Home - Články - Láska přes seznamku - nejvhodnější den podle hvězd!

Láska přes seznamku - nejvhodnější den podle hvězd!

vloženo 1. 6. 2016

Láska přes seznamku - nejvhodnější den podle hvězd!

Seznámit se a zamilovat přes internet není ostuda, ale běžná praxe. Zjistěte, které dny vám v červnu přejí! Vyplatí se vám jednat podle toho. Pravděpodobnost, že uspějete, je opravdu velká. Hvězdy a lunární kalendář se totiž nepletou!

sdílet článek na facebooku

Pokud věříte hvězdám, dobře děláte. Pomohou vám najít vytouženou lásku přes internet. Ať již podáte vlastní inzerát nebo odepíšete na některý, co vás zaujme, teď už víte, které dny jsou k tomu nejpříhodnější. A odměna v podobě sladkého citu doputuje přímo do vašeho náručí!

Zvolte ten nejšťastnější den k seznámení

1. - 2. 6. 2016
Hned při prvních červnových dnech přeje Měsíc v Beranu začátkům při seznamování. Sršíte energií, tak zkoušejte nové věci. Vášnivě se zamilujete!

3. - 4. 6. 2016
Tyto dny se naopak držte při zemi. Měsíc ubývá a tak všechno nežádoucí půjde pryč. I vztahy, které nechcete.

5. -6. 6. 2016
Nastává novoluní s Měsícem v Blížencích. Něco neuchopitelného začíná a ve vás hoří nedočkavost. Přibývající Měsíc je vhodný pro nové začátky. I druhý den po novu vyhledávejte nové vztahy, protože přišel čas schůzek a flirtování. Právě teď je vhodná doba na provádění rituálů a kouzel na přivolání lásky!

7. - 8. 6. 2016
Měsíc v Raku vás učí citům a romantice, stát si za svou láskou a používat intuici. Neváhejte a využijte tyto příznivé energie. Stále se nejlépe čaruje na vztahy!



9. - 10. 6.2016

Přichází pozitivní den krásy a lásky. Dnes řešte srdeční záležitosti. Vyjděte si s novou známostí. Máte velkou šanci, že schůzka dopadne vášnivě!

11. – 14. 6. 2016
Po tři dny odložte navazování partnerských vztahů. Panna je na to příliš chladná. Pokud chcete něčeho dosáhnout, potřebujete vytrvalost. Ani 14. 6. nedělejte žádná zásadní rozhodnutí. Vyčkejte na příznivější den.

15. - 17. 6. 2016

Měsíc ve Váhách vás zve zpátky na seznamku. Usmiřujte se a obnovujte vztahy. Už 16. a 17. K nám proudí příznivé energie pro více nových známostí. Zažijte vášeň a lásku. Vše půjde jakoby samo od sebe!

18. 6. 2016
Vládě tělesných pokušení se vyhnete askezí. Sex se dnes totiž nedoporučuje!

19. 6. 2016
Dnešek naopak zasvěťte poznávání nových lidí, dostane se i na vášnivou lásku!

20. 6. 2016

Dni vládne úplněk a měsíc putuje ve znamení Střelce. Čas je vhodný pro sexuální kontakty a vášeň. Panuje sexuální harmonie. Pozorní a vstřícní muži mají větší zájem o sex. Vliv čarování je obrovský, přivolává novou sílu lásky!

21. 6. 2016

Ubývající Měsíc je příznivý pro všechny záležitosti, které potřebují upevnit, zachovat a dokončit. Provádějte rituály a kouzla na odpoutání od vztahu, který nechcete.

22. - 23. 6. 2016

Nastávají složité dny! Nikam nechoďte a nic si nezačínejte v intimních záležitostech. Buďte raději doma. Dni vládne Vodnář. Touha po nezávislosti vede spíše k citovému odstupu. Uděláte tedy pro sebe nejlépe, když si dopřejete odpočinek - nejen od inzerátů v seznamce.

24. - 26. 6. 2016
Vrací se vhodná vesmírná energie. A opět se ke slovu dostává romantika! Domluvte si výlet s vyhlédnutým partnerem, dopadne velmi dobře.

27. 6. 2016
Je nepříznivý den! Vyžaduje si sexuální zdrženlivost. I v případě, že máte naplánované rande. Proto buďte dnes obezřetní a držte se raději zpátky.

28. - 29. 6 2016
Měsíc ve znamení Berana přeje novým začátkům při seznamování! Domluvte si rande a zažijete příliv sexuální energie. Můžete se na seznamce vášnivě zamilovat! Dnešní zaláskování ale brzy opadne.



30. 6. 2016

Závěr měsíce chce zdrženlivost! Na seznamce pouze pozorujte. Neriskujte a nepodnikejte žádné náhlé změny. Trpělivost vám brzy přinese růže.

Jak na protějšek zapůsobit on-line


Návod na úspěch je prostý, stačí se držet pár důležitých bodů. Využijte k seznámení nejvhodnější dny. Dobře se představte, aby vaše úvodní slova zaujala a neunudila. Pište odvážně. Mluvte pravdu. Buďte pozitivní, nerozebírejte svoje problémy. Aktivně a pravidelně se věnujte svému profilu. Pamatujte, že v jednoduchosti je krása. Nebojte se domluvit si schůzku. Půlroční psaní emailů vás nesblíží, rande pak přináší nemilá překvapení. Jděte rovnou k věci, nic neodkládejte. Neztrácejte čas s tím, kdo se vymlouvá.

Gratulujeme! Nyní je vaše láska na dosah!

Už dlouho po někom pokukujete, ale stále jste se neodvážili ho oslovit? Teď je ta pravá chvíle! Nejúčinnější a nejromantičtější místo je v tomto čase park - přečtěte s náš článek ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.