Home - Články - Velký letní tarotový horoskop 2016

Velký letní tarotový horoskop 2016

sdílet článek na facebooku
vloženo 30. 5. 2016

Velký letní tarotový horoskop

Konečně přichází léto! Zajímá vás, co vám horké letní dny a období dovolených přinesou? Váš tarotový horoskop vám to prozradí!



Beran
Karta Devět mincí vám věští krásné, klidné a spokojené léto. Budete si užívat příjemný pocit, že máte vyřešené všechny problémy, které vás poslední dobou pálily – hlavně ty majetkové a existenční! Budete se těšit z krásného, pohodového a spokojeného domácího zázemí, které vám bude přinášet jistoty. Proto vás ani nebude lákat žádné větší cestování nebo exotická dovolená. Nejspíš si vystačíte s dovolenou na chalupě nebo někde na venkově, nebo se budete vyžívat v tom, že máte čas a prostor zkoušet nové letní recepty z darů své zahrádky.
V práci vás čeká volnější období a starosti se vám budou vyhýbat. V lásce vám to bude klapat – nebo pokud žijete single, budete si naopak užívat svoji nezávislost! Rodinné a přátelské vztahy budou harmonické, neshody se vám budou vyhýbat, a zdraví vám taky bude sloužit na výbornou – zkrátka, čeká vás příjemná a harmonická letní sezóna, na kterou se můžete těšit! Co více si ještě lze přát?

Býk
Karta Eso holí vám přináší do letních měsíců ohromnou tvořivou energii a chuť k seberealizaci. Možná, že pro celé vaše okolí začíná okurková sezóna a už se těší, jak si užijí sladkého nicnedělání, ale to není váš případ! Vás budou teplé letní dny a více volného času naopak vybízet k aktivitě a k tomu, abyste se konečně pustili do uskutečňování vašich nápadů, které již dlouho odkládáte. Budete k tomu mít ohromnou energii a obdivuhodnou motivaci, nad kterou se budou lidé kolem vás jen nevěřícně podivovat!
Ať už sníte o čemkoliv, teď je ta pravá chvíle se do toho pustit. Může se jednat o nový podnikatelský plán a odstartování skvělé a nadějné kariéry. Může to být velká rekonstrukce vašeho bydlení. Nebo to mohou být nové tvořivé koníčky, velké sportovní výkony, či vaše vysněná velká cesta – možná i kolem světa! Teď na to máte sílu, odhodlání a hvězdy stojí na vaší straně, takže žádná, ani ta sebevětší překážka pro vás nebude nepřekonatelná!

Blíženci
Karta Síla vám připomíná, že máte velkou vnitřní sílu a energii – ale k tomu, aby vám přinášela pozitivní výsledky je potřeba držet ji trochu na uzdě a správně ji usměrnit. Letošní léto se povede přesně podle vašich představ, ale pouze v případě, že vyhrajete bitvu se svojí leností, pohodlností – nebo třeba se svým vlastním požitkářstvím či jinou slabostí. Vy sami nejlépe víte, kde jsou vaše slabé stránky, a tarot vám připomíná, že byste se jim v žádném případě neměli podvolovat!
Ať už se jedná o dovolenou, o práci nebo o vztahy, rozhodně tedy platí, že letos v létě byste se neměli spokojovat s příliš snadnými řešeními. Cesta nejmenšího odporu není to pravé ořechové, co vám přinese radost, spokojenost a pocit štěstí. Raději trochu zatnout zuby a přinutit se i k věcem, do kterých se vám zpočátku nebude vůbec chtít, či vám budou připadat moc složité. Jinak byste později litovali, že jste prošvihli jedinečnou šanci a zbytečně promrhali krásnou a slibnou letní sezonu!



Rak
Karta Osm mincí vám věští, že letošní léto se nebude nést pouze ve znamení vytouženého odpočinku, ale čeká vás i hodně tvrdé a poctivé práce. To však není důvod k trápení, protože se bude jednat o práci, která vás bude naplňovat. Budete mít skvělý pocit z toho, že za sebou vidíte jasné a hmatatelné výsledky svého snažení. A to bude v konečném důsledku mnohem příjemnější pocit, než kdybyste měli jen tak nečinně odpočívat a zahálet!
Vaše letošní dovolená bude zřejmě jen krátká, nebo se možná budete muset spokojit pouze s volnými víkendy. Placená práce v zaměstnání však nebude to jediné, čím se budete intenzivně zabývat. I váš domov si bude vyžadovat pozornost a bude velmi příjemné vidět za sebou krásné výsledky třeba v podobě úspěšné rekonstrukce nebo stavby nového bydlení! Vaše činorodost a pracovitost přinese velmi rychle své ovoce, na které budete moct být právem hrdí a budete se pak mít čím pochlubit!

