Home - Články - Čas na změnu pro upracované muže!

Čas na změnu pro upracované muže!

vloženo 2. 6. 2016

Čas na změnu pro upracované muže!

Milovaní muži, přijměte vzkaz od vašich milujících žen. Jste vyčerpáni náročnými pracovními úkoly a máte dojem, že se stále dokola točíte v kruhu finančních, osobních i pracovních problémů. Nevíte, jak z toho kolotoče ven? Je čas na revizi vašich životních hodnot. Vraťte se zpět do života, který jste si ještě řídili vy sami, předtím, než onen kolotoč začal ovládat vás!

sdílet článek na facebooku

Vesmírné energie nyní hrají do karet velkým změnám. Staré neosvědčené způsoby života jsou odsouzeny k zániku, což je přirozený koloběh života na Zemi. Je důležité změnit své myšlení, jednání, úhel pohledu – v osobním i pracovním životě. To proto, abychom s vývojem světa drželi krok a šli po té správné cestě, která nám přináší opravdové štěstí. Co je pro to třeba udělat?

Změna světa začíná u mě!

Smyslem života není chodit do práce, zaplatit složenky a zase pracovat a pracovat, bez šance sdílet život s rodinou a přáteli a nemít čas pro sebe… muž není robot. Máte vyšší cíle, záměry i poslání v tomto životě!

99% lidí si po méně či více životních zkušenostech uvědomí, že životní štěstí spatřují v uskutečnění láskyplného partnerského vztahu. Tuto hodnotu si dejte na nejvyšší příčku vašeho žebříčku a aktivně jděte vstříc novému vztahu. Třeba s mladistvou a temperamentní, nebo s klidnější a rozvážnější, s moudrou či pečující… prostě takovou, po jaké toužíte, ale rozhodně VÁŠNIVOU A MILUJÍCÍ ženou!

Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše


Jste připraveni na tu největší změnu? Zbavte se starých způsobů chování k ženám. Ukončete minulá nedorozumění s bývalými partnerkami i matkou. Totéž platí o vaší představě rodiny a domova. Domov není dům! Domov je místo, kde panují láskyplné vztahy a není možné jej vytvořit jednostranně – bez láskyplné komunikace a vyjadřování citů OBOU partnerů.



Podělte se o svou spokojenost i frustraci! Upřímnost a sdílení všech myšlenek s partnerkou zajišťuje harmonické soužití na celý život. Vysvětlete jí, že nejste naštvaný na ni! Když před partnerkou tajíte své těžkosti v práci, neznamená to, že se chováte ohleduplně a ušetříte jí tím starosti! Milující bytost dokáže vše vycítit. Trápí se a chápe to jako akt vaší nedůvěry k ní.

NEBOJTE SE ZMĚNY!


Svěřte se milující partnerce, že se vám něco nedaří. Svěřte se jí, že si s něčím nevíte rady. V jejích očích se stanete silnějším mužem!

Opravdu silný muž je ten, který se nebojí dávat najevo své city a takový muž také spolu s láskou přirozeně získává ženinu úctu jako bonus! Ona totiž dobře ví, stejně jako my všechny, že nejste dokonalí jako tváře z reklamy a také to po vás nepožaduje. Alespoň my osvícené a milující ženy VÍME, že muž není jen mašina na výrobu peněz! Toužíme po vybudování vzájemné důvěry, sdílení, rozvíjení něhy a vášně - to je základem láskyplného vztahu. To jsou hodnoty, jež nás naplňují štěstím.

Opravdové štěstí

V tomto životě a na tomto světě jste zodpovědný za jednu jedinou duši – a to je vaše duše! Zjistěte, co vám v životě přináší skutečné štěstí. Je to úspěch v práci, auto, bazén, nebo snad milující žena, která vás docení a podpoří i bez peněz?



Přemýšlejte a ptejte se partnerky na její představy a sny o společné budoucnosti. Jejím největším přáním a cílem bude vždy „být milována“. Nechce s vámi bojovat, chce vás milovat a nechat se milovat vámi – se vší něhou, silou, hravostí i vášní, kterou nám umožní vzájemná úcta a důvěra.

Činy nejlepšího muže na světě!!!

Projevte své city velkými činy jako je dodržení slova, upřímná komunikace, plánování a sdílení snů či společné výlety s dětmi. Ukažte se také jako opravdový muž drobnými projevy pozornosti jako je pohlazení, polibek při odchodu a na uvítanou. Projevte jí respekt smskou: „Miláčku nestíhám, přijedu o 15 min později :( Těším se na tebe.“. Otevřete ženě galantně dveře a pochvalte jí šaty a účes. Její úcta k vám bude stoupat nesmírnou rychlostí, až ve vás spatří boha, kterému bude oddaná a věrná!

Milé ženy! Zamyslely jste se nad tím, proč zrovna vy nemáte štěstí na muže? Zkuste změnit vizáž, styl oblékání a více o sebe pečujte! Jako šedé myšky si k sobě pana božského těžko přilákáte! Více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.