Home - Články - Podpořme dnes magii vodních astrálních bytostí

Podpořme dnes magii vodních astrálních bytostí

sdílet článek na facebooku
vloženo 29. 5. 2016

Podpořme magii vodních astrálních bytostí

Studánkové víly, skřítci a lesní entity potřebují naši pomoc! Vodní element dosáhl po zimním probuzení svých nejsilnějších energií. Přírodní prameny potřebují očistu stejně jako hustá síť potůčků, která proudí naším tělem. Proto lidé každoročně dodržují starodávnou tradici „Otvírání studánek“ vždy poslední májový den. Vyšlete modlitbu za čistou vodu a úrodu!



Voda je studnicí všeho života a vodní elementární bytosti v nás probouzejí dar empatie, léčení a očisty. Pomozme jim na oplátku už zítra 31.5. Otvírání studánek není jen jedna z nejznámějších skladeb Bohuslava Martinů. Je to také den, kdy přírodomilovní lidé navštěvují všechny studánky, studně a jiná zřídla a čistí je od nánosů fyzických (bahna a větví), ale také energetických (negativních myšlenek).

Krev Matky Země

Dnes už si čisté pramenité vody nevážíme tolik, jako naši předci, pro které zdaleka nebyla samozřejmostí. Tento životodárný element proudí soustavou řečišť naší Matky Země, která nám s ním láskyplně poskytuje možnost naší existence. Alespoň jednou za rok splaťme svůj dluh a projevme vděk přiložením ruky k dílu. Pročistěme zítra studánky!

V Česku bylo kdysi ve volné přírodě 10 000 studánek. Po staletí udržovaná zřídla však začala pustnout a mizet s rozvojem vodovodních sítí, čerpáním vody z podzemních zdrojů a s výstavbou a změnami v krajině. Sdružení ochránců přírody po mnoha letech intenzivní práce hodně studánek obnovilo a v součastnosti jich můžeme navštívit opět alespoň 4 100.



Pomozme vodním entitám!

Zdroje pitné vody mají na starosti rusalky neboli vodní víly. Říká se, že víly chránící prameny jsou často duše předčasně zemřelých dívek, které se utopily. Jsou lidem svými kouzly nebezpečné, pokud ohrozí jejich studánky. Pokud však přijdete se záměrem pomoci s očistou, budou tyto nymfy nad vámi držet ochrannou ruku a obdarují vás letos mimořádným štěstím.

Na procházce lesem vyšleme modlitbu

Den otvírání studánek nejlépe oslavíme, vypravíme-li se na výlet k nejbližšímu prameni. Na pročištění koryt si vezměme k ruce klacek nalezený po cestě. A na očistu vody si meditací předpřipravme jasnou pozitivní mysl. Pomodleme se za vodu. Vyšleme přání o obnovu tohoto elementu, který potřebujeme k životu. Nebo zapějme mantru ke zharmonizování vody. K tradici patří i tanec, kterým se oslava vody obvykle zakončuje. Proto se vydejte ke studánce i se svou drahou polovičkou a vyzvěte ji k tanci. Lesní skřítci vám k tomu zahrají krásné šumivé melodie.

Uvidíme se u studánky!

Voda patří ke čtyřem základním živlům. Přestože se nám může zdát, že je pořád stejná, existuje spousta jejích druhů a některým je přisuzována dokonce zázračná léčivá moc. Přečtěte si článek: Léčivá, ale i zrádná

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.