Lev

Karta Páže pohárů vám předpovídá, že letošní léto se ponese především ve znamení rozvíjení mezilidských vztahů. Mezi nimi bude mít důležité postavení vaše láska a partnerský vztah, ale nebude to zdaleka to jediné a nejdůležitější, čemu budete muset věnovat pozornost. Udržet a rozvíjet dobré vztahy s příbuznými, s přáteli, známými, kolegy i nadřízenými bude někdy hotová alchymie. Ale všechna energie, kterou tomu věnujete, se vám mnohonásobně vyplatí. Jako Lvi jste rození diplomaté, a teď budete mít příležitost své schopnosti naplno využít – ať už se jedná o domlouvání termínů dovolené a zastupování v práci, nebo třeba o sladění představ jednotlivých členů rodiny a hledání kompromisů.
Ve všech případech však platí, že bude lepší nic neuspěchat a nechat věcem čas, ať se samy nějak vyvinou. Budete překvapeni, jak moc někdy pomůže netlačit na pilu a místo toho empaticky počkat na tu správnou dobu. Hodně rozvinete svoji schopnost vcítit se do jiných lidí.

Panna
Karta Deset pohárů vám slibuje krásné, spokojené a pohodové léto, prožité v kruhu lidí, které máte nejraději, na místech, kde se cítíte dobře. Nejen dovolená, ale celé letní období bude bohaté na příjemné zážitky ve společnosti vašeho milého protějšku, s vašimi ratolestmi nebo v kruhu dobrých přátel. Budete se cítit šťastně a spokojeně a nic vám nebude chybět – a to ani po materiální stránce. S prací si příliš starostí dělat nemusíte, čeká vás klidné období a hodně volna, které budete moct využít pro své vlastní a především pak pro společné rodinné aktivity.
Své pozitivní emoce, radost a příjemné zážitky si nebudete nechávat jen pro sebe, ale budete je sdílet se svým okolím. Takže vaše dobrá nálada bude přímo nakažlivá a všichni budou vaši společnost vyhledávat. Váš úkol pro letošní léto je velmi příjemný – jistě víte, že se říká, že sdílené štěstí se stává dvojnásobným. To, co teď máte dělat, je co možno nejvíce své štěstí rozmnožovat a rozdávat, ať už lidem blízkým nebo i těm neznámým!

Keltská spirála - Slunce
Spirála obklopená plameny keltského slunce představuje tajemnou energii, která pochází z vesmíru a drží vše neustále v pohybu! Slunce, vyobrazené na tomto amuletu, přináší pozitivní energii a podporuje osobní rozvoj.


Váhy
Karta Tři poháry vám věští veselé a příjemné léto plné zážitků s přáteli a zajímavého společenského života. Budete si moct bez výčitek svědomí dopřát trochu povyražení a užívat si radosti života, protože budete mít dobrý pocit ze svých pracovních výkonů, za které se budete moct po zásluze odměnit. Budete mít důvod slavit své úspěchy – a taky že je náležitě oslavíte, přičemž budete štědří a velkorysí nejen sami k sobě, ale především k lidem kolem vás, které máte rádi!
Vaše letošní dovolená bude plná nevšedních zážitků. Těšit se můžete na veselé a snad i trochu bujaré večírky, na zajímavé cestování ve společnosti přátel a na hojnost ochutnávání různých exotických i méně exotických specialit! Odměníte sami sebe za celý rok plný námahy a tvrdé práce a odmění vás i vaše okolí. Třeba tím, že si budete moct dopřát opravdu hodně volného času a že se konečně zbavíte většiny svých starostí a budete si je moct přesunout do kolonky s názvem Vyřešeno.

Štír

Karta Devět mečů vám připomíná, že máte sklon dělat si možná až příliš velké starosti s plánováním na letní měsíce, a to vám znemožňuje si je pořádně užít a zbytečně vám to přidělává vrásky na čele. Hodně přemýšlíte o dovolené, o tom jak věci co nejlépe zařídit, jak vyřešit letní komplikace v práci, jak zajistit chod rodiny a domácnosti, co s financemi – a to není ani zdaleka všechno. Jeden aby se z tolika starostí snad zbláznil, kolikrát nebudete moct ani pořádně usnout, jak budete všechno donekonečna promýšlet, kombinovat a stejně vám to pořád nebude vycházet!
Asi by vám mělo být jasné, že tudy cesta opravdu nevede! Zkuste se raději více spoléhat na to, že osud zařídí, že všechno nakonec dopadne dobře! Nemusíte si dělat hlavu s každým drobným detailem, raději se zkuste trochu více uvolnit, nemyslet pořád jen na vážné věci a raději si více užívat život a jeho hezké stránky! Možná tomu nevěříte, ale můžete, a měli byste si to dovolit!

