Home - Články - Naplánujte rande na to nejromantičtější místo!

Naplánujte rande na to nejromantičtější místo!

sdílet článek na facebooku
vloženo 25. 5. 2016

Naplánujte rande na to nejromantičtější místo!

Se srdcem plným lásky vzhlížíte ke své drahé polovičce a přemýšlíte, jak jí udělat radost? Kam ji vzít? Uvědomujete si, jak důležité je plnit společný život nezapomenutelnými zážitky. Česká republika skýtá nekonečno možností od tajemna po sport. Už jen dostat ten správný nápad „kam“. Vždyť všechno kolem kvete a rozněžňuje i největšího tvrďáka. Naplánujte proto rande snů! A rozžhavte trvalý vztah nebo okouzlete svou tajnou lásku!



Most zamilovaných vás spojí navždy

Romantickým gestem dokážete, že to s ní/m myslíte vážně! Kupte visací zámek a napište na něj vaše jména. Naplánujte romantickou procházku starým městem a zamiřte k můstku u Velkopřevorského mlýna na pražské Kampě. Na první pohled uvidíte, že na most přes potok Čertovka míří stovky zamilovaných párů, aby zde přidaly i ten svůj popsaný zámek nejrůznějších barev a tvarů. Na důkaz lásky zde bude vaše vzpomínka na romantické rande viset ještě za mnoho let, až se sem zase vrátíte. Pokud totiž spolu hodíte klíček do vody, vydrží vaše láska navždy!

Ve Varech to ve vás bude vřít!


Uneste svou lásku autem na celodenní romantiku a neprozraďte předem, kam se jede! Nejnavštěvovanější lázeňské město Karlovy Vary vás provede pěti romantickými kolonádami. Výstavní historické skvosty, palmy podél řeky a procházka spojená s dobrým jídlem a pitím léčivých pramenů. Kdo by vám po takovém zážitku odolal? Krásu kolonád si společně vychutnejte také z rozhledny Diana nebo z vyhlídky Jelení skok. Výlet určitě zakončete v termálním bazénu nad městem, kde vám po takovém dnu podlehne každé srdce!



Panenská příroda pro poetické duše

Nechte se vést svody mystických lesních zákoutí! A nasměrujte rande do Kyjovské údolí kolem řeky Křivice v překrásném Českém Švýcarsku. Zdejší kaňony a vysoké skalní stěny si oblíbili romantici již v 19. století. Najdete zde zákoutí, jež se honosí jmény jako Jeskyně víl, Klenotnice nebo Lví jeskyně. Nejedna dívka v místní Klenotnici našla zásnubní prstýnek. Pokud chcete svou vyvolenou požádat o ruku, nechte se inspirovat!

Princ s princeznou v honosném zámku

Toužíte po nechutně romantickém zážitku? Láká vás velkolepá novogotická architektura, vyjížďky kočárem po rozlehlých parcích a plavba loďkou k starobylým minaretům? Pak nesmíte vynechat Lednicko-Valtický areál proslulý dvěma malebnými zámky a nespočtem hrádků a různých historických staveb rozsetých po okolí. Projeďte se svou láskou krajinu lužních lesů na hřbetu koně a umocníte zdejší Genius loci až k bláznivému zamilování. Za chladného počasí zase oceníte vyhřátý vinný sklípek ve Valticích. A určitě nejvíce si rozlehlé Lichtenštejnského panství s mnoha jezery užijete na kolech, díky kterým zvládnete objezdit všechnu tu nádheru!

Turistikou za jezerní krajinou plnou hradů!


Nelze vynechat místo, jež nese jméno básníka Karla Hynka Máchy. Milenci ho vyhledávají kvůli pověstnému mlžnému oparu nad jezerem, tajemným křivolakým skalám a bujným lesním porostům. Naplánujte trasu ruku v ruce kolem zřícenin středověkých hradů, kterých je zde snad největší hustota v Česku. Stejně husté jsou v Máchově kraji sítě cyklostezek. Den zakončete relaxací na pláži u nejslavnějšího českého jezera s chladivým koktejlem a uvidíte, jak vám padne kolem krku!



Sportem za dechberoucí vyhlídkou

Pod záminkou společného výletu na kolech zvolte trasu na kopec Velká Klajdovka v brněnské Líšni. Sem si jezdí užít kochání páry všech věkových kategorií. Za dobrého počasí dostanete po sportovním výkonu úžasnou odměnu. Na obzoru se rýsují Pálavské vrchy, Bílé Karpaty i Scheeberg v Alpách. Při polibku u západu slunce tak uvidíte hory vzdálené několik set kilometrů!

Rozkvetlý máj je nejvhodnější chvíle pro nezapomenutelné rande. Lásky čas sytí atmosféru touhou po hřejivém náručí a dlouhých zamilovaných pohledech do očí. Proto pokud stále váháte pozvat svou vysněnou princeznu nebo prince na první schůzku, TEĎ – PRÁVĚ TEĎ jsou vám příroda i hvězdy nejvíce nakloněny!

Je tady květen – čas lásky! Chcete vědět, co vás v lásce čeká a nemine? Magické tarotové karty vám to prozradí ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.