Home - Články - Čarování se svíčkami

Čarování se svíčkami

vloženo 11. 2. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čarování se svíčkami

Chcete si přičarovat lásku? Chybí vám peníze? Nebo snad toužíte po lepší práci či harmonii v rodině? Možná by mohla pomoct svíčková magie – jednoduchá a snadná metoda čarování, která používá různobarevné svíčky a je založená na magické symbolice barev! Chcete ji vyzkoušet? Tak čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Kořeny svíčkové magie dnes již vypátráme jen stěží. Použití ohně bylo odedávna nedílnou součástí magických rituálů. I když dnes už máme elektrické osvětlení, svíčkám a ohni to na čarodějné síle neubírá. Vždyť posuďte sami! Co k tomu budete potřebovat? Samozřejmě především svíčku! Neměla by být příliš velká, protože ji musíme nechat vyhořet celou. Svíčky s pravým včelím voskem jsou nejvhodnější, i když nemusí být k mání ve všech barvách. A právě barva svíčky je nejdůležitější - můžete je nakoupit → ZDE!

Jakou barvu byste vybrali pro milostné čarování a vzbuzení něčí vášně? Pokud říkáte, že červenou, je to správná odpověď! Červená se však hodí i tehdy, když si chceme přivolat odvahu a sílu. V případě, že nám jde o nefyzickou lásku nebo máme přání související s dětmi, hodí se naopak růžová.

Pokud se naše přání týká peněz, volíme zelenou - je to nejenom typická barva bankovek, ale také zelené přírody odedávna symbolizující materiální prosperitu. Modrá je barvou míru, poklidného štěstí a moudrosti. Fialová byla odedávna velmi mystickou barvou a použijeme ji v případě, že toužíme po rozvíjení svých magických a věšteckých schopností. Žlutá je barvou inteligence a vzdělání, použít ji můžete například v případě, že si přejete uspět u zkoušky. Oranžová je zářivou barvou štěstí a nakonec nám zbývá ještě bílá, která symbolizuje čistotu a nevinnost a v případě nouze nám může posloužit i jako náhrada za jakoukoliv jinou barvu.



Kromě toho budete potřebovat éterický olej – zvolte vůni odpovídající vašemu záměru – a bílý ubrus na stolek, na němž budete pracovat. Před samotným čarováním si dopřejte očistnou koupel, abyste ze sebe smyli negativní energie a starosti všedního dne. Svíčku je taky potřeba předem očistit, a to nejlépe ve vodě s mořskou solí. Stejnou vodou pokropte i místo, kde budete čarovat.

Teď vezměte do ruky svíčku. V hlubokém soustředění na vaše přání pomažte svíčku připraveným olejem, a to směrem od obou konců k jejímu středu. Nastal čas svíci zapálit! Dívejte se několik minut do jejího plamene a hluboce se soustřeďte na svůj cíl – představujte si, že se už stal realitou! Druhá možnost je napsat přání na papírek a spálit ho v plamenu svíčky. Pak můžete svíčku nechat dohořet do konce anebo ji zhasnout – ale pozor, v žádném případě ne foukáním! – a další dny kouzlení opakovat, čímž nabere větší sílu. Tuto svíčku už nesmíte používat na nic jiného! Pak už zbývá jenom čekat – to, co jste si přáli, by se již brzo mělo stát skutečností!

|<< < 590 | 591 | 592 | 593 | 594

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.