Střelec

Karta Královna mečů vám prozrazuje, že letošní léto pro vás bude znamenat konečně definitivní rozloučení se vším špatným z minulosti, co vás pořád ještě tíží a brání vám žít život naplno. Možná máte pocit, že to nebo ono musíte či nemůžete, možná vás trápí nějaké nedořešené vztahy, nevyjasněné záležitosti či nějaké jiné komplikace, ale tomu bude již co nevidět konec. Stane se to díky vašemu vlastnímu odhodlání posunout se v životě konečně kupředu, nalít si čistého vína a být sami sebou – zkrátka se rozhodnete, že si už na nic nebudete hrát a budete si žít po svém!
Letošní léto pro vás bude velmi bohaté na klíčové, inspirativní a obohacující zážitky, které vám otevřou cestu k lepšímu poznání sama sebe a uvědomění si toho, co doopravdy chcete. Mohou vám v tom pomoct třeba i různé letní kurzy, zážitkové pobyty nebo poznávání nových lidí. Tak směle do toho, najděte sebe a své štěstí, teď je na to ta správná doba!



Kozoroh

Karta Eso mečů vám přináší nové a svěží nápady a chuť začít je okamžitě realizovat! Letošní léto se ponese nejen ve znamení odpočinku, ale především činorodosti a inspirace. Bude vás bavit zkoušet nové a zajímavé věci, a to i takové, ke kterým byste dřív neměli odvahu, přestože vás ve skutečnosti vždy lákaly. Vaše pevná vůle vám umožní dosáhnout věcí, o kterých jste si mysleli, že na ně zkrátka nemáte – může to být třeba aktivní dovolená náročná na fyzickou kondici a sportovní výkony. Nebo se vám povede ve volném čase konečně rozjet nějaký nový projekt, ve kterém spojíte své koníčky s příslibem, že vás to do budoucna dokáže i uživit.
O velké a odvážné myšlenky nebude mít nouzi, ale důležité je přiznat si, že to doopravdy chcete, a nemít strach pustit se do realizace svých vlastních snů. Bude to chtít pevnou vůli a vytrvalost, ale nakonec se k tomu nebudete muset ani příliš nutit a půjde to samo, protože vás to bude bavit!

Vodnář
Karta Velekněžka vám radí, abyste letos v létě dali prostor svému šestému smyslu a důvěřovali znamením, která vám budou jasně říkat, co máte kdy udělat! Když vás z ničeho nic popadne chuť třeba jet na nějaké neznámé místo, nebo se po dlouhé době někomu ozvat a setkat se s ním, nebo něco podobného – nepotlačujte tyto intuitivní myšlenky a zkrátka to udělejte! Budete velmi mile překvapeni, jak zajímavé a přínosné zážitky na vás čekají!
Existují zkrátka síly mezi nebem a zemí, které nám lidem vždy dávají jasně najevo, co bychom měli dělat. Ve vašem životě se teď tyto neviditelné síly budou projevovat velmi intenzivně a umožní vám lépe pochopit váš život a dát mu správný směr. Souhra zdánlivých náhod vám pomůže naplnit vaše nejvnitřnější potřeby a dosáhnout skutečně hlubokého štěstí. Někdy je lepší naslouchat tomu, co k nám přichází, a nesnažit se za každou cenu se držet toho, co máme předem naplánované. Tak co, poslechnete poselství Velekněžky?

Ryby
Karta Hvězda vám přináší silné poselství naděje, inspirace a vize do budoucna, která vás bude motivovat k činorodosti. Letošní léto vám pomocí souhry příznivých okolností přinese novou motivaci a opět ve vašem životě oživí staré ideály, které jste již málem ztratili! Ať už budete dělat cokoliv, bude to proto, že budete přesvědčeni, že je to tak správně, že je to pro dobrou věc a bude vás to bavit! Ani vás nenapadne nechat se přemluvit k něčemu, s čím vnitřně nesouhlasíte, jenom proto, že vám to přinese třeba finanční zisk nebo nějaké materiální výhody!
Letní dovolená pro vás bude letos velmi inspirativní a pomůže vám oživit vaše staré koníčky a to, co vás bavilo a těšilo v mládí. Bude to velmi krásný a osvěžující zážitek a budete si připadat, jako kdybyste vnitřně omládli. Přitom k tomu bude stačit tak málo! Důležité přece není to, kolik let nám je podle kalendáře, ale jestli má naše duše pořád jiskru mladistvého nadšení – a to nesouvisí s věkem! 

NOVINKA TAROT DOVOLENÉ! Nahlédněte spolu s námi do vaší jiskřivé budoucnosti a vykročte k dovolené směle vstříc! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.