Home - Články - Březnové novoluní v Beranu

Březnové novoluní v Beranu

vloženo 20. 3. 2023
čas čtení: 5 minut

Březnové novoluní v Beranu

Tento měsíční nov je naprosto výjimečný! Novoluní v Beranu 21. března 2023 v 18:22 totiž přichází ruku v ruce s jarem a Sluncem v Beranu! Tak mocnou sílu zkrátka nikdo nepřehlédne!

sdílet článek na facebooku

Setkání Slunce a Luny v první jarní den

Oba naši velcí nebeští průvodci, Měsíc i Slunce, si teď těsně po sobě podávají kliku na vstupu do znamení Berana. A to není jen takové obyčejné znamení! Beran je nositelem ohromné jarní síly plné neuvěřitelné energie nových začátků! To musíte zažít!

V astrologickém roce je právě Beran prvním znamením v pořadí, zatímco poslední jsou Ryby. Astrologický „Nový Rok“ proto přichází nikoliv v lednu, ale právě teď v březnu, přesně o jarní rovnodennosti!

Jarní rovnodennost a zároveň vstup Slunce do Berana nastane v pondělí 20. března 2023, ale až ve 22:25 večer. Takže prvním celým jarním dnem je až ten následující, úterý 21. březen, kdy před půl sedmou večer dosáhne Luna přesné fáze novu. A to je právě ten magický a jedinečný den nových začátků, o kterém je řeč!


Jako astrologický Silvestr

Tento výjimečný čas si můžete představit něco jako silvestrovskou půlnoc ve světě horoskopů! Opravdu, nepřeháníme, právě zde se všechny staré energie mažou a nechávají za branami minulosti, zatímco do budoucnosti vyrážíme s novou sílou, čistým štítem a snad i s hromadou nových plánů a předsevzetí! A co vy, máte již nějaké pro sebe připravené? Pokud ne, je čas si je promyslet!

Vzhůru k novým začátkům!

Každé novoluní je již samo o sobě obestřeno magii konců a nových začátků, kdy se můžeme zbavit všeho starého a nechtěného a připravit se na nové možnosti v čase nadcházející dorůstající Luny.

Březnový nov 2023 je však ještě stokrát silnější! A to bez nadsázky! Mluvíme zde o nejmocnějším novoluní v celém roce a možná dokonce i za několik let. Taková síla se jen tak často nevidí, a tak se s chutí připravte vykročit tou správnou nohou za vašimi zbrusu novými plány! Jaké budou? Pracovní či osobní? To už je pouze na vás. Nebeské síly jim každopádně přinesou ten nejlepší start!


Chvilka klidu na startovní čáře

Samotné novoluní však není ten den, kdy je potřeba udělat všechno a zahltit se prací! Právě naopak – je to den odpočinku, klidu a slavnostního očekávání toho, co již brzy vypukne!

Udělejte si tedy pohodové odpoledne nebo večer, dopřejte si třeba procházku jarním lesem nebo parkem, abyste se lépe naladili na tuto svěží jarní sílu Berana, a u toho přemýšlejte o svých nových plánech a nápadech. V myšlenkách však již buďte zcela konkrétní, klidně si můžete v hlavě již dělat rozvrh, kdy, do čeho a v jakém pořadí se pustíte. A to klidně již zítra!

Berani mají náskok

Tento nov je extrémně silný a výjimečný pro zrozence ve všech znameních, ale jedno má přece jen navrch. Je to samozřejmě Beran. Takže milí Beránci, pro vás je tento krásný začátek jara s Lunou opravdovým dárečkem od Štěstěny!

Ale pozor, protože s vaší pověstnou netrpělivostí můžete celkem snadno přepálit své síly již na startu a pak hrozí třeba bolesti hlavy nebo zbytečné chyby v zbrklosti. Času dost, pomalu zajdete nejdál!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.