4. listopadu 2021 ve 22:14), které odkazuje k vině. Nemusí jít vždy o konkrétní situace, ale hojně i určitý vypěstovaný pocit, že když děláme to nebo ono, nejsme dobří. Řešit se bude i erotika nebo psychická nepohoda.

◙ Prosincová Černá Luna ve Střelcích (4.12.2021 v 8:42) prověří naši sílu víry i životních názorů, stejně jako může přinášet problémy v oblasti zázemí. Objevit se mohou potíže s bydlením, nutnost stěhování nebo jiné ohrožení zázemí.

Využijte sílu Novoluní a mějte svůj život pevně v rukách!

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.